Първоначално изпратено от oil_coil
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от oil_coilПървоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от oil_coilАз наскоро заредих с около 1000 монбатки на около 11 лева и мисля да им ги върна на 15.6, от което всичко на всичко ще съм с около 5500 отгоре
1000*15.6=15600
15600-11000=4600
5500??????
Важна е идеята
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от oil_coilАз наскоро заредих с около 1000 монбатки на около 11 лева и мисля да им ги върна на 15.6, от което всичко на всичко ще съм с около 5500 отгоре
1000*15.6=15600
15600-11000=4600
5500??????
Важна е идеята
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от oil_coilАз наскоро заредих с около 1000 монбатки на около 11 лева и мисля да им ги върна на 15.6, от което всичко на всичко ще съм с около 5500 отгоре
И ще почна да гърмя по тези, които без причина плюят по хубавите български акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coilАз наскоро заредих с около 1000 монбатки на около 11 лева и мисля да им ги върна на 15.6, от което всичко на всичко ще съм с около 5500 отгореСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fxxПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от COBOSCHETOФорексчо ще има да дебне под 11 цена ....да купи ама след следващият сплит ....предлагам му да почака мъненкочкаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от COBOSCHETOФорексчо ще има да дебне под 11 цена ....да купи ама след следващият сплит ....предлагам му да почака мъненкочка
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOФорексчо ще има да дебне под 11 цена ....да купи ама след следващият сплит ....предлагам му да почака мъненкочкаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от КамменЕдинствената компания публикуваща ежемесечни отчети - какво ли не беше дъвкано тука, сега на дневен ред излязоха приходите - защо ръст само от 11%? Ами защото 60% от себестойността е олово - а каква беше цената на оловото - орка ви отговори/ако не сте разбрали, реалният ръст при еднаква цена на суровината, щеше да е много по-голям/.
Тук какво ли не беше: висока цена на оловото - набълбукани със скъпа суровина, ниска цена - рециклирането не знам си какво, по едно време, чак договора на ДВИ беше захапан.
Защо не оценявате нещо много просто - хората си правят прогнози и си ги изпълняват - и го показват и при цена на олово от 1600 до 3400$/t !Не е препоръка.
Коментар
Коментар