IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от oil_coil
    Първоначално изпратено от Forex Master
    Първоначално изпратено от oil_coil
    Аз наскоро заредих с около 1000 монбатки на около 11 лева и мисля да им ги върна на 15.6, от което всичко на всичко ще съм с около 5500 отгоре
    Браво! Избра ли си вече какво ще си купиш с тези 5500?
    Да - пистолет!!!
    И ще почна да гърмя по тези, които без причина плюят по хубавите български акции
    Значи тези които "без причина плюят по хубавите български акции" могат да спят спокойно!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от anon6706
      Аз наскоро заредих с около 1000 монбатки на около 11 лева и мисля да им ги върна на 15.6, от което всичко на всичко ще съм с около 5500 отгоре
      1000*11=11000
      1000*15.6=15600
      15600-11000=4600
      5500??????
      няма значение
      Важна е идеята
      ОК. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        1000*11=11000
        1000*15.6=15600
        15600-11000=4600
        5500??????
        няма значение
        Важна е идеята

Коментар

1000*11=11000
          1000*15.6=15600
          15600-11000=4600
          5500??????
          П.П. или разликата от 20% в печалбата е това "около"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
            Да - пистолет!!!
            И ще почна да гърмя по тези, които без причина плюят по хубавите български акции

Коментар

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Аз наскоро заредих с около 1000 монбатки на около 11 лева и мисля да им ги върна на 15.6, от което всичко на всичко ще съм с около 5500 отгоре

Коментар

• Връщам си думите.Форката позна.Зе ли си днеска на 10.65 ? Щото си се минал ...че още надолу ще има май освен ако не се появят "обратноизкупуващите"

Коментар

• Първоначално изпратено от fxx
                    Първоначално изпратено от Forex Master
                    Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                    Форексчо ще има да дебне под 11 цена ....да купи ама след следващият сплит ....предлагам му да почака мъненкочка
                    Сега е на 10,70... Безплатните акции май излязаха ултра скъпи за много ъпъри?!
                    Що бе, нали са безплатни, и по 5 лв. да им вземат, все е кяр, не е ли така?
                    Тъй тъй... Право думаш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                      Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                      Форексчо ще има да дебне под 11 цена ....да купи ама след следващият сплит ....предлагам му да почака мъненкочка
                      Що бе, нали са безплатни, и по 5 лв. да им вземат, все е кяр, не е ли така?

Коментар

• Тук май се въртят големите игри - уж е прието обратно изкупуване, а даже не се прави и подкрепа. Какво ли значи това/таргета на Бобоков беше 20лв/?

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO

Коментар

• Форексчо ще има да дебне под 11 цена ....да купи ама след следващият сплит ....предлагам му да почака мъненкочка

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                              Първоначално изпратено от Каммен
                              Единствената компания публикуваща ежемесечни отчети - какво ли не беше дъвкано тука, сега на дневен ред излязоха приходите - защо ръст само от 11%? Ами защото 60% от себестойността е олово - а каква беше цената на оловото - орка ви отговори/ако не сте разбрали, реалният ръст при еднаква цена на суровината, щеше да е много по-голям/.
                              Тук какво ли не беше: висока цена на оловото - набълбукани със скъпа суровина, ниска цена - рециклирането не знам си какво, по едно време, чак договора на ДВИ беше захапан.
                              Защо не оценявате нещо много просто - хората си правят прогнози и си ги изпълняват - и го показват и при цена на олово от 1600 до 3400$/t !
                              +1
                              +1
                              Не е препоръка.

Коментар

• Колко пъти да ви казвам да не четете тези с маймуницата бе момчета .

Те да отидат с познанията си да играят Форекс след като съпоставят 1 месец данни .

Коментар

Working...
                                X