IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
    Първоначално изпратено от kefal
    Защо сме на 5.90 лв.?
    Нали долното ценово ограничение на обратното тук беше 6 лв.?
    Това е въпрос за 5ти пореден път ! Но ДВИто вече не отговаря - още ли е прозрачно ???
    Е днес вече сме на 5.75лв. в момента
    Какво означава това:
    1. Обратното изкупуване е приключило?
    2. Обратното изкупуване е спряно защото сме паднали под минималното ценово ограничение?
    Някой има ли идея?

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
      ...та да спечелим ние акционерите, не такива като тебе кибици ..с нито една акция тука.Айде леко предаване и да не забравиш да си намажеш дупето обилно с "Мон Оил" !
      Shte spechelite,kak niama da spechelite - 1va Nagrada Uiy s brada

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
        А наздраве тогазсссс .....и ти нас увашааш ли на ил не ?
        човек с чаша в ръка който казва наздраве, винаги го уаваажам
        най- силното доказателство,че съществува и друг разум във Вселената,е че никой не се е свързал с нас

Коментар

• А наздраве тогазсссс .....и ти нас увашааш ли на ил не ?

Коментар

• ей пичове, напоркал съм се яко и ма кефите отсякъде
            Има един форум в Дир-а, само за псувни и попържни, ако закъсате хвърляйте по едно око там
            най- силното доказателство,че съществува и друг разум във Вселената,е че никой не се е свързал с нас

Коментар

• Ейй аман от анални фенове тука и педерастчета.Направете им една темичка "Клуба на аналните фенове и вазелина" та да кандисат най сетне и да си пишат само там.Тука темата е за МОНБАТ ..не за вазелин ве главоч ....не разбра ли.И тъй като си анален фен да ти кажа, затова ти избяга жената от вас ...и детето.Писнало им е да развяваш вкъщи фия си и опаковката с вазелин марка "Мон оил" както каза.Ама брато правилно - купувай си по често "Мон Оил" да може да стимулираш P/E на Монбат та да спечелим ние акционерите, не такива като тебе кибици ..с нито една акция тука.Айде леко предаване и да не забравиш да си намажеш дупето обилно с "Мон Оил" !

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                Ако 5,8 издържи и минем 6,20-6,30 на мен ми се привижда обръщаща фигура ама може и да греша ?
                Има я тази "обръщаща" фигура,ама не се вижда,че е там дето слънце никога не огрява.Може да се види след предварително Обилно намазване с вазелин или новия продукт на компанията - МонОйл и здраво разпъване с ръце.....ама казват че било болезнено :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal
                  Защо сме на 5.90 лв.?
                  Това е въпрос за 5ти пореден път ! Но ДВИто вече не отговаря - още ли е прозрачно ???

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                    Ако 5,8 издържи и минем 6,20-6,30 на мен ми се привижда обръщаща фигура ама може и да греша ?
                    Грешиш. Тенденцията е трайна.
                    Добре, че свободния обем е минимален, иначе щяхме да сме свидетели на алпийска пързалка... от Еверест до морското ниво.

Коментар

• Е то е имало и тогава ама са били обръщащи възходящото движение

Баси месеци разпродажби не им ли свършиха акциите на тез дето не искат да са акционери незнам .Ами ако имаше по голям % сободни акции на кво щяхме да бъдем свидетели ?

Коментар

• Принципно е възможно.
                        Лошото е, че мен объщащи фигури ми се привиждаха на софикс 1400...

Коментар

• Ако 5,8 издържи и минем 6,20-6,30 на мен ми се привижда обръщаща фигура ама може и да греша ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal
                            Защо сме на 5.90 лв.?
                            Ами представи си, че обратното вече е свършило и продавачите са повече от купувачите ........ Така и до 4 може да се стигне.

Не че е обосновано де! Монбат е велика компания!!! Хе хе хе

Коментар

• Защо сме на 5.90 лв.?

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                                Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
                                Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                                Гледайте утре да не я докарате верно до 7.50 ! Любимата цена на Пешката.Че тогава се задейства неговото обратно изкупуване без обявена долна и горна граница.Само е казал че до 10 кинта ще я закара момчето Ама с тез психични отклонения и тез "виртуАЛНИ" 5 мио ...едвъ ли
                                Еееехххххх......мечти,мечти.....мечтай си миличък,ама тези цени ще ги видиш през крив макарон
                                що бе петре, що да не ги види тези цени мом4ето,нали преди месец ми каза
                                4е бфб яко ще се ка4ва и да инвестирам
                                Предполагам, че са те насочвали да инвестираш в знания и умения....
                                Не всичко е материално на този свят, а при тази криза....

Инвестирай здраво, но .... в себе си. След време ще ти трябва. Сериозно. След мноооого време.

Коментар

Working...
                                X