IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
    И за какво може да е това увеличение, като половината активи май им бяха кешови, а печалбата и паричния поток от оперативна дейност са си достатъчно стабилни и налични, а кредитите са почти нулеви !???
    (Казвам го по спомен от януари, когато гледахме годишния отчет)
    С една дума - увеличение просто не им е необходимо.
    За момента съм съгласен,но за след няколко години..вероятно ще има нови изисквания и възможности

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
      Има доста време още да си вземаме дивидентите,после стават обикновени и вероятно ново увеличение на капитала.
      Не е препоръка.
      И за какво може да е това увеличение, като половината активи май им бяха кешови, а печалбата и паричния поток от оперативна дейност са си достатъчно стабилни и налични, а кредитите са почти нулеви !???
      (Казвам го по спомен от януари, когато гледахме годишния отчет)
      С една дума - увеличение просто не им е необходимо.
      Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
        По-интересния въпрос е какво ще стане с превилигированите акции след като минат годините с гарантиран дивидент.
        Какво му е интересното... Стават обикновенни... и толкова..

След конвертирането просто ще има 2 400 000 обикновенни акции.

То и в момента правата са еднакви на двете емиции. Само, че на привилегированите дивидента е фиксиран на 0.75 и е гарантиран.
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
          По-интересния въпрос е какво ще стане с превилигированите акции след като минат годините с гарантиран дивидент.
          Има доста време още да си вземаме дивидентите,после стават обикновени и вероятно ново увеличение на капитала.
          Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
            До 2-3 седмици ще стане ясно дали ще се гласува дивидент за обикновенните акции. Според мен ще си разпределят, но не повече от левче. Ако са разумни ще изравнят дивидента на обикновенните акции с този на привилегированите или 0.75 нето.

За мен по-интересния въпрос е какво ще стане с цената на привилегированите акции след разпределянето да дивидентите.
            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
              на обикновените ,дали ще има дивидент таз година ...слухове няма ли
              До 2-3 седмици ще стане ясно дали ще се гласува дивидент за обикновенните акции. Според мен ще си разпределят, но не повече от левче. Ако са разумни ще изравнят дивидента на обикновенните акции с този на привилегированите или 0.75 бруто.

За мен по-интересния въпрос е какво ще стане с цената на привилегированите акции след разпределянето да дивидентите.
              Last edited by Мажоритаря; 13.05.2011, 12:42.
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• на обикновените ,дали ще има дивидент таз година ...слухове няма ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Да поспихне балонът, та да си купим още.
                  Ех що не беше сега пак на 3,50 кинта, нали Императоре. Щеше да избушиш цялата заплата в акции, налЕ И щеше да водиш Нушенцето на моренце, ах ти хитрецо неден.
                  Но евалата все пак за смелостта да купуваш, когато безумно се кешираше. Тогава и аз купих ама недостатъчно ))) Не е препоръка
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от G.G. Разгледай мнение
                    а ти как реши че се пука??? имаше тука в темата един сладур дето искаше да си купува на 3 и нещо и тръбеше как до няколко месеца щяло да стане...
                    не е препоръка имам акции
                    Това май беше маймунката с ник "мажоритаря", който искаше на 3 кинти.
                    Last edited by precakanoto; 12.05.2011, 15:44.
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
                      Балона май се пука...
                      а ти как реши че се пука??? имаше тука в темата един сладур дето искаше да си купува на 3 и нещо и тръбеше как до няколко месеца щяло да стане...
                      не е препоръка имам акции

Коментар

Недей Импе, звучи зловещо ) Нека си се надува балончето Макар, че има и по-надути Не е препоръка.
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Имам акциЙ. Императоре, нека засега да не се пука балона.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

И мене ми се ще
                            Имам акциЙ. Императоре, нека засега да не се пука балона.
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• И мене ми се ще
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
                                Балона май се пука...
                                ще ти се
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X