If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И за какво може да е това увеличение, като половината активи май им бяха кешови, а печалбата и паричния поток от оперативна дейност са си достатъчно стабилни и налични, а кредитите са почти нулеви !???
(Казвам го по спомен от януари, когато гледахме годишния отчет)
С една дума - увеличение просто не им е необходимо.
За момента съм съгласен,но за след няколко години..вероятно ще има нови изисквания и възможности
Има доста време още да си вземаме дивидентите,после стават обикновени и вероятно ново увеличение на капитала.
Не е препоръка.
И за какво може да е това увеличение, като половината активи май им бяха кешови, а печалбата и паричния поток от оперативна дейност са си достатъчно стабилни и налични, а кредитите са почти нулеви !???
(Казвам го по спомен от януари, когато гледахме годишния отчет)
С една дума - увеличение просто не им е необходимо.
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
До 2-3 седмици ще стане ясно дали ще се гласува дивидент за обикновенните акции. Според мен ще си разпределят, но не повече от левче. Ако са разумни ще изравнят дивидента на обикновенните акции с този на привилегированите или 0.75 нето.
За мен по-интересния въпрос е какво ще стане с цената на привилегированите акции след разпределянето да дивидентите.
По-интересния въпрос е какво ще стане с превилигированите акции след като минат годините с гарантиран дивидент.
на обикновените ,дали ще има дивидент таз година ...слухове няма ли
До 2-3 седмици ще стане ясно дали ще се гласува дивидент за обикновенните акции. Според мен ще си разпределят, но не повече от левче. Ако са разумни ще изравнят дивидента на обикновенните акции с този на привилегированите или 0.75 бруто.
За мен по-интересния въпрос е какво ще стане с цената на привилегированите акции след разпределянето да дивидентите.
Ех що не беше сега пак на 3,50 кинта, нали Императоре. Щеше да избушиш цялата заплата в акции, налЕ И щеше да водиш Нушенцето на моренце, ах ти хитрецо неден.
Но евалата все пак за смелостта да купуваш, когато безумно се кешираше. Тогава и аз купих ама недостатъчно ))) Не е препоръка
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
а ти как реши че се пука??? имаше тука в темата един сладур дето искаше да си купува на 3 и нещо и тръбеше как до няколко месеца щяло да стане...
не е препоръка имам акции
Това май беше маймунката с ник "мажоритаря", който искаше на 3 кинти.
а ти как реши че се пука??? имаше тука в темата един сладур дето искаше да си купува на 3 и нещо и тръбеше как до няколко месеца щяло да стане...
не е препоръка имам акции
Коментар