IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
    Те не бяха ли обявили обратно изкупуване
    Бяха, и какво? Те гласуваха да се изкупуват обикновени и привилегировани акции! Ако са техни бидовете, как сметнаха, че 4,25 /цената на прив - дивидента/ е по-неизгодна от 5,50 /бид при обикновените, та предпочитат тях/?!!!!!!
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Може ли някой да обясни защо има бидове за поне 1500 броя над 5 лв. при обикновените акции, а никой не иска прив. на същата цена? Това е или вътрешна информация за предстоящо събитие на ОСА догодина, или някой не може да смята. Много се съмнявам да е втория вариант....
      Те не бяха ли обявили обратно изкупуване

Коментар

• Може ли някой да обясни защо има бидове за поне 1500 броя над 5 лв. при обикновените акции, а никой не иска прив. на същата цена? Това е или вътрешна информация за предстоящо събитие на ОСА догодина, или някой не може да смята. Много се съмнявам да е втория вариант....
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
          И акциите им май доста намаляха .
          И аз мисля така - те разпродаваха преди.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от firstcmt Разгледай мнение
            По-скоро имат акции и никакви облигации...поне така си мисля
            И акциите им май доста намаляха .

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Твърде е възможно.

По-интересно е кой продава и защо прави подобна глупост. ДСК Родина май единствени имат толкова облизвации.
              По-скоро имат акции и никакви облигации...поне така си мисля

Коментар

• Твърде е възможно.

По-интересно е кой продава и защо прави подобна глупост. ДСК Родина май единствени имат толкова облизвации.
                Last edited by Императорът; 02.10.2015, 09:48.

Коментар

• 6SOB

Някаква идея за сделката с облигациите на 96% от 01.10.2015 - мажоритарят ли ги изкупува?

Коментар

• Аз се надявам, че то не е спирало.

Коментар

• Дали днес не започна тука обратното изкупуване ?

Коментар

• Тури оферта на седмак, а аз ще звънна на Ирен - може и да получиш.

Коментар

• Никой вече не продава обикновени

Коментар

• Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнение
                            чудя се защо още не ми е пристигнал дивидента по привилигированите акции? Дали трябва да се обърна към посредника си?
                            Да, просто им звънни и питай защо има забавяне
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

чудя се защо още не ми е пристигнал дивидента по привилигированите акции? Дали трябва да се обърна към посредника си?
                              Да, сигурно посредникът някак те е очесал.

Всички ний отдавна получихме.

Коментар

Да.

Коментар

Working...
                                X