Първоначално изпратено от intint
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМоже ли някой да обясни защо има бидове за поне 1500 броя над 5 лв. при обикновените акции, а никой не иска прив. на същата цена? Това е или вътрешна информация за предстоящо събитие на ОСА догодина, или някой не може да смята. Много се съмнявам да е втория вариант....
Коментар
-
Може ли някой да обясни защо има бидове за поне 1500 броя над 5 лв. при обикновените акции, а никой не иска прив. на същата цена? Това е или вътрешна информация за предстоящо събитие на ОСА догодина, или някой не може да смята. Много се съмнявам да е втория вариант....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИ акциите им май доста намаляха.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от firstcmt Разгледай мнениеПо-скоро имат акции и никакви облигации...поне така си мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТвърде е възможно.
По-интересно е кой продава и защо прави подобна глупост. ДСК Родина май единствени имат толкова облизвации.
Коментар
-
Твърде е възможно.
По-интересно е кой продава и защо прави подобна глупост. ДСК Родина май единствени имат толкова облизвации.Last edited by Императорът; 02.10.2015, 09:48.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнениечудя се защо още не ми е пристигнал дивидента по привилигированите акции? Дали трябва да се обърна към посредника си?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнениечудя се защо още не ми е пристигнал дивидента по привилигированите акции? Дали трябва да се обърна към посредника си?
Всички ний отдавна получихме.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнениечудя се защо още не ми е пристигнал дивидента по привилигированите акции? Дали трябва да се обърна към посредника си?
Коментар
Коментар