На страницата на БФБ има информация за всички емисии облигации, които са качени за търговия, включително натрупана лихва до момента и мръсна цена.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеПреведи ако обичаш това с т. нар. "чиста цена" . Може и на лични .Номинала на тези облигаци когато са пуснат на БФБ е 100 евро .
Но имай предвид, че Жабешките се продават в лотове по 10 броя.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеПреведи ако обичаш това с т. нар. "чиста цена" . Може и на лични .Номинала на тези облигаци когато са пуснат на БФБ е 100 евро .
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеза какъв номинал говорим???
на БФБ цените на облигациите се обявяват по т. нар. "чиста цена", измерена в проценти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеза какъв номинал говорим???
на БФБ цените на облигациите се обявяват по т. нар. "чиста цена", измерена в проценти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеТука пак стават някакви врътки с тия облигации . Продават по номинала , не мога ги разбера .
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Импе, Импе !!! - точно в тази посока е и предупреждението ми !
Заеби го жабока, избери си нещо друго, че бил малко по еФтин - шА ти си види скъп след време!
Аз сглупих като си оставих поръчката и си блокирах ~ 3Кила актив - та затова и беше приказката- един от вариантите на излизащия !
Нищо му не е на Жабокът - развива си се супер. Аз така и така с времето си понамалих участието там - може да намаля с още 25-30%, но не повече.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз от Жабоците спечелил пре-предостатъчно - и хич не ми дреме колко струва акцията: стига да снасят по около половин лев дивидент на година.
И да ги продам - пак съм яко на плюс.
- Импе, Импе !!! - точно в тази посока е и предупреждението ми !
Заеби го жабока, избери си нещо друго, че бил малко по еФтин - шА ти си види скъп след време!
Аз сглупих като си оставих поръчката и си блокирах ~ 3Кила актив - та затова и беше приказката- един от вариантите на излизащия !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе разбрах какво казваш, неговата кожа.
Очакват ръст на борсата, а тук рейндж, това мисля има предвид Инта53
Извинявам се, че се намесих в разговора Ви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Жабокът ти е в топлата вода -и изненади в ръст няма- или едва до 12-15% и после пак минус тях !!! - Така че, ако сме пред онези точки /че ги забравих/, ще духаш супата , и ако е бързо затварянето на тази ножица от ~35/50 индексни пункта !
- За мен това е дилемата , а че сме пред ръст - не се съмнявам поне до над 90%, но колко бързи и резки , или бавно и продължително - тук е заровено кучето !Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар