Първоначално изпратено от colline
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеТука некой се държи безотговорно с тия овчарски разпродажби
Ами изтеглете всички поръчки купува надолу към 2-3 лв - да видим дали продавачите са склонни да се разделят с половината от получените дивиденти през годините
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеТука некой се държи безотговорно с тия овчарски разпродажбиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеИ на мен брокера ми каза същото, объркването може би идва от инфостока, там показва че сделките са с лотове от по 100€, а не от 1000€.
а сделки по-малки от 10 на не регулиран пазар могат да се правят“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеима сделки за по малко от 10Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеима сделки за по малко от 10
Сделка за 1 6SOB = 10 лота по 100EUR
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНо имай предвид, че Жабешките се продават в лотове по 10 броя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТака е. Щом хъхреците ме чешат през данъците ми - аз пък ще ги чеша през Жабокът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИмпе, сега разбирам аз защо толкова ги обичаш тез жабоци - сигурно, защото това е единствения начин да смучеш парички от твоите приятели ромите. Имам предвид като основни клиенти на жабоците, а оттам и доходност за теб
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИмпе, сега разбирам аз защо толкова ги обичаш тез жабоци - сигурно, защото това е единствения начин да смучеш парички от твоите приятели ромите. Имам предвид като основни клиенти на жабоците, а оттам и доходност за теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтига си ме карал да правя перверзии: секс с жабоци - няма това.
Нищо му не е на Жабокът - развива си се супер. Аз така и така с времето си понамалих участието там - може да намаля с още 25-30%, но не повече.. Имам предвид като основни клиенти на жабоците, а оттам и доходност за теб
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар