IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Колко е лихвата?
    12%.

Процентов: още една година ще изтраете - а ти междувременно си купи някой лот
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Що не се фукате с лихвата по облизвациите, бе?
      Защото явно повечето тук сме акционери, а не облигационери. А за акционера, високите лихви по облигациите съвсем не е повод за радост или гордост
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Що не се фукате с лихвата по облизвациите, бе?

При мен пъкна още около вчера.
        Колко е лихвата?

Коментар

• Що не се фукате с лихвата по облизвациите, бе?

При мен пъкна още около вчера.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
            За мен си е гавра - съобщението за започване на процедурата излиза след като е свършено с обратното
            Аз нямам обикновени ,но някой можеше да опита да си продаде простите акции и да си купи с 20 ст. по евтини привилегии и да вземе дивидента.
            Просто не дадоха възможност ,което е некоректно меко казано.
            истинска гавра е, а в същото време здраво разпродават привилегированите, които до година стават обикновени. Затова и явно избързаха с обратното изкупуване в две сделки с двама точно определени акционери. Аз нямам, няма и да имам

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
              правиш ли разлика между обикновени и привилегировани акции?
              моя грешка, в бързината, не обърнах внимание че са обикновени

Коментар

Това е негавра: повече акции обратно от Жабокът изкупени - по-сосен дивидент по простите акции от по-догодина.

Вярно - трябваше по-рано да ги - и да изкупуват и привилегировани.
                За мен си е гавра - съобщението за започване на процедурата излиза след като е свършено с обратното
                Аз нямам обикновени ,но някой можеше да опита да си продаде простите акции и да си купи с 20 ст. по евтини привилегии и да вземе дивидента.
                Просто не дадоха възможност ,което е некоректно меко казано.

Коментар

• Това е негавра: повече акции обратно от Жабокът изкупени - по-сосен дивидент по простите акции от по-догодина.

Вярно - трябваше по-рано да ги - и да изкупуват и привилегировани.

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
                    Да, бяха го направили преди месец-два. Минаха много над 60000 на 5лв и по-малко. Сега за тия бройки като гледам нещата в дясно, няма да им е лесно да минат на тази цена.
                    правиш ли разлика между обикновени и привилегировани акции?

Коментар

• Да, бяха го направили преди месец-два. Минаха много над 60000 на 5лв и по-малко. Сега за тия бройки като гледам нещата в дясно, няма да им е лесно да минат на тази цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                        Речено - сторено !
                        Обратното свърши за тази година.

София Комерс-Заложни къщи АД-София

Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 12:01

С оглед решение на Съвета на директорите от 02.12.2015 г. във връзка с приетото решение от Общото събрание на акционерите в Дружеството от 27.06.2014 г. (т. 12 от дневния ред), ви уведомявам, че „СОФИЯ КОМЕРС-ЗАЛОЖНИ КЪЩИ” АД възнамерява да изкупи до 60 000 (шестдесет хиляди) обикновени собствени акции. Съгласно чл. 111, ал. 6 от ЗППЦК процедурата по изкупуване на собствени акции и Съветът на директорите да приеме решение с параметрите му – обем до 60 000 акции; начало 04.12.; край до 30.12. или до достигане на 60 000 акции; цена 5 лв.; посредник бенчмарк Началната дата на обратното изкупуване е 04.12.2015 г., като поръчката е дадена до Инвестиционен посредник „Бенчмарк Финанс” АД.

http://www.x3news.com/
                        ебаси и гаврата

Коментар

• Речено - сторено !
                          Обратното свърши за тази година.

София Комерс-Заложни къщи АД-София

Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 12:01

С оглед решение на Съвета на директорите от 02.12.2015 г. във връзка с приетото решение от Общото събрание на акционерите в Дружеството от 27.06.2014 г. (т. 12 от дневния ред), ви уведомявам, че „СОФИЯ КОМЕРС-ЗАЛОЖНИ КЪЩИ” АД възнамерява да изкупи до 60 000 (шестдесет хиляди) обикновени собствени акции. Съгласно чл. 111, ал. 6 от ЗППЦК процедурата по изкупуване на собствени акции и Съветът на директорите да приеме решение с параметрите му – обем до 60 000 акции; начало 04.12.; край до 30.12. или до достигане на 60 000 акции; цена 5 лв.; посредник бенчмарк Началната дата на обратното изкупуване е 04.12.2015 г., като поръчката е дадена до Инвестиционен посредник „Бенчмарк Финанс” АД.

http://www.x3news.com/

Коментар

• заповядайте на
                            представяне на София Комерс - Заложни къщи АД от изпълнителния директор Ирена Вачева

повече тук
                            Срещнете ТОП българските публични компании на едно място на 27 ноември
                            http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=16265

Коментар

Пак ще се намерят мишкуняци, дето това ще ги уплаши и ще продават даже на 2.68.
                              дежа вю от Саламаджийницата
                              там също имаше мишкуняци
                              ама накрая какво стана ?????

Коментар

Пак ще се намерят мишкуняци, дето това ще ги уплаши и ще продават даже на 2.68.
                                Нека да си продават хората. Лично аз съм доволен.
                                Смятам че това е добра форма на дарение към средната класа която е най-прецакана от към данъци и закончета и то не само у нас.
                                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Working...
                                X