If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Химко не е в списъците за некоректни плащания на работниците......що ли???
Има политически чадър...затова и не е свалена от БФБ...затова и се плати таксата за търговия в последният момент...ит.н
Я кой се събудил Граки.Що си станал толкоз рано бе тъпчо?Я нанкай пък и кво ни мислиш ти нали си "по-умен" ще изкяриш нещо накрая.А може и най-големият да ти се падне все пак си с привилегии.
Защо да Ви мисля.Виждам,че сте успяващи,радвам се.Имам си и три цехчета в HIMKO.Да не би да е малко?
А кой доведе "Химко" до това положение?Първо си отговорете на въпроса и тогава пишете коментари в форума.
Защо "Неохим" и "Агрополихим"
цъфтят,а Химко загина.Ще каже ли някой?
Химко съм го търгувал на 36-38 лева и на 0,04 стотинки.Знам за разлика от Граки кой го доведе до това стстояние и кво от това?Нищоооо.
А кой доведе "Химко" до това положение?Първо си отговорете на въпроса и тогава пишете коментари в форума.
Защо "Неохим" и "Агрополихим"
цъфтят,а Химко загина.Ще каже ли някой?
А бе този Сашо ааа... какъв беше там, защо са го осъдили човекот? Ми той има едни таквиз "честни сини очи". Гледах го при Карбовски, каза твърдо и убедително, че е невинен. Не е откраднал хвостохранилището. А един приятел от София ми потвърди, че хвостохранилището на Кремковци си е там. Значи наистина не го е откраднал... Бах ти и съдиите. Да осъдят тоз честен човек....
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Разговорът стана много личен- ти сякаш изпитваш някакво сатанинско чувство, за нещо, което като богоизбран знаеш и прилагаш като средство за сугестия.... може би това е и твоята ''фобия'' ?
Коментар