IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ОТНОСНО ШАХА: проблема с руснака и с тоалетната е много лесен-
    разлива се в тоалетната литър амонячна вода и след първия опит да влезе там няма да повтори.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
      Тук съм, тук, ама се отплеснах нещо по шахматната тема! За Химкото очаквам новини - каквито и да са. Милиона не е в мен Импе, сори! Съжалявам, че не е в мен де! Иначе го хващах Цезар за ИД и с Химко смело напред.
      Вземете ме и мен.Гарантирам ,че до два месеца ХИМКО ще забръмчи.Така ми липсва амоняка!!!
      Императора-шеф на охраната,Великия Мони-негов заместник.И
      АТАКАААА!!! UP,UP UP...

Коментар

• Абе,колега Любимец 13,като каза за шахмата - къде е тази тема?Я кажи какво става с нашия Веско Топалов - нещо руснака бил с болни бъбреци,май,а?Какво е това нещо - 50 изхождания за ден...или по голяма нужда...че той ще се обезводни този човек,бе...и ще умре накрая...[img][/img]

Коментар

• Ех,Императоре,може и да идем да живеем в Латинска Америка,но не да се крием,а да следим по-отблизо как вървят продажбите...[img][/img]

Коментар

• Ще се криете вий в Латинска америка най-накрая.... :-)
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ЕХА!Защо не си го взел този милион,бе,колеа Любимец...Сега щяхме да сме аха-аха мажоритари...

Коментар

• Тук съм, тук, ама се отплеснах нещо по шахматната тема! За Химкото очаквам новини - каквито и да са. Милиона не е в мен Импе, сори! Съжалявам, че не е в мен де! Иначе го хващах Цезар за ИД и с Химко смело напред.

Коментар

• Така ли - еее,жалко,не съм ял никога палач...другият път...![img][/img]

Коментар

• Не бе, той ти е бил за компания, не за ма`ане... да се опознаете един вид...
                    Сетих се как Мария Антоанета настъпи палачът, качвайки се на ешафодът и рече: "Извинете, господине, не го направих нарочно!" - и той и каза че няма нищо, да не се притеснява и и клъцна лебеницата...

Коментар

• Може и на повече да скочи,колега 009...

Коментар

• Ei stra6ni ste- ne go ostavate tozi HIMKO na mira. Da ne sko4i pak na 30 stotinki.

Коментар

• Като вечеряш с палача си,кой ще те заколи на другия ден?[img][/img]

Коментар

• Сигур... то навремето и на осъдените на смърт им се е полагала богата вечеря, понякога дори с палачът... ;-)

Коментар

• Дали...затова ли не се появява вече - сигурно празнува някъде?[img][/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                                Абе,излезе ли съобщение на ЦД кой е купил онези 1 000 000 акции?
                                Сигур Любимецов... ;-)

Коментар

Working...
                                X