IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Caessar
    На улицата,пред една витрина с твоята снимка...тръгна с мен,като и казах,че държа контролен пакет от акциите на най-големият Химкомбинат в България...[img][/img]
    Най-големия нали знаеш че е Неохим, не че не го чака същата съдба с това грабене....

Коментар

• ИД-то без права,колега/колежке lulu,наш човек,демек...[img][/img]

Коментар

• Ххане, сподели със нас , кой е Андрей Семерджиев и каква роля има той в сегашните събития около Химко

Коментар

• Правилно! Химко да се коментира на чашка. Така и така 90% от питиетата са химия. УРА, имаме си нова тема.

Коментар

• Да...ще й кажа истината...[img][/img]

Коментар

• Тъй да подведеш наивното момиче... :-(
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• На улицата,пред една витрина с твоята снимка...тръгна с мен,като и казах,че държа контролен пакет от акциите на най-големият Химкомбинат в България...[img][/img]

Коментар

• Аз пък не го познавам,но това има ли значение?Не,не съм си вкарал всички пари в Химко,но - прав си,доста са...и то съм ги вкарал с вярата,че ще изляза - знам го,сигурен съм,че около химко се мъти нещо,провеждат се разни маскаради с цел да ни заблудят...ще видим...

Коментар

• Ърм-м... аз веч си изпих чашата и не ща повече... Де си докопал Серена... ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                      Звучи добре,но има и тук елемента вероятност...Да поразсъждаваме и за Химко с вероятности - искаш ли?10 000 акции*2 лв...срещу 600 лв залог... колко процента ти е профита?[img][/img][img][/img]
                      Ама няма да се обидя(НА 20 БОНА) ама не го вярвам като тебе... евала за което,обаче мое дружество , което съм го купил на X цена и падне 10 или 20 пъти щях да го ненавиждам и да го проклинам, а ти Химко та Химко...., е не те разбирам, дано не си си вкарал всичките пари там. Между другото баща ми познава лично Андрей Семерджиев......

Коментар

• Не,бе,аз казвам,за полицейският началник,че надига шишето с ракията,пък ти - гузен негонен бяга...да ти пратя ли лимонче - Серена заколко ще изприпка[img][/img]?!?Откакто живее при мен,скача като млада булка...[img][/img]

Коментар

• Не, в моментът смуча джин - чист и без лимонче, щото се оказа, че си нямам... :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                            Първоначално изпратено от Caessar
                            А,не от мъка бе,братко Императоре,ние просто сме си все така...[img][/img]
                            Вий деградирали типове, както казваше един полицейски началник, да... :-)
                            ...и надигаше шишето с ракията,нали?[img][/img]

Коментар

• Звучи добре,но има и тук елемента вероятност...Да поразсъждаваме и за Химко с вероятности - искаш ли?10 000 акции*2 лв...срещу 600 лв залог... колко процента ти е профита?[img][/img][img][/img]

Коментар

• Да не ми се обидите - майтапя... ;-)

Коментар

Working...
                                X