IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Импето е много анти, нямам идея как да го спечелим!? Ще е полезен! Сега само бих маркирал една идейка - Япония почти е изравнена със земята след Втората световна война, разруха пълна, озлобление и неверие. Императорът там е водещия от векове! Намира оправен министър-председател /за негова радост благодарение на японските традициите това там не се оказва толкова трудно, пък макар и след такъв тежък период, докато тук при нас го нямаме това богатство за мое съжаление/ и му дава карт бланш. Не ми се рови за името, но го имах някъде - успява само за около десетилетие да провокира най-градивната енергия у всеки и буквално с часове преборват разрухата. От тогава по света е известно Японското чудо! Императорът е бил ключа към решението - делегирал е правомощията на който трябва!!!

Коментар

• Ааа,ти се прибра,бе,баджанак...[img][/img]

Коментар

• Ау-у-у - и други хора подеха кампанията ми... Серена би било добре да бъде Първата дама - ще се справи отлично, да... ;-)
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Абе,като стана дума за Императора - той къде се е изпокрил тази вечер?И Серена я няма у нас...ей,дали не я надуши някъде...кучето му с куче...[img][/img]

Коментар

• Той е мноооого бъдещ,трябва ни не толкова бъдещ президент - няма време,Лазо![img][/img]

Коментар

• Любимец,привет! Имах същата или подобна идея,само че на покрива на моята къща на село. И Кекса е наш.Още един май ни трябва за партия.Партия на Интелигентните Личности с Активна позиция(ПИЛА).
              Пилата е много полезно сечиво.Една гънка да направиш на някои плоски картуни,пак ще е богоугодно дело. За да сме силни и непобедими обаче ни трябва и оръжие. Оръжие силно,непобедимо,
              нестандартно.Представям си оръжието така: трябва ни едно смърфче,
              може и Смърфиета. Изпилваме и ноктите на ръцете и краката и я пус-
              каме с мисия да се пъхне през крачолите до интимните места на
              Дългия инкасатор, след това на Ал Бож,след това на всички от Агенцията по Прикритизацията, след това на тези от След Прикритизационен контрол и да си развхри женската фантазия за
              нанасяне на нестандартни болки,докато си признаят на кого кога,колко и за какво в тези към 100 анекса към приватизационния
              договор за ХИМКО(по думите пред мен на конфедерален секретар
              на КТ ?)А сетете се! Познахте.Трябва обаче за голямата цел да спечелим и бъдещия президент-ИМПЕРАТОРА

Коментар

• А,дай боже!И ракия - сварил съм в изобилие - стягам се за купон...[img][/img]

Коментар

• Цезар-е, и агънца и агънца ще има - има и други Химко фенове, сигурен съм. И руйно вино ще се лее, и ще се почерпим здраво! А, наздраве! И ще ни е сладко, ей!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                    За чевермето, едно агънце вакло и от мен,дано да е скоро,а за Импа ,агънцето на фурна ,но ще хапне само от оризеца,....и една малка ракия....от сърце!!!!
                    Галба,нарекли сме три бреви бивола,за какви агънца говориш...Наздраве,колега Любимец 13,аз съм вече доста напред и ще приключвам със зомбирането![img][/img]

Коментар

• За чевермето, едно агънце вакло и от мен,дано да е скоро,а за Импа ,агънцето на фурна ,но ще хапне само от оризеца,....и една малка ракия....от сърце!!!!

Коментар

• Наздраве и от мен! Малко късно се включвам, ама ще ме извините, гоня и други задачи. Лазар-е, приятно ми е да се запознаем - в темата съм след теб, но съм следил изявите ти. Бил си на място, поназнайваш туй-онуй повече от мен. С Цезар-я поддържахме огъня, ама много неверници нахлуваха нещо и много трудно се удържаше рубежа! А че 13 ти е ЛЮБИМОТО число - бравос! Нацелил съм значи! С Цезар-я сме поканили неверниците на чеверме, като пуснем завода - чувствай се поканен!

Коментар

• Еее,наздраве тогава и успех!А от Конфуций най ми харесва съня му,в който бог му е показал ада и рая - приел съм си го за житейска философия.Жалко,че бог ги е показал само на него,а не на всички човеци![img][/img][img][/img]

Коментар

• Наздраве,Цезаре , за днес и още 12 пъти авансово ако пропусна Любимото ми число е 13,любимият ден-петък.На комбинацията от двете много се кефя.Петък,13, преди 4 години отказах цигарите.При тази комбинация си преговарям Конфуции . Попитали го:"Винаги ли черната котка носи нещастие?" Отговорил:"Зависи дали си човек или мишка"
                            Гоня фамилни проблеми със около 50 дк земя и 7 дк гора на предците и на 10 наследници -готованци. Включил съм на свръхдиректна.

Коментар

• Лазаре,днес не се обади да кажеш едно "наздраве" за обедната ракийка - защо така сам си пиеш?[img][/img]

Коментар

• Неохим,Хане,пред Химко е като мравка пред слон!

Коментар

Working...
                                X