IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз много обичам френският, макар и да не го разбирам. Имам една приятелка на френската гимназия възпитаничка, като я видим все я камрам да ми говори по френски, нищо не разбирам, но звучи секси, да, тя говори като мишлето от Том и Джери, когато то бичи френски, кефи много.
    Да.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• С езика отдавна сме свикнали,Лазаре,даже и с аромата вече...[img][/img]

Коментар

• Императоре,тогава за Серена се оправяйте с Цезар.Мога само да ви съдйиствам.Това няма умора и стигане.За първа дама е супер.Ами ако
        в този обединен свят името ви подведе и се окаже ,че е франкофонка.
        Как сте с френския,познавате ли френската култура и обичаи?

Коментар

• Мда, даже съм ти писал там. Виждам проблеми обаче.

Коментар

• Няма да местим Химко - спрете се!Колега Любимец 13,размисли ли върху идейката ми в Тайния форум?

Коментар

• Импе, ми то в Лом няма да има кой да работи, бе - не става!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                Стига с тая развалина, бе хора - що да пускам предприятие с дългове в пъти по-големи от активите? Ако ме изберете, обещавам да ви построя нова торова фабрика в Лом (щото речният транспорт е евтин, а и АЕЦ-ът е близо), та да мирясате... :-)
                Лазаре - става дума за красивата "доста мургавичка" Серена Уилямс - тенисистка, по съвместителство моделиерка и светска дама и сладурана.
                Императоре,ако само реката е проблема,по-добре прекарай нея покрай Химко - по-евтино,да![img][/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
                  Добро утро! Имам чувството,че много умни глави ги удрят ябълки ,както някога Нютон.Убеден съм, че от това ще излезе нещо.
                  Казано по друг начин икономиката ни трябва да работи,защото вероятно никой не мечтае да бъдем само пазар на чужди стоки и жените и дъщерите ни да се наредят по магистрала Тракия и другите през 50 метра. Химко би трябвало да е национална кауза, както АЕЦ.
                  Сигурен съм ,че само с ИМПЕРАТОРА като президент ще пуснем АЕЦ
                  и Химко.
                  ТОЧНО ТАКА!

Коментар

• ...и дори ще кръстя новата фабрика Химко :-)

Коментар

• Стига с тая развалина, бе хора - що да пускам предприятие с дългове в пъти по-големи от активите? Ако ме изберете, обещавам да ви построя нова торова фабрика в Лом (щото речният транспорт е евтин, а и АЕЦ-ът е близо), та да мирясате... :-)
                      Лазаре - става дума за красивата "доста мургавичка" Серена Уилямс - тенисистка, по съвместителство моделиерка и светска дама и сладурана.

Коментар

• Добро утро! Имам чувството,че много умни глави ги удрят ябълки ,както някога Нютон.Убеден съм, че от това ще излезе нещо.
                        Казано по друг начин икономиката ни трябва да работи,защото вероятно никой не мечтае да бъдем само пазар на чужди стоки и жените и дъщерите ни да се наредят по магистрала Тракия и другите през 50 метра. Химко би трябвало да е национална кауза, както АЕЦ.
                        Сигурен съм ,че само с ИМПЕРАТОРА като президент ще пуснем АЕЦ
                        и Химко.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                          Импето е много анти, нямам идея как да го спечелим!? Ще е полезен! Сега само бих маркирал една идейка - Япония почти е изравнена със земята след Втората световна война, разруха пълна, озлобление и неверие. Императорът там е водещия от векове! Намира оправен министър-председател /за негова радост благодарение на японските традициите това там не се оказва толкова трудно, пък макар и след такъв тежък период, докато тук при нас го нямаме това богатство за мое съжаление/ и му дава карт бланш. Не ми се рови за името, но го имах някъде - успява само за около десетилетие да провокира най-градивната енергия у всеки и буквално с часове преборват разрухата. От тогава по света е известно Японското чудо! Императорът е бил ключа към решението - делегирал е правомощията на който трябва!!!
                          Е,знаех си че бляновете по Химко сте родят делово предложение и Императора е точния човек,според мен!!!Предложение-да купим кредиторите на Химко и растежа му сте катализира новата империя!!!?

Коментар

• За Серена малко знам,но с моето ЕГН 44 мога да бъда между вас
                            безпристрастен съдия.И двамата сте ми симпатични.В краен случай с известно напрягане мога да бъда и играещ треньор.

Коментар

• Добре,той и без това е поканен...а и аз не се сърдя...за Серена,де - все пак той си е първи!Е,както се казва в известната приказка - с него няма да се ревнуваме - ще се редуваме...[img][/img]

Коментар

• Не куче,Цезаре.Има нюх за опастност Императора.Дай да го повишиме в КОЙОТ и да го поканиме на купона

Коментар

Working...
                                X