Цезаре, иска ми се и аз да кажа нещо за Химко, но за умрели дружества по-добре или хубаво или нищо..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Четири фирми продължават в конкурса за Топлофикация Русе
05.10.2006 14:35
Четири фирми са получили сертификат и са закупили информационен меморандум, като съответно продължават участието си в конкурса от един етап за продажбата на 4 813 367 броя акции, представляващи 100% от капитала на Топлофикация-Русе ЕАД.
Това са E. ON Energie AG – Германия, Holding Slovenske elektrarne d.o.o – Словения, Далкия Интернационал АД - Франция и CEZ АС – Чехия, съобщават от АП.
Три фирми от подалите първоначално документи за съответсвие с предварителните квалификационни изисквания отпадат на този етап. Това са Парсънс И енд СИ България EООД, Мечел Интернешънъл Холдинг АГ - Швейцария и ЗАО Интер РАО ЕЕС - Русия.
Кандидатите могат да извършват огледи в дружеството до 30 октомври, а крайният срок за подаване на оферти е 11 часа на 3 ноември 2006 г.
Това е втората конкурсна процедура за продажба на топлофикацията. Предишната бе прекратена, защото спечелилият участник – руската РАО ЕЕС, която бе кандидат и този път, трябваше да избере да подпише или за Топлофикация – Русе, или за ТЕЦ Варна. Купувачът избра ТЕЦ Варна, но по-късно се отказа от сделката и ТЕЦ-ът стана собственост на CEZ.
Коментар
-
Че какво общо имате вие с оня подлец и негодяй?
А аз като река нещо и много лови - когато навремето Ван Бастен открадна Златната топка на Божественият - аз го прокълнах да се счупи - и той така и направи само 2 месеца по-късно и край с кариерата му, миналата година мръсната маймуна Сисе, като ни показваше средни пръсти на мачът ни с Ливърпул - и него го - и той се строши.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Импе, Импе! Ще ти се скарам! Защо точно в нашата тема за Химко така здраво проклинаш съдията Киню и роденото му и още неродено домочадие!? Ще ни уручасаш и нас бе, пък и ние душа носим, недей така! А в душата ни една любов към Химко - недей така бе човек, че наистина ще вземе да се смряска! Тогава ти ще си виновен!
Коментар
Коментар