IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Идеята за памперсите е супер, особено пък ако приучим и бебетата да играят шах! Ама май и те не дрискат по 50 пъти на ден. Знаех си аз, че има светлина в тунела. Ще има чеверме, ей, вярвайте ми! Дори комисарите от КеНеФ ще са поканени.

Коментар

• Абе,готвех ви го като изненада - за чевермето - тогава да ви кажа,ама...[img][/img]

Коментар

• Пепи, Срамник вече стана световен шампион - в дисциплината дрискане по време на партия шах! Пикльо с пикльо, ей!
        Цезар-е, аз нищо не знам за памперсите на Химко бе, защо си почнал без мен?

Коментар

• Че то голямо дрискане е падало, след всеки ход.:-)

Коментар

• Ми кво прави - дриска пикльото му неден!
            Първоначално изпратено от Пепи
            Абе тоя духач Срамник, к'во прави в тази тоалетна непрекъснато бе, баси нещастника. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
              Наздраве и на теб - колега netware5,как да стане това?Не съм запознат с процедурата.Между другото - пак казвам съвсем сериозно си мисля,че акциите ни са много...повече от на РАО...Хайде,дай съвет...
              Не знам как става точно, защото не съм го правил досега. Знам само, че имаш такова право, дори да имаш само една акция от дружеството! Най-добре ще е да си попиташ ИП-то. Мисля, че услугата се предоставя от ЦД. Струва някакви пари, но съм сигурен, че цената е поносима.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Абе тоя духач Срамник, к'во прави в тази тоалетна непрекъснато бе, баси нещастника. :-)

Коментар

• Срамник бил вече световен шампион на хартия - .................. на тоалетна хартия!

Коментар

• Ми то какво има да пропуснем!? Цезар-е, аз съм заредил малко бе - едва около 0.07 %.

Коментар

• Колега Любимец 13,мисля,че 5-те% ги имаме само двамата с теб![img][/img]

Коментар

• Не бе, това са си мой разсъждения , Вие си знаете най-добре. Успех и наздраве. :-)

Коментар

• Вие с тия ракии да не пропусните утре сесията

Коментар

• Че тя - домашната кайсиева - е мноооогоооо по-хубава!

Коментар

• Пепи, гледам че си вещ по други теми, ама Химко не отписвай! Наздраве! Бара черпи!

Коментар

• Мореееееее, ако аз бях мажоритар, отдавана да съм му видял сметката и да си пия мартинито на Хавайте, а не домашна кайсиева. :-) :-) :-)

Коментар

Working...
                                X