IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Анонимен,ехооо. Лазар предлага всички водачи на МПС отново да се явят на изпит пред КАТ.Мъжете след употреба на 0.5л концентрат,
    жените след бутилка вино.Който издържи-издържи,който не издържи
    да си загуби правата завинаги.ПОМЕЧТАЙ СИ за пътната обстановка след това. Мъжете като джентълмени на пътя,всеки те пази и ти осигурява предимство, жените ни -усмихнати гейши.Следва: България-предпочитано място за живеене-ИМПЕРИЯ.ИМПЕРАТОР си имаме и не щем друг. Бих седнал пръв да си презаверя книжката пред КАТ.
    Това,че с Цезар си попйиваме по 100-150 грама е поне от моя страна след преливане(капване на земята на няколко капки) е с пожелание за успех на всички на сесиите на фондовата борса.
    Ааанонимен,ти мен уважаааваш ли ме ,бе?

Анонимен? 7 мнения. Любимото число на рогатия. Кой ли му плаща?.

Коментар

• На 5 стотинки какво да очакваш - алкохол и забрава. Това е нормално...
      Един съвет, идете и вижте какво коментирате. Не Химко, не Ново Химко, не Извънземно Химко, никой не може да пусне тази купчина желязо след 14.12.06. Това не е копче да го натиснеш и да тръгне.
      Радвам се все пак, че има свежи новини от КОЛЕГА и ЛАЗАР/преди да се пропие/.

Коментар

• Не,бе,нещо не ми излизат Емотиконите,а съм разрешил smyles - защо така - не знам!

Коментар

• Абе защо ги слагаш тези скоби след изказване?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
            Първоначално изпратено от Caessar
            Днес май,никой не иска да си продава акциите от Химко![img][/img]
            Има и друга лоика: Тя е че никой не иска да купува....
            Хане,пак си черноглед,а искаш хубава пенсийка - оттук ще дойде,да знаеш![img][/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
              Днес май,никой не иска да си продава акциите от Химко![img][/img]
              Има и друга лоика: Тя е че никой не иска да купува....

Коментар

• Пуфффффф-пафффффф...[img][/img]

Коментар

• bavno,bavno poteglq vlaka
                  ne ma da se pla6i6 kopele

Коментар

• Днес май,никой не иска да си продава акциите от Химко![img][/img]

Коментар

• Бе цял ден ругая некви простаци във Фотофорумът - щото там въведоха някакви нови дискриминиращи правила и стана мазало.... отчасти аз го направих - вий знаете че умея...

Е - и запознах со една хубава девойка междувременно, да.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Я,Императоре,по тъмни доби се появи...що така?Ти не смукна ли едно-две?

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                          Ми кво прави - дриска пикльото му неден!
                          Първоначално изпратено от Пепи
                          Абе тоя духач Срамник, к'во прави в тази тоалетна непрекъснато бе, баси нещастника. :-)
                          Може да си лъска членестоногото пред снимчичка на Веско... не знам - на снимка поне Срамник ми се струва съмнителен тип...
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Карай...като се изпонапием,ще им теглим един пердах...

Коментар

• Ми то и те памперси носят, та за това Цезар-е!

Коментар

• ...щом толкова държиш на тях...

Коментар

Working...
                                X