IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• в колко е делото някой може ли да каже?

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
      Първоначално изпратено от колега
      Здравей Лазаре ! Наближава сакралната дата 14 какви са ти очакванията ?
      ПРЕДКОЛЕДНО ОПТИМИСТИЧНИ.:-)
      ОПТИМИСТ СЪМ,че министъра на правосъдието ще се сети,че от трима отговорни съдии- играчи по делото Химко,двама са излишни за системата. Как им казваха на такива-курпирани..Еиии,много сложна дума..:-)
      ОПТИМИСТ СЪМ, че "Химковският"затворник в USA Литвиненко
      също ще изкара весели и интересни коледни празници .И той е христианин,украинец:-)
      ОПТИМИСТ СЪМ,че някои ще се сети най-после да поиска
      осъвременяване на оценката на активите на Химко,защото от времето
      на експретната оценка(бреееи,и това е сложна дума и май е същото като при съдиите):-)една панелка в кв. Люлин и Враца си повиши
      цената няколко пъти..

- ДНЕС,13.12.2006 ОКОЛО 4.30 СУТРИНТА БЕШЕ ОПОЖАРЕНА КЪЩАТА МИ В РОДНОТО МИ СЕЛО БАНИЦА.СЧУПВАТ ДЯСНО КРИЛО НА ПРОЗОРЕЦ,ВЛИЗАТ,ПОЛИВАТ С КАКВОТО ТРЯБВА И ЗАПАЛВАТ. ОПОЖАРЕНИ СА ДВЕ СТАИ С ОБЗАВЕЖДАНЕТО.
      ЯВНО И ВЕРОЯТНО НЯКОИ ЛИЧНОСТИ НЯМАТ МОЕТО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР,МНОГО СА СЕ ЗАСЕГНАЛИ ОТ ГОРЕНАПИСАНОТО И МИ ПРАЩАТ СИГНАЛ.-

Явно това НЕ СА БЪЛГАРИ,НЕ СА ЧОВЕЦИ,след като оставят 96 годишната ми майка,инвалид 100%, без светло и електрическото и отопление с радиатор
      За сведение лични конфликти в селото никога не съм имал.
      Който иска да купува,който иска да продава,който иска да псува.
      Имам си осемгодишни отлежали акции от "Химко"

Коментар

• Утре ни очаква 1 спокоен ден, не очаквам нищо фатално да се случи. Играчите с по-слаби нерви да си вземат почивен ден, като това си е съвет - откъдето и да го погледнете - за приятно посрещане на предстоящите празници! :-) :-) ;-)

Коментар

• ste vidim nevermind kude ste poteglat - igarta e v centure moje i da zastinem a moje i da idem na Havaite :-))))))

Коментар

• tova da se 4uva boeco!
            nakude mislite da trugvate sega: kum 3 leva ili stotinki???
            stiskam vi palci da ste ot stranata na pe4alivshite!

Коментар

• Super sme!

Blagodarim Vi za vnimanieto imame si glavi na ramencata i ako spe4elim pe4elim samo za nas, a ako zagubim vii ste se radvate ....

http://photo-forum.net/joro/emoticons/intheclub.gif

Коментар

• kak ste boici!?

treperi li vi pod luji4kata? gotovi li ste daje i da zagubite, kakvoto ste vlojili tuka?

Коментар

• Утре ли е делото в ВКС ?

Коментар

• Според моето скромно мнение основание за отлагане имат единствено бившите собственици в лицето на РАО и дебелогъзите Макариев и Димитров,а колкото до причините не забравяйте, че ако се приеме програмата на Ново Химко същите ще искат ревизии на всички сключени сделки с дата от фактическата несъстоятелност, определена от съда от 2002 год.

Коментар

• Да не излезнат пак големите мечоци?....

Коментар

• Първоначално изпратено от jimyb
                        zdraveite kolegi, utre li se o4akva6e re6enieto za proslovutoto himko? dano da izleze ne6to hubavo!!.......

Коментар

• Тези 12 ст. са лош знак, но аз все пак съм оптимист за 16 ст. в петък
                          и аз си набавих малко на 12 ст.
                          Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• изкупиха акциите по 12 стотинки, да видим какво ще излезе от това

Коментар

• 6те видим какво 6те стане , може и да загубим но си струва риска

Коментар

• На някой не му издържат нервите!!!

Коментар

Working...
                                X