в колко е делото някой може ли да каже?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lazarПървоначално изпратено от колегаЗдравей Лазаре ! Наближава сакралната дата 14 какви са ти очакванията ?
ОПТИМИСТ СЪМ,че министъра на правосъдието ще се сети,че от трима отговорни съдии- играчи по делото Химко,двама са излишни за системата. Как им казваха на такива-курпирани..Еиии,много сложна дума..:-)
ОПТИМИСТ СЪМ, че "Химковският"затворник в USA Литвиненко
също ще изкара весели и интересни коледни празници .И той е христианин,украинец:-)
ОПТИМИСТ СЪМ,че някои ще се сети най-после да поиска
осъвременяване на оценката на активите на Химко,защото от времето
на експретната оценка(бреееи,и това е сложна дума и май е същото като при съдиите):-)една панелка в кв. Люлин и Враца си повиши
цената няколко пъти..
- ДНЕС,13.12.2006 ОКОЛО 4.30 СУТРИНТА БЕШЕ ОПОЖАРЕНА КЪЩАТА МИ В РОДНОТО МИ СЕЛО БАНИЦА.СЧУПВАТ ДЯСНО КРИЛО НА ПРОЗОРЕЦ,ВЛИЗАТ,ПОЛИВАТ С КАКВОТО ТРЯБВА И ЗАПАЛВАТ. ОПОЖАРЕНИ СА ДВЕ СТАИ С ОБЗАВЕЖДАНЕТО.
ЯВНО И ВЕРОЯТНО НЯКОИ ЛИЧНОСТИ НЯМАТ МОЕТО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР,МНОГО СА СЕ ЗАСЕГНАЛИ ОТ ГОРЕНАПИСАНОТО И МИ ПРАЩАТ СИГНАЛ.-
Явно това НЕ СА БЪЛГАРИ,НЕ СА ЧОВЕЦИ,след като оставят 96 годишната ми майка,инвалид 100%, без светло и електрическото и отопление с радиатор
За сведение лични конфликти в селото никога не съм имал.
Който иска да купува,който иска да продава,който иска да псува.
Имам си осемгодишни отлежали акции от "Химко"
Коментар
-
nevermind
tova da se 4uva boeco!
nakude mislite da trugvate sega: kum 3 leva ili stotinki???
stiskam vi palci da ste ot stranata na pe4alivshite!
Коментар
-
Super sme!
Blagodarim Vi za vnimanieto imame si glavi na ramencata i ako spe4elim pe4elim samo za nas, a ako zagubim vii ste se radvate ....
http://photo-forum.net/joro/emoticons/intheclub.gif
Коментар
-
nevermind
kak ste boici!?
treperi li vi pod luji4kata? gotovi li ste daje i da zagubite, kakvoto ste vlojili tuka?
Коментар
-
Според моето скромно мнение основание за отлагане имат единствено бившите собственици в лицето на РАО и дебелогъзите Макариев и Димитров,а колкото до причините не забравяйте, че ако се приеме програмата на Ново Химко същите ще искат ревизии на всички сключени сделки с дата от фактическата несъстоятелност, определена от съда от 2002 год.
Коментар
-
Тези 12 ст. са лош знак, но аз все пак съм оптимист за 16 ст. в петък
и аз си набавих малко на 12 ст.Винаги пазарувам евтино http://bureto.com
Коментар
Коментар