IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къде са големите разбирачи. Лазаров- един малко откраднал синдикалист.Провинциална пенсия, която форумци направихте герой.Цераз-жалкий.И така натък....

Коментар

• какво е станало на делото?
      Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Някой знае ли всъщност какво е станало на съдебното заседание?

Коментар

• Първоначално изпратено от Moshito
          цената е на път да отиде на 1-2 лева
          Още понеделник - вторник ще наблюдаваме исторически , дори космически нива.... не изключвам да приключим седмицата и на позиции 5-6 лв....

Хахаха .... преди известно време като започвах да търгувам един пич от форума ме посъветва да не се набутвам ' дупки " като Химко.... и въпреки това аз не го послушах - в момента имам всичко на всичко 1 акция ....

Нищо против всички които вярват в това дружество , но според мен са просто прекалено големи оптимисти....

Коментар

• Грешиш много, тук всички ще ти обяснят, че има големи перспективи и въпреки високия риск, цената е на път да отиде на 1-2 лева

Коментар

• колеги, очаквайте развръзка до месец.
              само ще ви светна , козовете са в ръцете на Ново Химко и сега те цакат със цялата им мощ. връщане назад няма.напролет ще има начало на възстановяването на производството. засега толкова.Успех.
              Малко се объркват нещата. Ново Химко иска да вземе завода без натрупаните задължения, като ги прехвърли на Химко АД. За да стане това обаче, ВКС трябва да се прознесе с отмяна на решението на ВрОС за несъстоятелност. Макар да е използвало "цялата си мощ" на местна почва(предполагаеми огромни подкупи към ВрОС), Ново Химко не е успяло. Логично би било, но не задължително, в София да му е още по-трудно.
              Приемайки позицията на миноритарния интерес, смятам, че удовлетворяване на интереса на Ново Химко ще ни ощети. От друга страна, единствения начин да заработи завода е ВКС да отмени несъстоятелността. В такъв случай, Химко АД не би имал необходимите средства или оздравителен план за да възобнови прозв. процес и по този начин пак да спечели Ново Химко.
              Те от своя страна, щом не са им помогнали парите, означава че са се сблъскали с политически проблем. Според мен единствено БСП и рупора им в случая Р. Овчаров. От което заключавам, че в интерес на най-мощната сила (по някакви тяхни схеми), е подтвърждаване на несъстоятелност.
              Така, от гореизложеното излиза, че миноритарните собственици нямат положителна перспектива и във всички случаи са губещи.
              Поправете ме, ако греша, но аз така се "обърквам".

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                половин завод
                фриии флот
                50% ?!? според мен май е около 30-35% е то тогава с половин милион лева при сегашната ситуация е интересно какво може да се направи ...

Коментар

• HIMKO

Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata
                  Първоначално изпратено от lulu
                  колеги, очаквайте развръзка до месец.
                  само ще ви светна , козовете са в ръцете на Ново Химко и сега те цакат със цялата им мощ. връщане назад няма.напролет ще има начало на възстановяването на производството. засега толкова.Успех.
                  Подобни неща чувам и аз във Враца, с две думи говори се ,че Химко има потенциал да заработи в рамките на около 6 месеца с някаква минимална инвестиция за мащабите на този завод.Чудя се само как от пълна трагедия това дружество се оказва читаво.

Това не е препоръка.
                  -Kak taka se 4udish 4e to zavoda si raboti ,proizvejda produkciata si -za minalata godini s4etovodnia o4et ni pokazva 4e sa poizvedeni torove i amoniaci za nad 1 milion leva no zadlajnialosta go pravi nesastoiatelen.

Коментар

• половин завод
                    фриии флот
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Понеже никога не съм се занимавал с Химко я кажете какаъв му е фрифлота?

Коментар

• Първоначално изпратено от lulu
                        колеги, очаквайте развръзка до месец.
                        Подобни неща чувам и аз във Враца, с две думи говори се ,че Химко има потенциал да заработи в рамките на около 6 месеца с някаква минимална инвестиция за мащабите на този завод.Чудя се само как от пълна трагедия това дружество се оказва читаво.

Това не е препоръка.

Коментар

• AKO NAISTINA ZARABOTI MOJE DA SE POVTORI SZENARIJA OT PREDI NJAKOLKO GODINI I ZA MESECI DA STANE 1 LEV

Коментар

• колеги, очаквайте развръзка до месец.

Коментар

• а тука нещо се мъдри май, много е тихо ...
                              Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Още няма нищо на сайта!

Данни за делото във Върховния касационен съд
                                Данни при регистриране на жалбата
                                Дата на регистриране във ВКС 18.09.2006
                                Входящ номер в регистратурата 13133/2006
                                Отделение при регистратурата 1-во тър.

Данни при образуване на делото
                                Дата на образуване на делото 25.09.2006
                                Номер на делото в отделението 528/2006
                                Отделение при образуването 1-во тър.
                                Вид на заседанието открито
                                Делото е насрочено за 14.12.2006

Данни при решаване на делото
                                Дата на приключване разглеждането на делото 14.12.2006
                                Дата на постановяване на акта
                                Вид на акта
                                Номер на акта
                                Отделение, постановило акта 1-во тър.
                                Делото се връща на инстанция
                                Дата на връщане
                                Резултат
                                "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

Working...
                                X