Къде са големите разбирачи. Лазаров- един малко откраднал синдикалист.Провинциална пенсия, която форумци направихте герой.Цераз-жалкий.И така натък....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Moshitoцената е на път да отиде на 1-2 лева
Хахаха.... преди известно време като започвах да търгувам един пич от форума ме посъветва да не се набутвам ' дупки " като Химко.... и въпреки това аз не го послушах - в момента имам всичко на всичко 1 акция ....
Нищо против всички които вярват в това дружество , но според мен са просто прекалено големи оптимисти....
Коментар
-
колеги, очаквайте развръзка до месец.
само ще ви светна , козовете са в ръцете на Ново Химко и сега те цакат със цялата им мощ. връщане назад няма.напролет ще има начало на възстановяването на производството. засега толкова.Успех.
Приемайки позицията на миноритарния интерес, смятам, че удовлетворяване на интереса на Ново Химко ще ни ощети. От друга страна, единствения начин да заработи завода е ВКС да отмени несъстоятелността. В такъв случай, Химко АД не би имал необходимите средства или оздравителен план за да възобнови прозв. процес и по този начин пак да спечели Ново Химко.
Те от своя страна, щом не са им помогнали парите, означава че са се сблъскали с политически проблем. Според мен единствено БСП и рупора им в случая Р. Овчаров. От което заключавам, че в интерес на най-мощната сила (по някакви тяхни схеми), е подтвърждаване на несъстоятелност.
Така, от гореизложеното излиза, че миноритарните собственици нямат положителна перспектива и във всички случаи са губещи.
Поправете ме, ако греша, но аз така се "обърквам".
Коментар
-
HIMKO
Първоначално изпратено от Ivan4o IotataПървоначално изпратено от luluколеги, очаквайте развръзка до месец.
само ще ви светна , козовете са в ръцете на Ново Химко и сега те цакат със цялата им мощ. връщане назад няма.напролет ще има начало на възстановяването на производството. засега толкова.Успех.
Това не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luluколеги, очаквайте развръзка до месец.
Това не е препоръка.
Коментар
-
Още няма нищо на сайта!
Данни за делото във Върховния касационен съд
Данни при регистриране на жалбата
Дата на регистриране във ВКС 18.09.2006
Входящ номер в регистратурата 13133/2006
Отделение при регистратурата 1-во тър.
Данни при образуване на делото
Дата на образуване на делото 25.09.2006
Номер на делото в отделението 528/2006
Отделение при образуването 1-во тър.
Вид на заседанието открито
Делото е насрочено за 14.12.2006
Данни при решаване на делото
Дата на приключване разглеждането на делото 14.12.2006
Дата на постановяване на акта
Вид на акта
Номер на акта
Отделение, постановило акта 1-во тър.
Делото се връща на инстанция
Дата на връщане
Резултат"НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."
Коментар
Коментар