IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
    Имаше нещо преди няколко години с кАфЕнЕтО, ама на теб какво ти сториха?
    Забраниха на акционерите да си раздадат дивидент, та разрешиха едва на 2-3 събрание и се изгуби дирята до кога акциите са с дивидент, каша ала КФН
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Препоръчвайки секси компании на хората, напоследък забравям Старата планина и дъщерните и, което е моя грешка - та ного години това ми бяха любимите акции - още щях да си имам Любовни послания, ако не бяха безобразните кафеджии, да им гангренясат ушите дано.
      Но-о-о: пак може да проимам.
      Имаше нещо преди няколко години с кАфЕнЕтО, ама на теб какво ти сториха?
      Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Импов, кои бяха тези кафеджии, че съм забравил

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
          Ако всички компании на борсата ни бяха като холдинга и дъщерните му, дори това управление на Тиквата нямаше да е проблем да вървим напред ! Успех и поздравления за ръководството !
          Препоръчвайки секси компании на хората, напоследък забравям Старата планина и дъщерните и, което е моя грешка - та ного години това ми бяха любимите акции - още щях да си имам Любовни послания, ако не бяха безобразните кафеджии, да им гангренясат ушите дано.
          Но-о-о: пак може да проимам.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
            Вие тук не закуска, ами обонамент за гурме ресторант сте платили предварително, и ви е припряно какви ще са резултатите следващия месец смешно е, ама като сте се преебали на тези цени Едно от балончетата на БФБ си е тук

-Ей "Соки" - донеси балончето , че го изпуснахме в петък , а в понеделника само ти си способно да го хванеш .

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Преци компанията си е тяхна все пак, а и банката си е тяхна..Ние сме добре посрещнати гоости..Можеш ли да ми посочиш по добри от тях на БФБ
              Не съм сигурно, че ще мога да посоча. Сещам се все за маркови балкански субекти из бфб - от типа Банев (полимери+елма+...), Вас-Бож (великата патка и мост), Захариев (крем+оцк) и т.н.
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Преци компанията си е тяхна все пак, а и банката си е тяхна..Ние сме добре посрещнати гоости..Можеш ли да ми посочиш по добри от тях на БФБ

Коментар

Няма по- добър и коректен холдинг от ЦЕНХЛ
                  Кире, Що касае коректността, според мен не е точно съвсем така, - практиката с 4-те милиона бонуса на управителите на "коректния" холдинг всъщност изравни рекорда на ....онзи от патката, поставен преди няколко години там от горския. Надяваме се, разпределението на профита тази година да е по-"социално" Също така имаше въпросителни към коректността и покрай купуването на дялове в една банка
                  Иначе новината за дивидента тук е много добра.
                  Last edited by precakanoto; 12.03.2016, 15:11.
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Браво и на ХЕС.Няма по- добър и коректен холдинг от ЦЕНХЛ
                    Ако всички компании на борсата ни бяха като холдинга и дъщерните му, дори това управление на Тиквата нямаше да е проблем да вървим напред ! Успех и поздравления за ръководството !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                      Който разбира тука се спира
                      С риск да се повторя пак

Коментар

• - Иес иес иес

-"Хидравлични елементи и системи АД (ХЕС) разпределя за целта 3 638 751 лв., като при 18 193 752 акции това е брутен дивидент от 0,2 лв. на ценна книга."

пп. и малко действия през последните 15 месеца

30,11,2014r. ********* **************** 11,03,2016г
                        14845x1,22195 =18140***HES *** 20780x1,651453= 34316
                        8840x2,10229 = 18584***M+C hidr*** 2780x0,00 =+13013
                        Last edited by inta53; 12.03.2016, 13:59.

Коментар

• Браво и на ХЕС.Няма по- добър и коректен холдинг от ЦЕНХЛ

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
                            бегай от жабока и вземай тука да дигнеш малко и цената
                            Че защо да бягам от?

Жабокът си е готин - дори да намаля малко от сегашните акции, ще компенсирам с новите привилегии - изчислил съм го.

Жабешката дивидентна доходност е 16.5%, Хесовата е 6.3%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Хесовицата е готина - ще взема пак да се.
                              бегай от жабока и вземай тука да дигнеш малко и цената

Коментар

• Хесовицата е готина - ще взема пак да се.

Коментар

Working...
                                X