IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айдеееее 100% печалба....:lol: :lol: :lol:

Коментар

• tursi na stranicata na BSE pri prospekti za publi4no predlagane!!!A za drugite gledaite kakvo stava dnes sled v4era6nata novina za obedinenieto na Hemus Air i Bulgaria Air!!!
      4estito na akcionerite

Коментар

• Някой може ли да ми помогне да намеря 6-месечните консолидирани отчети на Химимпорт от 2005 г. и 2006 г. Искам да проследя дали има някаква цикличност в резултатите на дружеството през Q3 да са по-ниски от Q2, но в края на годината това да се компенсира.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
          http://www.investor.bg/?cat=5&id=45751
          опаааа, коя акция тръгна нагоре )

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=45751

Коментар

• IPO

Добре че беше толкоз ниска цената, (т.е. 4 лв), за да влезнат такива ламери като мен, дето нищо не разбират :-) Пък да видим, може и да е за добро

Коментар

• него го гледам само още от 60...ами не мога всичко да си купя....
                ако си кажа ,че и вамото отдавна го преглеждам и сега не знам дали още мога да хвана влака????

Коментар

• Azzz, помисли за дядото, поне малко...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от brat_s
                    Очаквам да стигне 10-ка , компанията набира скорост.
                    Какво прозрение

Коментар

• амиии колкото пътисе замисля за продаване на някоя акция.... тя тръгне да качва(цкб,полимери,орга...)

Коментар

• Първоначално изпратено от Куроператор
                        Гледайки цената на Химимпорт в момента (буквално 2 месеца след първичното предлагане), човек не може да не се замисли дали цялото IPO не беше грешно прайснато от банката, която го е подготвяла.
                        Не знам дали са правили някакво роуд шоу с потенциални инвеститори преди самото предлагане, но още през лятото различни анализатори предричаха цени от по 8лв за акция. Сигурен съм, че огромен интерес щеше да има и на първоначална цена 5.50 - 6лв.
                        Въобще банката е направила много кофти номер на фирмата, защото Химимпорт можеха да приберат поне едно 50% отгоре. На цена 4лв. записването беше 2.5х предлаганото количество. Сигурен съм, че и на 5.50 записването е надхвърляло 100% и пак можеха да отсеят по-качествените инвеститори и да продадат цялото количество на добри фондове и дружества.

Това не е насочено против институцията направила предлагането. Въпросът е принципен.
                        П.П. Притежавам голям пакет акции на CHIM
                        Няма да коментирам мнението по същество. Само ще кажа, че то събуди у мен противоречиви мисли по отношение на въпроса: "Съм ли аз `отсят по-качествен инвеститор` (спекулант), или съм си един най-некачествен (долнопробен, неотсят - с все-плявата) инвеститор (спекулант)?", след като се знае, че над 60-70% от сделките на БФБ се извършват от над 2300 спекуланти.

Коментар

• Гледайки цената на Химимпорт в момента (буквално 2 месеца след първичното предлагане), човек не може да не се замисли дали цялото IPO не беше грешно прайснато от банката, която го е подготвяла.
                          Не знам дали са правили някакво роуд шоу с потенциални инвеститори преди самото предлагане, но още през лятото различни анализатори предричаха цени от по 8лв за акция. Сигурен съм, че огромен интерес щеше да има и на първоначална цена 5.50 - 6лв.
                          Въобще банката е направила много кофти номер на фирмата, защото Химимпорт можеха да приберат поне едно 50% отгоре. На цена 4лв. записването беше 2.5х предлаганото количество. Сигурен съм, че и на 5.50 записването е надхвърляло 100% и пак можеха да отсеят по-качествените инвеститори и да продадат цялото количество на добри фондове и дружества.

Това не е насочено против институцията направила предлагането. Въпросът е принципен.
                          П.П. Притежавам голям пакет акции на CHIM
                          __________________________________________________ __
                          Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• Очаквам да стигне 10-ка , компанията набира скорост.

Коментар

• що?
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• и тази акция май ще ми е от тези дето няма да продам......

Коментар

Working...
                                X