IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• точно време за допълване на кошничката...

Коментар

• Аз до лятото бих поставил и по голям.

Коментар

• Target - 12 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
          Кво става тука ???

Имам дребен пакет и нямам нищо против полета на Химика,
          ама прекален светец и богу не е драг...

Някой ще се осмели ли да сложи таргет... ???
          koe mu e prekalenoto tuka na CHIM?

Коментар

• 13.5

Коментар

• Кво става тука ???

Имам дребен пакет и нямам нищо против полета на Химика,
              ама прекален светец и богу не е драг...

Някой ще се осмели ли да сложи таргет... ???
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• е, то остава след като всичко се качва, Хим-а да стои на едно място
                все пак нали анализаторите го поставиха на 1-во място като най-перспективно дружество за 2007-ма

Коментар

• Някакъв коментар на какво се дължи това ежедневно качване на CHIM. Не се търгуват кой знае какви обеми, или може би подписването на сделката за BULGARIA AIR и първото място в топ 10 на най-добрите дружества за 2007 оказаха влияние.

Коментар

• ami probvai na stranicata im.Ili i tova ne moje6 dda nameri6

Коментар

• .

Коментар

• Новите собственици на България Ер - Балкан Хемус груп, предвиждат акции на компанията да се листват на фондовата борса. "Стратегия за излизането на борсата е обсъдена с транспортното министерство", съобщи вчера шефът на Балкан Хемус груп Миролюб Панчев по време на подписването на приватизационния договор за България Ер. Сливането на България Ер с останалите две компании на новия собственик - Хемус Ер и Виаджо Ер, ще бъде направено през 2008 г.

Източник: Сега

Коментар

• Smelo moga da tvardja Chim "odrjaza opashkata na gustera"

Коментар

• Ами да ги поухладим тогава.
                            Всеки ход е грешен!

Коментар

• Има 180 оферти купува и само 44 продава, значи......нагоре още поне 1-2 лв.......:lol:

Коментар

• Честита ни осмица...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X