IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kato se pripomnqt dumite ot izkazvaniata na g-n Kerezov, to spored mene bi sledvalo i zanapred da mu vqrvame, kakto za cifrite ot ot4eta, taka i za planiranata strategia po razvitieto na Chimimport da vidim dokude shte ni zakara do kraq na godinata:
    -----------------------------------------------------------------------
    Д. Печалба преди облагане с данъци 61.031 33.030
    Ж. Нетна печалба за периода 47.675 27.756
    Всичко (Г+ V + Е): 1.621.298 1.187.738

Коментар

• Ръстът в нетната печалба е впечатляващ-71 %, нетни приходи от продажби-47%, 34% годишен ръст при финансовите приходи, при малко над 35% увеличение на сумарните разходи за дейността[/list]

Коментар

• Първоначално изпратено от johndaniels
        Има ли линк към отчета да го погледна и аз. Мерси.
        http://www.bse-sofia.bg/download/fin...Chim.12.06.xls
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Има ли линк към отчета да го погледна и аз. Мерси.

Коментар

• Първоначално изпратено от banker
            И все пак имаме отчет
            И то добър! Ех, защо имам толкова малко акции .....
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• И все пак имаме отчет

Коментар

• Споко момчета,отчета днес няма начин да не излезе.Надявам се ,че големият кораб ще акустира в последния момент.

Коментар

• Дано да е добър пък дори и да се забави ден два, но наистина нямам търпение вече.

Коментар

• Дано да е добър, че съм ял жабета и на 11.45!!! Кредиторите ми напират!!!

Коментар

• нали щеше да е навреме, какво стана...или навреме е само за някои..

Коментар

• Днес ще е. Много добър ще е.

p.s. Честита баба Марта

Коментар

• отчет? печалба? идеи?

Коментар

• SubZero > Благодаря! Наистина - така става трябваше да се сетя, че купувача на 11.40 си е сложил поръчката твърде рано.............

Коментар

• Първоначално изпратено от tuj-to
                              Да.........., наистина изпуснах отварянето. Това обяснява всичко!

Благодаря!

Само да попитам(не съм чел правилника, в момента нямам ресурс за това)- ниската цена си я обясних и ми стана ясно как е минала - просто някой е решил и е продал ниско на 9.21, но как е минала високата цена не мога да разбера - независимо, че купувачите са се надцаквали с високи цени, доколкото си спомням механизма на борсата сделката минава по първата цена по време - т.е. след като е имало продавачи от вчера в интервала 10.20 - 10.80, независимо, че се появява купувач на 11.40, той купува на цената на продавача, тъй като офертата му е по стара във времето.

Моля някой да ме коригира, ако това не е така!
                              За това време можеше и сам да се сетиш.
                              Ами в горния пример, където има двама продавачи /"А" и "Б"/ на цени 10,20 и 10,80 и един купувач за цялото им количество с оферта на 11,40 /въведена след тези на продавачите/, секунда преди началото на сесията някой /продавачът "В"/ пуска оферта "продава" на 10,50... В тоэи случай, купувачът с оферта на 11,40 ще купи първо акциите на "А" по 10,20 и тези на "В" по 11,40...

Така става.

Коментар

• Такива закачки имаше и предните дни ...

Коментар

Working...
                                X