IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 160 разпродадоха около 30 000бр. и това стрелна пазара надолу според мен.Считам,че нещата опират до неправилно разпределение на ресурсите и това води до тези внезапни изцепки.Въпреки ,че имам участие и в CHIM и EUBG ,мисля че те са несъпоставими.

Коментар

• Пуснато на: 14:08:00 ч. | 02.03 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Не мога да разбера логиката на пазара, добър отчет последван от понижение на цената след масови разпродажби. Дали не кешират за порения поред аукцион на ЕУБГ? Аз си мислех, че феноветв им все повече намаляват.

Няма логика !!! Или да предположим че съм тъп новобранец аиде някои в час да ни светне /ама да не е някои ТИМ-хейтър/

Коментар

• Не мога да разбера логиката на пазара, добър отчет последван от понижение на цената след масови разпродажби. Дали не кешират за порения поред аукцион на ЕУБГ? Аз си мислех, че феноветв им все повече намаляват.

Коментар

• ..тук щом бе пробито нивото от 10.5, а там имаше добра подкрепа, не говори много добре...

Коментар

• издиша с голям дебит
            //(. )( .)\\

Коментар

• Отчетът си е много хубав, само дето в цената на акцията вече бяха включени по-големи от излезлите резултати.Сега ако си коригира цената и аз бих си взела))

SeanICK, мисля че вече никой не се интересува от произхода на капитала и ТИМ.
              Между другото, откъде мислиш са дошли "първите" капитали на немалка част от големите западни компании....и т.нар. борба с прането на пари доколко ли е ефективна))

Коментар

• Прекалено много мнения се публикуваха, относно произхода на капитала на Тим-а.Предлагам тези мисли да ги оставим на глас и да се позовем на текущите резултати на холдинга, които от година на година стават по-добри.А една от причините за спада на акцията е, че прекалено късно, според някои играчи, се появи отчета и паникиращите се по презумция кобоси разпродадоха в комбинация с откровено непремислените ходове на Биохима.
                Не е препоръка!

Коментар

• Преобладаващите очаквания мисля бяха по-големи.
                  Аз лично очаквах печалба от 50 млн. лв., което се изпълни без малко.
                  Въпроса сега е могат ли да продължат този темп на ръстеж за да оправдаят Р/Е от почти 30.
                  Защото на пазара ни има ликвидни позиции с по-ниско Р/Е и очаквания за 80-100% ръст на печалбата за т.г. спрямо 2006

Нямам акции, но на акционерите желая успех.
                  Косвено и аз съм заинтересован, защото тази позиция определя донякъде настроението на целия пазар.

Коментар

• neshto mai ne go haresahte otcheta... kato gledam zelaeshtite da prodadat

Коментар

• Впечатлен съм,за пореден път надминаха очакванията ми,с това оправдават двете ми репа ,а имам още 2 месеца да се развият...

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                        Ок ок, супер е отчетът..Всичко хубаво наистина, само дето EPS (Печалба на акция) пада с около 10%..

Успехи ви желая де
                        Пак си е добър дохода на акция, а за темпа на растеж няма да говоря
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimilov
                          Те още преди излизането на борсата заявиха ,че го правят за да са на борсата ,не че им трябват пари,въпреки ,че парите са винаги добре дошли.Работи се с желязна дисциплина,добре премислени ходове и се търсят реални резултати.Ето ги в отчета всички тези неща накуп.Поне така мисля в момента.Не препъръчвам нищо,имам акции.
                          Внимателно с кой какво казал. Имате си глава и премисляйте решенията си. Холдинга сигурно е супер и има резултати, но нетрябва да се забрява откъде са тръгнали тимаджиите и какви мисли са им минавали през главите....

Коментар

• Ок ок, супер е отчетът..Всичко хубаво наистина, само дето EPS (Печалба на акция) пада с около 10%..

Успехи ви желая де

Коментар

• Те още преди излизането на борсата заявиха ,че го правят за да са на борсата ,не че им трябват пари,въпреки ,че парите са винаги добре дошли.Работи се с желязна дисциплина,добре премислени ходове и се търсят реални резултати.Ето ги в отчета всички тези неща накуп.Поне така мисля в момента.Не препъръчвам нищо,имам акции.

Коментар

• Отчетът е супер! Надявах се, че ще направят около 60 милн печалба и както гледам не съм се лъгал. Хима гледам да пълня винаги, когато мога и явно така ще е и занапред Освен убийственото увеличение на печалбата и активите на дружеството ми прави впечатление сумите, които имат заделени в графата "Парични средства и парични еквиваленти" . За мен е само знак за готовност да закупуват нови и нови дружества. А и все си мисля тия хора дали по някое време няма да поувеличат капитала и да съберат още средства за бъдеща експанзия. Аз съм готов да им дам още (колкото и скромни да са ми възможностите)
                                ~МЕЧО~

Коментар

Working...
                                X