IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Super Стар
    Наивноста е основна черта на Нашата нация. Играчите на БФБ имат същото поведение както целокупния български народ на избори. Ние постоянно чакаме да стане чудо
    Много си малък да даваш оценка за цяла нация. Усещам, че това което казваш важи за теб, но не прави веднага аналогия и за другите. Много хора обвиняват нацията за личните си неуспехи и дисбаланс...

Коментар

• Първоначално изпратено от devils
      Първоначално изпратено от Super Стар
      Наивноста е основна черта на Нашата нация. Играчите на БФБ имат същото поведение както целокупния български народ на избори. Ние постоянно чакаме да стане чудо.(политик който да ни оправи или акция която да ни направи богати за две сесии) По тази причина когато компания плаща данъци по големи от оборота на по-голямата част от другите участници на пазара, ние решаваме че нещто не е наред и хукваме да търсим поредните имагинерни печалби( обещани обикновенно от хора които никога не са създали и един лев стойност през живота си).
      Браво бе колега, Super Стар, абсолютно съм съгласен с всяка една дума. Някои постоянно търсят под вола теле, тази прословута наивност, излишна мнителност, граничаща с простотия е причината за днешното положение. И стига с тоя ТИМ,МИМ И каквото и да е там друго, с тия мръсни пари, мутри, тъмни сделки и афери. Темата е ХИМИМПОРТ - ПУБЛИЧНО ДРУЖЕСТВО И ОСВЕН , ЧЕ СЕ РАЗВИВА ОТЛИЧНО И РАЗШИРЯВА ЗАВОЮВАНИТЕ ПОЗИЦИИ, ИНВЕСТИРА ПРАВИЛНО, ПЛАЩА ОГРОМНИ ДАНЪЦИ НА ДЪРЖАВАТА, ОСИГУРЯВА И НАД 3 000 РАБОТНИ МЕСТА !!!!!!
      ЗАДОВОЛЯВАНЕТО НА СОБСТВЕНОТО ЕГО, РЪСЕЙКИ ПРОСТОТИИ И ОЧЕРНЯЙКИ ДРУГИЯ, ОТДАВНА Е НАЦИОНАЛНА ЧЕРТА,КОЯТО ТРЯБВА НАЙ- СЕТНЕ ДА СЕ ИЗКОРЕНИ !!

НЯМА,РАЗБЕРЕТЕ, НЯМА ХОРА,КОИТО ДА НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ ИНВЕСТИЦИЯТА СИ В ХИМИМПОРТ, ТЯ ДОНЕСЕ ПЕЧАЛБИ НА ВСИЧКИ НИ, А ОСТАНАЛОТО Е СМЕШЕН ПЛАЧ НА ТЕЗИ, КОИТО НЕ МОЖАХА ДА ВЛЕЗНАТ НАВРЕМЕ !!

УСПЕХ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ !!
      ПРАВ СИ ПИЧ! А СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ДОНЕСЕ ЗАГУБИ НА ВСИЧКИ ВАС ;-)

НИЩО ЛИЧНО ПРОСТО ЦЕНАТА ЩЕ ПАДНЕ! ВЕРВАЙТЕ МИ :-)

НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ;-)
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Айдеееее стана каквато стана новите кобосари глътнаха въздух и започнаха със спама . Единия даже заредил пушката с поръчка за 50 акцийки на 11.1 да крепи цената. Успех и без паника, това е правилото !

Коментар

• Първоначално изпратено от Super Стар
          Наивноста е основна черта на Нашата нация. Играчите на БФБ имат същото поведение както целокупния български народ на избори. Ние постоянно чакаме да стане чудо.(политик който да ни оправи или акция която да ни направи богати за две сесии) По тази причина когато компания плаща данъци по големи от оборота на по-голямата част от другите участници на пазара, ние решаваме че нещто не е наред и хукваме да търсим поредните имагинерни печалби( обещани обикновенно от хора които никога не са създали и един лев стойност през живота си).
          Браво бе колега, Super Стар, абсолютно съм съгласен с всяка една дума. Някои постоянно търсят под вола теле, тази прословута наивност, излишна мнителност, граничаща с простотия е причината за днешното положение. И стига с тоя ТИМ,МИМ И каквото и да е там друго, с тия мръсни пари, мутри, тъмни сделки и афери. Темата е ХИМИМПОРТ - ПУБЛИЧНО ДРУЖЕСТВО И ОСВЕН , ЧЕ СЕ РАЗВИВА ОТЛИЧНО И РАЗШИРЯВА ЗАВОЮВАНИТЕ ПОЗИЦИИ, ИНВЕСТИРА ПРАВИЛНО, ПЛАЩА ОГРОМНИ ДАНЪЦИ НА ДЪРЖАВАТА, ОСИГУРЯВА И НАД 3 000 РАБОТНИ МЕСТА !!!!!!
          ЗАДОВОЛЯВАНЕТО НА СОБСТВЕНОТО ЕГО, РЪСЕЙКИ ПРОСТОТИИ И ОЧЕРНЯЙКИ ДРУГИЯ, ОТДАВНА Е НАЦИОНАЛНА ЧЕРТА,КОЯТО ТРЯБВА НАЙ- СЕТНЕ ДА СЕ ИЗКОРЕНИ !!

НЯМА,РАЗБЕРЕТЕ, НЯМА ХОРА,КОИТО ДА НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ ИНВЕСТИЦИЯТА СИ В ХИМИМПОРТ, ТЯ ДОНЕСЕ ПЕЧАЛБИ НА ВСИЧКИ НИ, А ОСТАНАЛОТО Е СМЕШЕН ПЛАЧ НА ТЕЗИ, КОИТО НЕ МОЖАХА ДА ВЛЕЗНАТ НАВРЕМЕ !!

УСПЕХ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ !!

Коментар

• В момента съотношението Р /Е на хима е 25 което зна4и 4е за да стане 15 цената трябва да стане 6 лв.Съотношението П/Е в еврозоната и щатите средно е около 15 ,по това съдя 4е ипото е било на справедлива цена ,друг е въпроса 4е се наду след това.Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
              Преобладаващите очаквания мисля бяха по-големи.
              Аз лично очаквах печалба от 50 млн. лв., което се изпълни без малко.
              Въпроса сега е могат ли да продължат този темп на ръстеж за да оправдаят Р/Е от почти 30.
              Защото на пазара ни има ликвидни позиции с по-ниско Р/Е и очаквания за 80-100% ръст на печалбата за т.г. спрямо 2006

Нямам акции, но на акционерите желая успех.
              Косвено и аз съм заинтересован, защото тази позиция определя донякъде настроението на целия пазар.
              Нека все пак да си припомним как Химимпорт определяха справедлива цена в проспекта си (около 6 лв.) при сходни очаквания за развитието на холдинга.

Иначе 100 % споделям написаното от Хосе.
              Не е препоръка за каквото и да е, желая успех на акционерите на Химимпорт.

Коментар

• Мислиш че няма да падне ли? Дано да си прав, искрено се надявам.

Коментар

• Само ме гледаи ако ако падне под 10 лева ще си заложа и г.за !

ТОВА НЕ Е ПРЕПОРЪКА ! /kids don't try this at home/

Коментар

• И аз недоумявам, това според мен е най-стабилната акция в момента. Ако падне до 10 според мен всички ще почнат да товарят но това е само мое мнение.

Коментар

• Наивноста е основна черта на Нашата нация. Играчите на БФБ имат същото поведение както целокупния български народ на избори. Ние постоянно чакаме да стане чудо.(политик който да ни оправи или акция която да ни направи богати за две сесии) По тази причина когато компания плаща данъци по големи от оборота на по-голямата част от другите участници на пазара, ние решаваме че нещто не е наред и хукваме да търсим поредните имагинерни печалби( обещани обикновенно от хора които никога не са създали и един лев стойност през живота си).

Коментар

• Под 4 лева трудно ще падне, така че спокойно
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Devils аз съм убеден че ще си доидат но понеже наистина съм новобранец на борсата все още търся обяснения! Ама дето викаш кое в тая страна има логика че тва да има

Коментар

• Няма страшно момчета, ето вече един кобос се опълчи с голи гърди срещу Голямата Мечка!
                            Всеки ход е грешен!

Коментар

• Първоначално изпратено от fatvili
                              Пуснато на: 14:08:00 ч. | 02.03 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Не мога да разбера логиката на пазара, добър отчет последван от понижение на цената след масови разпродажби. Дали не кешират за порения поред аукцион на ЕУБГ? Аз си мислех, че феноветв им все повече намаляват.

Няма логика !!! Или да предположим че съм тъп новобранец аиде някои в час да ни светне /ама да не е някои ТИМ-хейтър/
                              Според има две възможни пречини за продажбите и спада на цената и двете са краткосрочни така, че спокойно:
                              1. чужденците продават акциите си на база на очакванията че и тук както в развитите пазари ще има спад на цените и се оттеглят предполагам временно, а това е от позицията където има доста акции придобити от чужденци по време на IPO
                              2.някои от продавачите набират средства за увеличение на Еврохолд.

Коментар

• Няма логика на пазара бе човек, не разбра ли ! Преди паднахме заради търговото на ЕВРОХОЛД,айде, както и да е , ама сега какво ??
                                Отчета не е добър - ОТЛИЧЕН Е !! Вие какво очаквахте - 200 мнл. печалба ли ??? Нагледах се на изцепки последните седмици по позицията и на алогични действия на някои ИП. - Товари нависоко, в следващия момент се изцепва като ч... на пясък !!!!

В крайна сметка нещата ще си дойдат по местата.,бъдете убедени !!

Коментар

Working...
                                X