Първоначално изпратено от Super Стар
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от devilsПървоначално изпратено от Super СтарНаивноста е основна черта на Нашата нация. Играчите на БФБ имат същото поведение както целокупния български народ на избори. Ние постоянно чакаме да стане чудо.(политик който да ни оправи или акция която да ни направи богати за две сесии) По тази причина когато компания плаща данъци по големи от оборота на по-голямата част от другите участници на пазара, ние решаваме че нещто не е наред и хукваме да търсим поредните имагинерни печалби( обещани обикновенно от хора които никога не са създали и един лев стойност през живота си).
ЗАДОВОЛЯВАНЕТО НА СОБСТВЕНОТО ЕГО, РЪСЕЙКИ ПРОСТОТИИ И ОЧЕРНЯЙКИ ДРУГИЯ, ОТДАВНА Е НАЦИОНАЛНА ЧЕРТА,КОЯТО ТРЯБВА НАЙ- СЕТНЕ ДА СЕ ИЗКОРЕНИ !!
НЯМА,РАЗБЕРЕТЕ, НЯМА ХОРА,КОИТО ДА НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ ИНВЕСТИЦИЯТА СИ В ХИМИМПОРТ, ТЯ ДОНЕСЕ ПЕЧАЛБИ НА ВСИЧКИ НИ, А ОСТАНАЛОТО Е СМЕШЕН ПЛАЧ НА ТЕЗИ, КОИТО НЕ МОЖАХА ДА ВЛЕЗНАТ НАВРЕМЕ !!
УСПЕХ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ !!
НИЩО ЛИЧНО ПРОСТО ЦЕНАТА ЩЕ ПАДНЕ! ВЕРВАЙТЕ МИ :-)
НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ;-)МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Super СтарНаивноста е основна черта на Нашата нация. Играчите на БФБ имат същото поведение както целокупния български народ на избори. Ние постоянно чакаме да стане чудо.(политик който да ни оправи или акция която да ни направи богати за две сесии) По тази причина когато компания плаща данъци по големи от оборота на по-голямата част от другите участници на пазара, ние решаваме че нещто не е наред и хукваме да търсим поредните имагинерни печалби( обещани обикновенно от хора които никога не са създали и един лев стойност през живота си).
ЗАДОВОЛЯВАНЕТО НА СОБСТВЕНОТО ЕГО, РЪСЕЙКИ ПРОСТОТИИ И ОЧЕРНЯЙКИ ДРУГИЯ, ОТДАВНА Е НАЦИОНАЛНА ЧЕРТА,КОЯТО ТРЯБВА НАЙ- СЕТНЕ ДА СЕ ИЗКОРЕНИ !!
НЯМА,РАЗБЕРЕТЕ, НЯМА ХОРА,КОИТО ДА НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ ИНВЕСТИЦИЯТА СИ В ХИМИМПОРТ, ТЯ ДОНЕСЕ ПЕЧАЛБИ НА ВСИЧКИ НИ, А ОСТАНАЛОТО Е СМЕШЕН ПЛАЧ НА ТЕЗИ, КОИТО НЕ МОЖАХА ДА ВЛЕЗНАТ НАВРЕМЕ !!
УСПЕХ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХосеПреобладаващите очаквания мисля бяха по-големи.
Аз лично очаквах печалба от 50 млн. лв., което се изпълни без малко.
Въпроса сега е могат ли да продължат този темп на ръстеж за да оправдаят Р/Е от почти 30.
Защото на пазара ни има ликвидни позиции с по-ниско Р/Е и очаквания за 80-100% ръст на печалбата за т.г. спрямо 2006
Нямам акции, но на акционерите желая успех.
Косвено и аз съм заинтересован, защото тази позиция определя донякъде настроението на целия пазар.
Иначе 100 % споделям написаното от Хосе.
Не е препоръка за каквото и да е, желая успех на акционерите на Химимпорт.
Коментар
-
Наивноста е основна черта на Нашата нация. Играчите на БФБ имат същото поведение както целокупния български народ на избори. Ние постоянно чакаме да стане чудо.(политик който да ни оправи или акция която да ни направи богати за две сесии) По тази причина когато компания плаща данъци по големи от оборота на по-голямата част от другите участници на пазара, ние решаваме че нещто не е наред и хукваме да търсим поредните имагинерни печалби( обещани обикновенно от хора които никога не са създали и един лев стойност през живота си).
Коментар
-
Първоначално изпратено от fatviliПуснато на: 14:08:00 ч. | 02.03 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Не мога да разбера логиката на пазара, добър отчет последван от понижение на цената след масови разпродажби. Дали не кешират за порения поред аукцион на ЕУБГ? Аз си мислех, че феноветв им все повече намаляват.
Няма логика !!! Или да предположим че съм тъп новобранец аиде някои в час да ни светне /ама да не е някои ТИМ-хейтър/
1. чужденците продават акциите си на база на очакванията че и тук както в развитите пазари ще има спад на цените и се оттеглят предполагам временно, а това е от позицията където има доста акции придобити от чужденци по време на IPO
2.някои от продавачите набират средства за увеличение на Еврохолд.
Коментар
-
Няма логика на пазара бе човек, не разбра ли ! Преди паднахме заради търговото на ЕВРОХОЛД,айде, както и да е , ама сега какво ??
Отчета не е добър - ОТЛИЧЕН Е !! Вие какво очаквахте - 200 мнл. печалба ли ??? Нагледах се на изцепки последните седмици по позицията и на алогични действия на някои ИП. - Товари нависоко, в следващия момент се изцепва като ч... на пясък !!!!
В крайна сметка нещата ще си дойдат по местата.,бъдете убедени !!
Коментар
Коментар