Сайта е стъпка напред, но напрактика представлява препис на информацията от книжката за представянето на Химимпорт за ИПОто, като напрактика е към края на 2005 г....но според мен мениджмънта не бърза, а инвестира дългосрочно...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vhkАко решат да дадат дивидент тои ще е в интервала 5-15 ст на акция което при тези цени е нищо като доход .Но е по вероятно в близките 5-6г. да реинвестират пе4албата каквато е оби4аината практиката в България.
Сайта им можеше да бъде много по-добър!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6tИскахте сайт - гледам, че са го пуснали вече.
http://www.chimimport.bg
Има какво да се желае още като гледам
aa.bb.2007 Химимпорт ще придобие компания Y (N-та поред за тази година)
cc.dd.2007 Консолидираната печалба ще достигне 200млн. лева на годишна база
и т.н., както и точната дата, когато Химипорт ще притежава цялата икономика на България и две трети от европейската.
Това е в рамките на шегата, разбира се. Сериозно казано, човек очаква от един корпоративен сайт не само информация за миналото и текущото състояние, а и някакви планове, стратегия или поне визия за бъдещето. Аз поне, нищо подобно не можах да открия.
Коментар
-
Хане,знам ,че резултатите са такива.Засега си поемам риска.
Старая се да виждам нещата, такива каквито са сега и в тяхното бъдещо развитие,както и изменението на отделните показатели .Следя поведението на мениджмънта и темповете на развитие.Как се отнасят с миноритарите и някой други фактори.Това го правя по всяка една интересуваща ме позиция на БФБ.Знаеш,че всеки борави на база информацията,която има и резултата зависи от това как я интерпретира.Ако нещо не ми харесва,не чакам дълго.
Имам акции ,не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НЕСТОРПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от nevermindKrumeee... ti prodade i sega...a???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от nevermindKrumeee... ti prodade i sega...a???
Коментар
-
nevermind
Krumeee... ti prodade i sega...a???
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimilovОрганизационната структура ми харесва много.Нямах точна визия за нея до тази степен и сега съм приятно изненадам.40 фирми.Доста сериозна работа .Явно,който го може ,го може.С тези резултати ,които показват и с този темп на разтеж съм оптимист за бъдещето им.
Не е препоръка.Имам акции.
Успех!
Нямам акций. Препоръка е....:lol:
Коментар
Коментар