IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fatvili
    Прав си времето ще покаже ! Каде тогава според теб е дъното?
    Ееее чак толкова, само пазара може да го каже дъното, иначе просто си мисля, че с тази печалба от 0.35лв, доста се е надуло...

Коментар

• Прав си времето ще покаже ! Каде тогава според теб е дъното?

Коментар

• Първоначално изпратено от fatvili
        Сериозен играч като тебе ще чака два месеца с пари в кеш ??? Или трябва да сложа кавички на "сериозен играч" ???
        "Сериозен играч" е твой етикет който си ми лепнал, а иначе предпочитам да стоят 2 месеца в кеш отколкото да намалеят 20-30%. Мен не ме мисли, аз просто изказвам мнение с което очаквам да си помагаме.....не виждате ли кои купуват - тези който имат пари от доверително управление и парите не са техни и тук таме някои заблуден, но скоро ще се разбере кой крив, кой прав....

Коментар

• като печелим,не знаем какво губим,хане........

Коментар

• Сериозен играч като тебе ще чака два месеца с пари в кеш ??? Или трябва да сложа кавички на "сериозен играч" ???

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
              33 degree, не очаквай от тоя никви 50 лв.
              той цяла седмица пищи в темата за да свали цената и да си купи с 50-60 стотинки по-евтино, а ти сега искаш да ти даде цялата си далавера
              50-60 стотинки и на 9 лв пак не бих се наредил, просто парите ми са кеширани за ИПО, някой знаят за кое....

Коментар

• Ама ние наистина се хванахме на бас, даже и граничния случай разгледахме! Явно си поредния дудук тук!

Коментар

• Хане веднага си посипи главата с пепел

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                    Човече, ние наистина се хванахме на бас. Целият форум го видя, ти наистина ли се отмяташ? Наистина ли думите ти не значат нищо?Много олекна!
                    Аз ако си раздавах парита на такива купували на 11.45(балъци),докаде щях да я докарам.....хехеххехе

Коментар

• 33 degree, не очаквай от тоя никви 50 лв.
                      той цяла седмица пищи в темата за да свали цената и да си купи с 50-60 стотинки по-евтино, а ти сега искаш да ти даде цялата си далавера

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                        Хане, извинявай ама с тази настървеност ще развалиш мнението на доста хора за теб включително и моето
                        Мнението ти в момента се формира от това, че пазара е против теб....

Коментар

• Човече, ние наистина се хванахме на бас. Целият форум го видя, ти наистина ли се отмяташ? Наистина ли думите ти не значат нищо?Много олекна!

Коментар

• Ти в оригинал или си се смахнал или чакаш заветните 9.50 да пълниш

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                              Как ще ми дадеш 50-те лева? Или предпочиташ да се покриеш със срам? И всички да те имат за безчестник?
                              Срам..???? Ако ти бях спонсор добре щеше да бъде, нали.....само че ти трябва да се научуш да четеш между редовете - според теб 10-ката щяхте да я отнесете днес, а според мен цената трябваше да върне докъм 9.50 лв....ееее кой по-близо 9.65 лв, а относно прогнозата ми още утре ще е факт...

Коментар

• Абе Хане кво ти става бе човек стига шашка децата "надолу че надолу" е и ?
                                Наистина ли си вярваш че това може да е тенденция при CHIM

Коментар

Working...
                                X