IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zhoro
    Някой има ли идея дали ХИМ имат интерес да се освобождават от Нови акции и да оставят новозакупилите да конвентират и така да се увеличава фрее-флота? Тоест според вас конвертацията ще се осъществява ли само от минотари или при наличие на интерес мажоритарният пакет ще бъде разпродаван и съответно конвертиран?

Част от стратегията на ХИМ е увеличаване на фрее-флота, но дали е дошло време или това се случва според ситуацията и наличие на по-голям клиент или търсене?
    съмняваме на тези нива да имат такава стратегия
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Първоначално изпратено от desperado
      Продължава обръщането на обикновени в привилигировани. Само така ще се отпуши пазара!
      И понеже продължава казваш обръщането, затова привилигированите, който уж ги купуват са по- ниски от обикновенните който уж ги продават....хахахаха, пълни глупости....акцията е една от най-тъпите в момента и тук чудесата свършиха
      Лично според мене, тази акция е реално оценена, да не кажа надценена към момента. От тук нататък ръст може да се очаква едитствено вследствие на общата еуфория на пазара... Виж, някои от дъщерните са по интересни... Лично аз смятам, че следващото увеличение на капитала /или емисия превигилировани/ ще е в ЗХБ. Като за целта трябва да го напомпят поне до 2+ лева... Не е препоръка, просто споделям размисли...

Коментар

• Някой има ли идея дали ХИМ имат интерес да се освобождават от Нови акции и да оставят новозакупилите да конвентират и така да се увеличава фрее-флота? Тоест според вас конвертацията ще се осъществява ли само от минотари или при наличие на интерес мажоритарният пакет ще бъде разпродаван и съответно конвертиран?

Част от стратегията на ХИМ е увеличаване на фрее-флота, но дали е дошло време или това се случва според ситуацията и наличие на по-голям клиент или търсене?
        Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado
          Клиенти на Булбанк вече не продават от близо седмица...
          дали клиенти или на банката беше платено с акции при увеличението .............. аз не знам

има доста осведомени по позицията - нека коментират те
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Май са се прехвърлили в оная другата банка - БеарБанк
            и тоз коментар е без препоръка

Коментар

Затова пък има много други клиенти, който продават.....аз почти нямам вече

Коментар

• Клиенти на Булбанк вече не продават от близо седмица...

Коментар

• Лъха на свежест в цвят зелен от устата на мечоците. Ще се бършат с тъмнозелена четка за зъби до кърваво зелен цвят на венците.
                  Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

Да продавам куца инвестиция и веднага купувам друга по-перспективна за мен.....а ти си стой тук
                    ...)
                    Хане, а ти сляп ли, че не си видял, че досега всичко се надуло повече отколкото тук. А какво става в бичи пазар - акциите растат заедно. Я си виж надутия трейс, той беше 24лв, а сега гони 80
                    Я кажи, кои са сега, тези по-"перспективни" инвестиции )))

Коментар

• Мисля,че всички сте прави. :-)
                      Тази акция е особена.Който се досети кое и е особеното и има стратегия-винаги ще спечели от нея.
                      Може да бъде стабилизирана от СУПЕР големи инвеститори и спекуланти.
                      Еее.когато и дойде цената,едни ще са много щастливи,на другите ще им е криво.
                      Иначе като българи не плюйте излишно по нея и се радвайте,че в България има поне няколко такива акции.
                      За другото има отчети и дебели книги. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                        Първоначално изпратено от Han Krum
                        Не моя ник е мече....по време на бичи тренд.....но ти си с една много малка главица явно
                        Никът няма значение. В бичи тренд не продавам. А твоят ник не е мечи, но продаваш в бичи тренд. А пък после, плюеш подобаващо. ))
                        Да продавам куца инвестиция и веднага купувам друга по-перспективна за мен.....а ти си стой тук
                        Между другото сляп/сляпа ли си че плюя преди да съм излезнал

Коментар

Не моя ник е мече....по време на бичи тренд.....но ти си с една много малка главица явно
                          Никът няма значение. В бичи тренд не продавам. А твоят ник не е мечи, но продаваш в бичи тренд. А пък после, плюеш подобаващо. ))

Коментар

Ти откъде знаеш там долу как ми е главата....
                            Понеже е само една, всъщност не съм се замислил, дали не е раздвоена.
                            Но на плюенето, добре го докарваш и с нея.

Коментар

Понеже е само една, всъщност не съм се замислил, дали не е раздвоена.
                              Но на плюенето, добре го докарваш и с нея.

Коментар

Цук....всичко махам
                                Недей всичко, остави си дебелата, ханска глава, че без нея няма да можеш да плюеш, при необходимост.

Коментар

Working...
                                X