Първоначално изпратено от zhoro
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от desperadoПродължава обръщането на обикновени в привилигировани. Само така ще се отпуши пазара!
Коментар
-
Някой има ли идея дали ХИМ имат интерес да се освобождават от Нови акции и да оставят новозакупилите да конвентират и така да се увеличава фрее-флота? Тоест според вас конвертацията ще се осъществява ли само от минотари или при наличие на интерес мажоритарният пакет ще бъде разпродаван и съответно конвертиран?
Част от стратегията на ХИМ е увеличаване на фрее-флота, но дали е дошло време или това се случва според ситуацията и наличие на по-голям клиент или търсене?Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum
Да продавам куца инвестиция и веднага купувам друга по-перспективна за мен.....а ти си стой тук
...)
Я кажи, кои са сега, тези по-"перспективни" инвестиции)))
Коментар
-
Мисля,че всички сте прави. :-)
Тази акция е особена.Който се досети кое и е особеното и има стратегия-винаги ще спечели от нея.
Може да бъде стабилизирана от СУПЕР големи инвеститори и спекуланти.
Еее.когато и дойде цената,едни ще са много щастливи,на другите ще им е криво.
Иначе като българи не плюйте излишно по нея и се радвайте,че в България има поне няколко такива акции.
За другото има отчети и дебели книги. :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от Han KrumНе моя ник е мече....по време на бичи тренд.....но ти си с една много малка главица явно))
Между другото сляп/сляпа ли си че плюя преди да съм излезнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от Han KrumТи откъде знаеш там долу как ми е главата....
Но на плюенето, добре го докарваш и с нея.
Коментар
Коментар