If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
CHIM-a стана 9,45, време е Мариян да напише някоя и друга статия ))
Хаки, защо реши че ги мразим - просто се набива на око как другаря ОК мрази всичко друго освен ИНВЕСТОР-а - особено впечатление прави активността му в темите за ОЦК и ХИМ. Случайно или не най-тенденциозните статии по мое лично мнение са именно срещу тях.
от години не пиша сутрешния и следобедния обзор на БФБ CHIM-a стана 9,45, време е Мариян да напише някоя и друга статия ))
колегите със сигурност ще напишат, подобно изменения се отразяват там, често именно в заглавията
ОК го познавам от 8 г., не е служител на Инвестор.БГ, никога не е бил и няма да бъде, просто е собственик на друго нещо и т.н.
Разбира се не мога да кажа името му, но е от супер старите участници на нашия пазар и аз много го уважавам, в първите ми стъпки на БФБ преди години ми е помогнал доста.
ocenjavam Mariane 4e be6e 4esten,
no ne moga da priema postojannoto manipulirane ot negova strana (na OK) po razli4ni temi.
Хаки, защо реши че ги мразим - просто се набива на око как другаря ОК мрази всичко друго освен ИНВЕСТОР-а - особено впечатление прави активността му в темите за ОЦК и ХИМ. Случайно или не най-тенденциозните статии по мое лично мнение са именно срещу тях.
от години не пиша сутрешния и следобедния обзор на БФБ CHIM-a стана 9,45, време е Мариян да напише някоя и друга статия ))
колегите със сигурност ще напишат, подобно изменения се отразяват там, често именно в заглавията
ОК го познавам от 8 г., не е служител на Инвестор.БГ, никога не е бил и няма да бъде, просто е собственик на друго нещо и т.н.
Разбира се не мога да кажа името му, но е от супер старите участници на нашия пазар и аз много го уважавам, в първите ми стъпки на БФБ преди години ми е помогнал доста.
Отскоро е "фен" и на EUBG Сложил си е таргет 2 лв, с който бие дори и легендата Facts...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Хаки, защо да ги мразим? а ти обичаш ли ги???
всички ние ползваме инвестора и следователно имаме полза от него. нерзбирам, защо непремено трябва да се оплюва всичко и всички?!? нека бъдем позитивни и реалисти най-вече
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Следващите няколко месеца очаквам да ни заливат с новини колко велики са мутрите. Все пак сигурно пак ще търсят пари от пазара, трябва да ни замаят с невероятни проекти, инвестиции и т.н. ЗАщото явно отчетите не могат да ни впечатлят. И тълпата сигурно ще забрави колко пари е загубила в ЗХБГ и последните увеличения на ХИМ, ЦКБ, ХВАР и ХНВЕК и пак ще налива.
Що за инвеститор трябва да си за да има само негативизъм в мненията ти ?!?!?!
Коментар