IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Optic
    Първоначално изпратено от Цар на врътките
    Първоначално изпратено от undoo
    Леле мале тука направо утепаха коча.
    БРАВО!!!
    Местя си таргета веднага от 25 на 30 лв., докрая на годината - реално постижимо, ако борсата дръпне по-здраво и на 30 не ги давам скромноте ми няколко десетки хил. акцийки
    30 лв до края на годината? Това си е 4,5 млрд лв капитализация, откъде ще дойдат толкова много свежи пари само за 7 месеца?
    хаххаха Ми в сравнение със сегашната капитализация на Петрол ) таман )
    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар на врътките
      Първоначално изпратено от undoo
      БРАВО!!!
      Местя си таргета веднага от 25 на 30 лв., докрая на годината - реално постижимо, ако борсата дръпне по-здраво и на 30 не ги давам скромноте ми няколко десетки хил. акцийки
      30 лв до края на годината? Това си е 4,5 млрд лв капитализация, откъде ще дойдат толкова много свежи пари само за 7 месеца?
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• ) Как може да пишете такива работи за компания която струва само 50% повече от избушляка Петрол ))
        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• [quote="Alan Greenspan"]Преоценка на придобивките Татинвестбанк и "Молет АД" = 28 млн ?[quote]

Оцели правилната посока Алан поздравления :-))
          Отчета и на мен ми хареса много.
          По принцип сезона е слаб за авиацията и затова ни дърпа на този етап, но хубавото е, че идва силния сезон за авиацията.
          За още една компания е слаб сезона Зърнени за тези, които не се сещат, но и за тях идва силния сезон, дано добро количество зърно да влезе в хамбарите и тогава всички ще са щастливи.
          МИсля, че компанията ще радва тази година много акционерите си !
          Поздрави за Мениджмънта !

Коментар

• Първоначално изпратено от Hribol
            Каква репутация ( положителна или отрицателна ) търсите при Зрънчо.

Предполагам, че става дума за Молет.

Поздравявам екипа на Химимпорт за резултатите. Аз лично предпочитам такава подкрепа, отколкото голо обещание за някакво обратно изкупуване.
            Успех на всички .
            Грешиш в предположенията си

Тука специалистите по позицията , под репутация разбират , че трябвало да има обратно изкупуване , защото чужденците какво щяли да си помислят и че щели да им загубят доверието и още щяли да продават

Разбирачи всякакви
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Мен само ме е яд, че на тия шматки днес не им минаха петте хиляди бройки.
              Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• ПО СПОМЕН ПРОДАЖБАТА НА KAU ОКОЛО 14 млн.

НЕ съм разгледал отчета все още . НО ...ДОБРО –ДОБРО.

УМУВАМ ВЪРХУ БЪДЕЩ ТАРГЕТ ЦЕНА . АЗ си гледам розово

но мисля че следваща цел 13.60—14.00 лв ГОТ НАЛЕ ...

ТАКОВА ДВИЖЕНИЕ ПРИ CHIM ви повело борсата към
                SOFIX 1400. В ДВУМЕСЕЧЕН ПЕРИОД РАЗБИРА СЕ АКО

СВЕТОВНИЯТ ПАЗАР НИ РАЗРЕШИ ДА ДИШАМЕ

Така го виждам аз.
                има стари пилоти ,има и смели пилоти ,
                но стари смели пилоти нема .

Коментар

• Каква репутация ( положителна или отрицателна ) търсите при Зрънчо.

Предполагам, че става дума за Молет.

Поздравявам екипа на Химимпорт за резултатите. Аз лично предпочитам такава подкрепа, отколкото голо обещание за някакво обратно изкупуване.
                  Успех на всички .

Коментар

• Аааааа преди малко забравих че освен че може да падне след добър отчет сега ще има да се правят тука на умни много народ откъде са печалбите и що не били от това ами били от онова

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo
                      БРАВО!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                        Преоценка на придобивките Татинвестбанк и "Молет АД" = 28 млн ?

Първоначално изпратено от Hribol
                        Ами помислете какво е придобил Химимпорт през този периода?

Да ви подскажа..... ли или не?
                        Опитай със зрънчо

Коментар

• Във всеки случай ще е интересно, да се коментират резултатите от операции с финансови активи и делът им в печалбата :-) Все пак това е любима тема на някои съфорумници.
                          изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

Преоценка на придобивките Татинвестбанк и "Молет АД" = 28 млн ?

нямам думи за анализаторските ти способности.
                            Как ще преоцениш Молет бе човек даже и печалба да изкараш.
                            Вие изобщо от счетоводство нещо разбирате ли?

Коментар

• Преоценка на придобивките Татинвестбанк и "Молет АД" = 28 млн ?

изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

Ако някой обясни и отрицателната репутация от 28мн ще е просто чудесно :-) (май е свързано с придобиване, ама откъде идва незнам)
                                Няма как да е свързано с друго... но е интересно да се чете анализ на ФО от човек, който не знае с какво се свърза репутацията (независимо положителна или отрицателна такава)...

Коментар

Working...
                                X