If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Местя си таргета веднага от 25 на 30 лв., докрая на годината - реално постижимо, ако борсата дръпне по-здраво и на 30 не ги давам скромноте ми няколко десетки хил. акцийки
30 лв до края на годината? Това си е 4,5 млрд лв капитализация, откъде ще дойдат толкова много свежи пари само за 7 месеца?
хаххаха Ми в сравнение със сегашната капитализация на Петрол ) таман )
Местя си таргета веднага от 25 на 30 лв., докрая на годината - реално постижимо, ако борсата дръпне по-здраво и на 30 не ги давам скромноте ми няколко десетки хил. акцийки
30 лв до края на годината? Това си е 4,5 млрд лв капитализация, откъде ще дойдат толкова много свежи пари само за 7 месеца?
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
[quote="Alan Greenspan"]Преоценка на придобивките Татинвестбанк и "Молет АД" = 28 млн ?[quote]
Оцели правилната посока Алан поздравления :-))
Отчета и на мен ми хареса много.
По принцип сезона е слаб за авиацията и затова ни дърпа на този етап, но хубавото е, че идва силния сезон за авиацията.
За още една компания е слаб сезона Зърнени за тези, които не се сещат, но и за тях идва силния сезон, дано добро количество зърно да влезе в хамбарите и тогава всички ще са щастливи.
МИсля, че компанията ще радва тази година много акционерите си !
Поздрави за Мениджмънта !
Каква репутация ( положителна или отрицателна ) търсите при Зрънчо.
Предполагам, че става дума за Молет.
Поздравявам екипа на Химимпорт за резултатите. Аз лично предпочитам такава подкрепа, отколкото голо обещание за някакво обратно изкупуване.
Успех на всички .
Грешиш в предположенията си
Тука специалистите по позицията , под репутация разбират , че трябвало да има обратно изкупуване , защото чужденците какво щяли да си помислят и че щели да им загубят доверието и още щяли да продават
Каква репутация ( положителна или отрицателна ) търсите при Зрънчо.
Предполагам, че става дума за Молет.
Поздравявам екипа на Химимпорт за резултатите. Аз лично предпочитам такава подкрепа, отколкото голо обещание за някакво обратно изкупуване.
Успех на всички .
Аааааа преди малко забравих че освен че може да падне след добър отчет сега ще има да се правят тука на умни много народ откъде са печалбите и що не били от това ами били от онова
Във всеки случай ще е интересно, да се коментират резултатите от операции с финансови активи и делът им в печалбата :-) Все пак това е любима тема на някои съфорумници.
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Ако някой обясни и отрицателната репутация от 28мн ще е просто чудесно :-) (май е свързано с придобиване, ама откъде идва незнам)
Няма как да е свързано с друго... но е интересно да се чете анализ на ФО от човек, който не знае с какво се свърза репутацията (независимо положителна или отрицателна такава)...
Коментар