Тук съм с 40% печалба,съжалявам че нямам свободни да допълня,яд ме е че не мога да се възползвам от промоцията.Позицията е трепач.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bi4eto...пуснах лимитирана на 106 сел, но докато я пусна и стана 101.5 и направо пуснах пазарна 1/2 от акциите хем си знаех, че 100 лв. е психологическата граница и надолу едваи тамън ги продадох и скочи и взех на 106 и 107.
)... А и бях от предната вечер на 1 шишарка водка и бях спал 3 часа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧКои са тия тикви, дето продаваха на 101 лв, трябва да са били чужденци. Това се отнася и за всички позиции. ДОбре че поне имаше много сделки на брой над 3400 и имаше съпорт по много позиции.Понеже нямам фрии кеш и само да допълвам, и от 122 прогнозата ми беше, че корекциата ще продължи още и да продам и да купя после на по-ниско, обаче тогава обемите бяха много малки и не продадох. Днеска като видях, че тренда е в корекция и пуснах лимитирана на 106 сел, но докато я пусна и стана 101.5 и направо пуснах пазарна 1/2 от акциите хем си знаех, че 100 лв. е психологическата граница и надолу едва
и тамън ги продадох и скочи и взех на 106 и 107.
) Направих го и с цел да трупам опит и да се уча. А и бях от предната вечер на 1 шишарка водка и бях спал 3 часа и поне си изградих още 1 правило, което и Ган и Бъфет не са го казали - като съм пил - съм само зрител
)) Притежавам акции, не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от takiteasyПървоначално изпратено от smallфранки))ще го изчакаме пак до 65 и тогава ще се мушнем)))))хахаха
Това ми хареса!
Логиката показва, че при падащ пазар - брокерите трябва да работят светкавично при потвърждаването на чакащите поръчки, както и при извършването на сделките.
Нагоре, брокерите не си струва да си дават много зор с въвеждането на чакащите поръчки... Който се е колебаел в позициите си и - паникьосан - продава при корекционни движения, ще се колебае също и при възходящ пазар.
Тези, които не са паникьосани - допълват навреме, за да не им се налага да форсират реакциите на брокера си.
Спокойствие и хладнокръвие, но без препоръки към никого!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Поради сериозния фундамент и международна конюктура корекцията тук най-вероятно ще има предимно технически характер (разбира се, винаги има шанс паниката покрай сухото да завлече и мокрото). Като цяло обаче инвестиралите тук могат да бъдат относително спокойни за бъдещите переспективи - на БФБ може би има не повече от десетина дружества, за които с увереност може да се твърди подобно нещо
Коментар
Коментар