IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук съм с 40% печалба,съжалявам че нямам свободни да допълня,яд ме е че не мога да се възползвам от промоцията.Позицията е трепач.

Коментар

• А сега-кой ще натовари по-бързо.

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos
        102 се намеси!
        и кво стана ся ;-)
        майтапя се
        сега да не започнете пак ЪП, следваща спирка 200 и т.н.
        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• 102 се намеси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Creator
            Гладна кокошка просо сънува, ама нема ли да се бутне до към 70-80, ние не сме лакоми все пак
            170 -180...? не бъди дребнав...от пред ще чакам 2.....

Коментар

• Гладна кокошка просо сънува, ама нема ли да се бутне до към 70-80, ние не сме лакоми все пак

Коментар

• Нека сега да разтоварят още малко....после си е за после :-)!

Коментар

• "Лелеее,тук ще има сеч
                  само няколкостотин-и не остаят веч."

Сигурно така би казал дядо Вазов :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bi4eto
                    ...пуснах лимитирана на 106 сел, но докато я пусна и стана 101.5 и направо пуснах пазарна 1/2 от акциите хем си знаех, че 100 лв. е психологическата граница и надолу едва и тамън ги продадох и скочи и взех на 106 и 107. )... А и бях от предната вечер на 1 шишарка водка и бях спал 3 часа...
                    хахаха а ние се чудим защо понеделникът бил черен... те инвеститорите още неизтрезнели от празниците, а веднага се хвърлят на Кобоса :-D

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                      Кои са тия тикви, дето продаваха на 101 лв, трябва да са били чужденци. Това се отнася и за всички позиции. ДОбре че поне имаше много сделки на брой над 3400 и имаше съпорт по много позиции.
                      Хехех не са чужденци, поне 1-та тиква бях аз. Понеже нямам фрии кеш и само да допълвам, и от 122 прогнозата ми беше, че корекциата ще продължи още и да продам и да купя после на по-ниско, обаче тогава обемите бяха много малки и не продадох. Днеска като видях, че тренда е в корекция и пуснах лимитирана на 106 сел, но докато я пусна и стана 101.5 и направо пуснах пазарна 1/2 от акциите хем си знаех, че 100 лв. е психологическата граница и надолу едва и тамън ги продадох и скочи и взех на 106 и 107. ) Направих го и с цел да трупам опит и да се уча. А и бях от предната вечер на 1 шишарка водка и бях спал 3 часа и поне си изградих още 1 правило, което и Ган и Бъфет не са го казали - като съм пил - съм само зрител )) Притежавам акции, не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• А тия дето са излезли панически, после панически купуват на пазарна, щото докато си сложат поръчката и цената скача :-)...и така цената скача още повече...абе въобще...омъгьосан кръг...

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
                          Първоначално изпратено от small
                          франки))ще го изчакаме пак до 65 и тогава ще се мушнем)))))хахаха
                          Малък, да не стане така да се надпредварвате после на горе ;-)! Че не се знае на кой е по-бърз брокера :-) и точно на кои нива ще влезеш!

Това ми хареса!

Логиката показва, че при падащ пазар - брокерите трябва да работят светкавично при потвърждаването на чакащите поръчки, както и при извършването на сделките.

Нагоре, брокерите не си струва да си дават много зор с въвеждането на чакащите поръчки... Който се е колебаел в позициите си и - паникьосан - продава при корекционни движения, ще се колебае също и при възходящ пазар.

Тези, които не са паникьосани - допълват навреме, за да не им се налага да форсират реакциите на брокера си.

Спокойствие и хладнокръвие, но без препоръки към никого!
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Поради сериозния фундамент и международна конюктура корекцията тук най-вероятно ще има предимно технически характер (разбира се, винаги има шанс паниката покрай сухото да завлече и мокрото). Като цяло обаче инвестиралите тук могат да бъдат относително спокойни за бъдещите переспективи - на БФБ може би има не повече от десетина дружества, за които с увереност може да се твърди подобно нещо

Коментар

• това е компанията, чиято пазарна капитализация най-много ме ... впечатлява

горното приемете добронамерено :-)

Коментар

• Съотношението търсене предлагане се възстанови в обичайните за позицията граници 3/1
                                Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

Working...
                                X