IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много ти е голяма торбата, Колчо, трудно се пълни, а и май малко закъсня в понеделник, когато другите пълниха

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
      Оттласкване от дъното Колчо.
      ... ся не може...
      аз още не съм готов..
      :P
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Оттласкване от дъното Колчо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
          Днес пазара е странно вял, а трябваше да е ъп.
          тва от какво точно следва...??
          ша ма извиняаш за тъпее въпрос ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Днес пазара е странно вял, а трябваше да е ъп.

Коментар

• Първоначално изпратено от наблюдаваща
              Първоначално изпратено от Abritus
              Според мен печалбата ще е под 30 милиона. Максимум 32 млн. Но по-вероятно около 28-29 млн. Или 6-7 млн. за четвъртото тримесечие.
              да не забравяме и че ще отчетат 10% за корпоративен данък
              пък и не се изясни напълно Захариев кога си дъпра комисионните
              ... абе мани...
              само не ми е ясно при тия "утежняващи вината" обстоятелства що не пада пусто тая цена..??
              :shock:

Чакам, чакам...
              не дават...
              айде де ...
              Чакам Ве...

Коментар

• Не мисля, че съм казал точно това - казах, че цените на оловото имаха стабилен ръст в периода януари - септември 2007, след което консолидират на добри нива под пика си от септември.

Първоначално изпратено от ради
                иначе казано - както и да мърда оловото/цинка, оцк-то все ще е ъп ...
                Можете да проверите сами на:

http://www.lme.com

Също така казах, че поради спецификата на договаряне и търгуване в този бизнес цените на металите се отразяват в резултатите на дружествата със закъснение от поне едно тримесечие

Нищо за up и нищо за down на цените на акциите на ОЦК не съм казал - не е в стила ми

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                  Az prognoziram pechalba za 2008 nad 50 000 000 bgn.
                  Четвърттото тримесечие винаги е най-силно!!! Погледнете си отчетите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                    Добре е когато се правят твърдения за спадове в цените, да бъдат подкрепени с малко по-коректни факти и анализ.

Първоначално изпратено от ОК
                    Цените на металите от няколко месеца не растат. Само днес оловото губи над 4%, а цинкът - над 2.
                    Цените на оловото растяха сериозно през цялата година до края на септември и след пика през септември консолидират на достатъчно добри нива Освен това, в този бизнес най-често се работи с три или повече-месечни forward контракти и между измененеията в цените на крайния продукт и корпоративните резултати винаги има time lag - в случая в полза на годишните резултати на ОЦК
                    иначе казано - както и да мърда оловото/цинка, оцк-то все ще е ъп ...

Коментар

• Не е ли крайно време да тръгнем стабилно нагоре.
                      200 лв. са още далече,а време не остана

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser
                        на тези, които се напъват да ми обяснят колко съм тъп като съм заложил на отзк, искам да кажа "който завижда, не вижда" ... ...

хайде наздраве!...

ПС
                        ... има една народна мъдрост, която казва, че на чужди гробища не трябва да се плаче ... хайде вие ми кажете защо? ...

хайде, пак наздаве!
                        сетих се за онзи виц дето вуте отишъл на гробищата да носи цветя на гроба на жена си. Минал някъв стар братчед и му подвикнал: "Абе, Вуте, па тоа гроб не е на твойта Пена, бе!", Вуте погледнал, позачудил се па констатирал: "Абе аз се чудя има нещо тука - седа си пъна се-пъна се ама все не ми е мъчно! "
                        и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• на тези, които се напъват да ми обяснят колко съм тъп като съм заложил на отзк, искам да кажа "който завижда, не вижда" ... ...

хайде наздраве!...

ПС
                          ... има една народна мъдрост, която казва, че на чужди гробища не трябва да се плаче ... хайде вие ми кажете защо? ...

хайде, пак наздаве!

Коментар

• Добре е когато се правят твърдения за спадове в цените, да бъдат подкрепени с малко по-коректни факти и анализ.

Първоначално изпратено от ОК
                            Цените на металите от няколко месеца не растат. Само днес оловото губи над 4%, а цинкът - над 2.
                            Цените на оловото растяха сериозно през цялата година до края на септември и след пика през септември консолидират на достатъчно добри нива Освен това, в този бизнес най-често се работи с три или повече-месечни forward контракти и между измененеията в цените на крайния продукт и корпоративните резултати винаги има time lag - в случая в полза на годишните резултати на ОЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                              Според мен печалбата ще е под 30 милиона. Максимум 32 млн. Но по-вероятно около 28-29 млн. Или 6-7 млн. за четвъртото тримесечие.
                              да не забравяме и че ще отчетат 10% за корпоративен данък
                              пък и не се изясни напълно Захариев кога си дъпра комисионните

Коментар

• Цените на металите от няколко месеца не растат. Само днес оловото губи над 4@, а цинкът - над 2.
                                Golqm praz, ste vidim kraq na 2008 kade ste sa cenite na olovoto i cinka

Коментар

Working...
                                X