IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Problemat ne e samo v cenata na olovoto, a v OTZK po-skoro
    Kazvah vi

Коментар

• Първоначално изпратено от мечо
      Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      ... тва с оловото (от търговия с което не разбирам въобще) мисла чи няма кой зное коко значение...
      В момента позицията излезе от светлините на прожекторите т.е. не е на мода ... КУПУВАЧИ НЯМА...
      Затуй цената пада..
      Па дале оловото е +/- 5 $ или в квот се котира там... не мисля че влияе кой знае колко на котировките на ОЦК...
      мисла че усложнявате нещата излишно...
      сигурен съм че огромна част от търгуващите в момента по тази позиция въобще не са и чували за LME...
      Аре стига глупости...
      точно това е проблема
      че не са чували, а искат да правят печалби
      е аматьорите обикновено не правят печалби
      дори с късмет временно да са на печалба, те не знаят кога да взимат печалбата и губят
      примери?
      BLABT, BTH, BTC, HLEV, TODOROF и много други

Не е препоръка!
      абе тия дет си ги цитирал..
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        ... тва с оловото (от търговия с което не разбирам въобще) мисла чи няма кой зное коко значение...
        В момента позицията излезе от светлините на прожекторите т.е. не е на мода ... КУПУВАЧИ НЯМА...
        Затуй цената пада..
        Па дале оловото е +/- 5 $ или в квот се котира там... не мисля че влияе кой знае колко на котировките на ОЦК...
        сигурен съм че огромна част от търгуващите в момента по тази позиция въобще не са и чували за LME...
        Аре стига глупости...
        точно това е проблема
        че не са чували, а искат да правят печалби
        е аматьорите обикновено не правят печалби
        дори с късмет временно да са на печалба, те не знаят кога да взимат печалбата и губят
        примери?
        BLABT, BTH, BTC, HLEV, TODOROF и много други

Не е препоръка!

Коментар

• Еееееееее стига бе. Огромна част от търгуващите не само че се интересуват от котировките, но и гледат да са в час. Все пак хората са сложили пари тука, а алчността кара да следиш всичко свързано с парите ти. Затова, че ти не ги следиш не вкарвай всички в кюпа.

Коментар

• ... тва с оловото (от търговия с което не разбирам въобще) мисла чи няма кой зное коко значение...
            Затуй цената пада..
            Аре стига глупости...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
              Един безплатен урок за новите по борсова търговия:
              ЛМБ малко или много се опитва да внася стабилност на цените на цветните метали вече много десетилетия. Този запас е създаден точно с тази цел. Винаги досега запасите са били най-ниски при най високите стойности на цената и съответно най-високи при най-ниските - елементарна аритметика купуват когато е евтино и продават когато сметнат че е прекалено скъпо. При това не само стабилизират пазара но и извличат печалба в дългосрочен план. Много ми е чудно как специалист като нед не е написал нищо, явно е специалист само в неговите очи.
              Франки, когато се прави балансов модел на тези 2 метала се взима не само производството и потреблението ами и промяната в стратегическия запас на САЩ, защото той е много по-голям отколкото си мислиш и продажбите от него се отразяват много силно на пазара.

Очаквам градивни изказвания от цитинарите експерти
              Слушай, умник /щях да те нарека приятел, ама ти се сърдиш/
              1. Аз ти казах, че закона и морала не ми позволяват да ти кажа доста неща относно цветните метали-това, че мълча по някои въпроси не означава, че паса зелена трева
              2. Аз не претендирам за специалист, но мисля, че разбирам от цветни метали, от търговия с цветни метали и най-вече от производство и преработка на цветни метали /олово, цинк, а и сребро/ най-вече.
              3. Аз изобщо не следя запасите от олово и цинк на LME, защото това е фактор, който изобщо не ме интересува и не го следя, защото мисля,че той не дава отражение на котировките.
              4. За мен по-важно е баланса между търсенето и предлагането и затова те насочвам да прочетеш една информация, която я изнесох преди известно време във форума /на 16.11./и ако ти отърва можеш да я анализираш за себе си, защото то е много по-важно, отколкото да ми обясняваш ролята на LME
              5. Споделих, че би било обезпокоително, ако цената на оловото падне под 2000 долара, тогава тази цена, би била се отразила негативно на цената на акцията по моите разчети.
              6. Знай, че дял в продажбите на ОЦК заема и среброто /което се извлича от оловния концентрат/, а неговите котировки не са в корекция, така както при оловото.
              7. А щом цитираш стратегическия запас на САЩ, защо тогава сега не го ребалансират, като продадат на високи нива в момента и го попълнят на ниски след време, когато по твоите твърдения котировките биха били по-ниски-даваш ли си отговор на този въпрос или не, защото отговора не подкрепя твоите тези!?
              Мнението ми е лично и не е препоръка!

Коментар

• Един безплатен урок за новите по борсова търговия:
                ЛМБ малко или много се опитва да внася стабилност на цените на цветните метали вече много десетилетия. Този запас е създаден точно с тази цел. Винаги досега запасите са били най-ниски при най високите стойности на цената и съответно най-високи при най-ниските - елементарна аритметика купуват когато е евтино и продават когато сметнат че е прекалено скъпо. При това не само стабилизират пазара но и извличат печалба в дългосрочен план. Много ми е чудно как специалист като нед не е написал нищо, явно е специалист само в неговите очи.
                Франки, когато се прави балансов модел на тези 2 метала се взима не само производството и потреблението ами и промяната в стратегическия запас на САЩ, защото той е много по-голям отколкото си мислиш и продажбите от него се отразяват много силно на пазара.

Очаквам градивни изказвания от цитинарите експерти

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                  Първоначално изпратено от kamacho
                  Днес няма ли кой да ми пусне на 92 чакам цяла сутрин.
                  Спокойно. Имай търпение. Вчера как ти пуснаха на 94? Ако си търпелив утре ще ти пуснат на 88!
                  А приятел ти си тук Търпелив съм бе Тъкмо ми върнаха едни пари.

Коментар

• дрън дрън
                    това са запасите в складовете на LME
                    да не мислиш че работата им е да са склад
                    не те са борса
                    така че тези запаси не са всички запаси
                    тия запаси по-скоро не ги гледай, че може много здраво да се заблудиш
                    ако си голям производител, веднага ще дръпнеш наличностите си от складове на LME за да надуеш цената, сочейки ниските запаси в LME

Не е препоръка за взимане на инвестиционни решения, покупки, продажби, замени, анализи и т.н.!

По твоя акъл трябва дилърите да прескачат оловни кюлчета в трейдинг флора
                    Ami nameri si statistika za lead and zink output/supply/+lead and zink demand ...

Коментар

• 5 year lead spot графиката много прилича на графиката на Sofix
                      явно и там тече корекция в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
                        Днес няма ли кой да ми пусне на 92 чакам цяла сутрин.
                        Спокойно. Имай търпение. Вчера как ти пуснаха на 94? Ако си търпелив утре ще ти пуснат на 88!

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                          Ami nabliudavaite i warehouse levels, zastoto cenata se rukovodi ot nalichnite zapasi, koito sa s tendenciq za ponizavane.
                          дрън дрън
                          това са запасите в складовете на LME
                          да не мислиш че работата им е да са склад
                          не те са борса
                          така че тези запаси не са всички запаси
                          тия запаси по-скоро не ги гледай, че може много здраво да се заблудиш
                          ако си голям производител, веднага ще дръпнеш наличностите си от складове на LME за да надуеш цената, сочейки ниските запаси в LME

Не е препоръка за взимане на инвестиционни решения, покупки, продажби, замени, анализи и т.н.!

По твоя акъл трябва дилърите да прескачат оловни кюлчета в трейдинг флора

Коментар

• Първоначално изпратено от мечо
                            http://www.kitcometals.com/charts/lead_historical_large.html#1year
                            сега е 1,09
                            като писах последния път беше над 1,2, даже 1,26

и умната

не е препоръка за каквото и да е

Почакай малко, да видим и ФЕД какво ще реши с лихвите, та да видим влиянието на решението върху Commodities markets

Коментар

• Днес няма ли кой да ми пусне на 92 чакам цяла сутрин.Продавачите не се блъскайте ще ви ги взема няма да махам офертата

Коментар

• Ami nabliudavaite i warehouse levels, zastoto cenata se rukovodi ot nalichnite zapasi, koito sa s tendenciq za ponizavane.

Коментар

Working...
                                X