If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E, "излязоха"...... Те имат малко повече от 200 - 300 бройки
Хи хи. Така е, аз говорех за сегашните им бройки дето бяха пуснали. То и те ще си кътат повечкото си бройки за по-нататък Ама пусто нали трябва да се кешира от време на време.
Е, Карол излязоха без борба от позицията. Сега остава и от Булброкърс да се предадат и да освободят пътя над тези заветни 31 лв.
Пак не е препоръка за нищо Веки да си преценява.
Голямо меле се е заформило днес наистина. Като гледам Капман също са усетили възможността да понатрупат на прилични нива. Ще изчакаме и желаещите да кешират фондове на 31 лв. да свършат и да се отприщи позицията малко, че за мен нива над 40 лв няма да са незаслужени(след година разбира се).
Не е препоръка за покупка/продажба.
Успешна и доходоносна!
ЕМКА е с по-добрите показатели обаче
Над 40 ми е прогнозата до 1 -2 месеца.....
Не препоръчвам, разбира се, сделки с акциите на компанията!
Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
За миналата година само 13 компании от над 300 са надолу. Като гледам какви дървета има дето са нагоре - какво остава за читавите компании като ЕМКА. Не на последно място е и плюса, че ЕМКА има обороти. Как да купя ГАМА да речем като като реша да продавам може да се набутам с маржа ако бързам или да продавам по няколко броики и да ме съдерат от комисионни.
За миналата година само 13 компании от над 300 са надолу. Като гледам какви дървета има дето са нагоре - какво остава за читавите компании като ЕМКА. Не на последно място е и плюса, че ЕМКА има обороти. Как да купя ГАМА да речем като като реша да продавам може да се набутам с маржа ако бързам или да продавам по няколко броики и да ме съдерат от комисионни.
И аз така мисля и за това се качих. Като гледам показателите на ЕМКА са супер добри. Дано се задържи това темпо на увеличение печалбата. Друго не искам. Цената на акциите е все още под счетоводната. Да не говорим за Р/Е. Но често сме свидетели на това как дадено дружество е подценено и сякаш всички са наясно, но цената не мърда. Прекалено хубаво изглежда ЕМКА, дано се развива със същите стъпки напред.
Ако гледаш счетоводната стойност в Инвестора, там не е вярна. Счетоводната стойност към 30.09.2006 г. е 8.60 лв.
Да в инвестора гледам. Абе и на мен не ми се вярваше много да е 34 лв. Същата работа като МСХ значи. Не са променили след увеличението на капитала счетоводната цена. Няма значение. Иначе гледам, че не купувам на връх. Печалбата на акция е над 2,5лв. Предлагането отънява. Пък и без рискове няма печалби.
Коментар