IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕМКА АД (ЕМКА)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе вие сте странни хора,какви манипулации,какво КФН. Всеки си слага и отменя поръчките както му харесва и преценил,а това че гледате и се влияете силно от поведението на посредниците си е ваш проблем

Коментар

• ПОЗНАЙ ДАЛИ НЯМАШЕ ДА ИМА РЕАКЦИЯ ОТ КФН ,АКО БЕШЕ НЯКОЙ ДРЕБЕН КОБОС ???!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar
        РФБ и Бенча ама кво от това. Ако някой иска да си купи на макса да си купи. На мен защо не ми повлияха че да пусна поръчка и аз за 1000 бройки. Бахти глупостите КФН да се намесели. Решение за покупка се взема от всеки индивидуално. Ако един се хвърли от 10 етаж да се хвърля само защото той така решил. НУМЛОК не си прав приятелю. Наричам те приятел с най-добри чувства. Не се поддавай на такива глупости от страна на посредниците и не вземай решенията си на база техни поръчки. Те ги маханаха малко след 9, така че има достатъчно време за действие. Успех на всички
        Абе въпроса не е дали някой е купил или не. Той си е виновен. Въпросът е защо бяха сложени офертите и защо бяха отменени?

Коментар

• РФБ и Бенча ама кво от това. Ако някой иска да си купи на макса да си купи. На мен защо не ми повлияха че да пусна поръчка и аз за 1000 бройки. Бахти глупостите КФН да се намесели. Решение за покупка се взема от всеки индивидуално. Ако един се хвърли от 10 етаж да се хвърля само защото той така решил. НУМЛОК не си прав приятелю. Наричам те приятел с най-добри чувства. Не се поддавай на такива глупости от страна на посредниците и не вземай решенията си на база техни поръчки. Те ги маханаха малко след 9, така че има достатъчно време за действие. Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от numlock
            КФН трябва да вземе отношение. Тук имаме класически случай на манипулация. Вчера следобед бяха поставени няколко оферти за няколко хиляди акции купува Емка на 44.239, които после бяха махнати. Манипулация в чист вид . И то офертите бяха за собственна сметка на някои от най-големите посредници.
            Кои посредници бяха сложили оферти за собствена сметка на макса?
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
              Първоначално изпратено от numlock
              КФН трябва да вземе отношение. Тук имаме класически случай на манипулация. Вчера следобед бяха поставени няколко оферти за няколко хиляди акции купува Емка на 44.239, които после бяха махнати. Манипулация в чист вид . И то офертите бяха за собственна сметка на някои от най-големите посредници.
              Това че някой е сложил оферта за собствена сметка те кара да вземеш инвестиционно решение?!?!?
              Ами много ясно, че при оформяне на инвестиционното си решение се повлиява от заявките на професионалните инвеститори! Ти да не хвърляш боб?
              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от numlock
                Това че някой е сложил оферта за собствена сметка те кара да вземеш инвестиционно решение?!?!?

Коментар

• Да не си купил на маха, че така ревеш?
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• КФН трябва да вземе отношение. Тук имаме класически случай на манипулация. Вчера следобед бяха поставени няколко оферти за няколко хиляди акции купува Емка на 44.239, които после бяха махнати. Манипулация в чист вид . И то офертите бяха за собственна сметка на някои от най-големите посредници.

Коментар

• 9:27

хайде на бананите
                      --

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
                        Добре връткат сплитове ама защо са толкова непрозрачни.

това е от рег. им документ: "За 2007 година се очакват положителни резултати."

А в тази част трябва да поместят таблица с прогнози за развието на фин. показатели на дружеството
                        Хе хе хе :-) Щом резултатите ще са положителни то тогава трябва да гледаме положително на нещата (нали така казваше царя) :-) Що се отнася до сплитовете все ще има ентусиасти дето да се закачват на кукичката :-) Като поскъпне дружеството до 200-300 млн. лева може мажоритаря да ви го продаде и да си купи банка :-) :-) :-)

Не е препоръка нито към мажоритаря нито към миноритаря :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Developer
                          Първоначално изпратено от dee-dee
                          ееееееееее, не се избивайте за акциите, я вижте офертити за утре през кобос-а
                          Някой да има иде защо се случва това?
                          Не бях прочел, извинявам се

Коментар

• Първоначално изпратено от dee-dee
                            ееееееееее, не се избивайте за акциите, я вижте офертити за утре през кобос-а
                            Някой да има иде защо се случва това?

Коментар

• "ОСА на Емка ще решава и за промени в предмета на дейност на дружеството"

Някой има ли инфо за това по-горе?
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                                Утре ще падне веселба тука. Но дали ОСА ще приеме увеличението на капитала?
                                Ако съдим по действията на Капман и TBI, мисля че отговора е "да".

Коментар

Working...
                                X