IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕМКА АД (ЕМКА)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    Има го и това, но предвид обемите на търговия и влиянието на отчетите са си по-скоро кокошкарски истории. Ако станем истинска борса ще е много по-страшно.
    Тогава не би трябвало да има такива работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Това го написах по принцип....
      тук съм уцелил акцията ама някъде не съм.....а други получават информация сутринта и до вечерта правят 50% печалба....примерно и даже са излезли от акцията....
      Има го и това, но предвид обемите на търговия и влиянието на отчетите са си по-скоро кокошкарски истории. Ако станем истинска борса ще е много по-страшно.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
        Там хората имат повече акъл, не са като на БФБ меките круши

Монти, ти нямаш ли ЕМКА, че си недоволен, тя поне ти отговаря на критериите за търговия?
        Това го написах по принцип....
        тук съм уцелил акцията ама някъде не съм.....а други получават информация сутринта и до вечерта правят 50% печалба....примерно и даже са излезли от акцията....

Коментар

• Аз не отричам ,че има предвиждания и сметки , а това че обикновено цената се качва / спада един ,два или три дни преди да излезе дадена новина

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            да тук някои научават по-рано
            Aз знам отпреди 2 год. (тогава влязох
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

От 100 поне 90 в качващите се компании и се извършват от инсайдъри знаещи повече от другите ,за повече информация питай твоя приятел батя и личния му брокер от Карол....
              Ще ти го обясни как става.....
              Иначе ако беше от нюх ,да беше отишъл на ДАХ и ДАУ .....там такива отчети има..
              Там хората имат повече акъл, не са като на БФБ меките круши

Монти, ти нямаш ли ЕМКА, че си недоволен, тя поне ти отговаря на критериите за търговия?
              Last edited by kubrat; 24.04.2015, 13:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Не е до научаване по-рано. Разсъжденията ми бяха сходни с тези на БСЕТрадер. Лекото подобрение в резултатите беше напълно очаквано. Както виждате неговите очаквания са били за малко по-добри резултати. От тази гледна точка изненадани могат да бъдат само хора, които не търгуват по очаквания и не разбират фундаменталните причини, които движат компанията. Възможно е понякога да има недобросъвестни практики, но не бива да твърдим, че всяка успешна сделка е извършена с измама.
                От 100 поне 90 в качващите се компании и се извършват от инсайдъри знаещи повече от другите ,за повече информация питай твоя приятел батя и личния му брокер от Карол....
                Ще ти го обясни как става.....
                Иначе ако беше от нюх ,да беше отишъл на ДАХ и ДАУ .....там такива отчети има..

Коментар

• Не е до научаване по-рано. Разсъжденията ми бяха сходни с тези на БСЕТрадер. Лекото подобрение в резултатите беше напълно очаквано. Както виждате неговите очаквания са били за малко по-добри резултати. От тази гледна точка изненадани могат да бъдат само хора, които не търгуват по очаквания и не разбират фундаменталните причини, които движат компанията. Възможно е понякога да има недобросъвестни практики, но не бива да твърдим, че всяка успешна сделка е извършена с измама.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    да тук някои научават по-рано
                    не само тук.....

Коментар

• да тук някои научават по-рано

Коментар

• Аз очаквах дори по-добре, но пак не е лошо. Ако следиш движенията на металите ще ме разбереш

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Не знам, ама днес излезе отчета с ръст от 52% на печалбата...
                          И както винаги някой го е прочел няколко дни по рано

Коментар

Кой е купувача....
                            Плиис...
                            Не знам, ама днес излезе отчета с ръст от 52% на печалбата...

Коментар

• Кой е купувача....
                              Плиис...

Коментар

• Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнение
                                2.2% по днешни цени.
                                и как е?

Коментар

Working...
                                X