Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕМКА АД (ЕМКА)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТова го написах по принцип....
тук съм уцелил акцията ама някъде не съм.....а други получават информация сутринта и до вечерта правят 50% печалба....примерно и даже са излезли от акцията....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТам хората имат повече акъл, не са като на БФБ меките круши
Монти, ти нямаш ли ЕМКА, че си недоволен, тя поне ти отговаря на критериите за търговия?
тук съм уцелил акцията ама някъде не съм.....а други получават информация сутринта и до вечерта правят 50% печалба....примерно и даже са излезли от акцията....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеда тук някои научават по-раноMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОт 100 поне 90 в качващите се компании и се извършват от инсайдъри знаещи повече от другите ,за повече информация питай твоя приятел батя и личния му брокер от Карол....
Ще ти го обясни как става.....
Иначе ако беше от нюх ,да беше отишъл на ДАХ и ДАУ .....там такива отчети има..
Монти, ти нямаш ли ЕМКА, че си недоволен, тя поне ти отговаря на критериите за търговия?Last edited by kubrat; 24.04.2015, 13:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНе е до научаване по-рано. Разсъжденията ми бяха сходни с тези на БСЕТрадер. Лекото подобрение в резултатите беше напълно очаквано. Както виждате неговите очаквания са били за малко по-добри резултати. От тази гледна точка изненадани могат да бъдат само хора, които не търгуват по очаквания и не разбират фундаменталните причини, които движат компанията. Възможно е понякога да има недобросъвестни практики, но не бива да твърдим, че всяка успешна сделка е извършена с измама.
Ще ти го обясни как става.....
Иначе ако беше от нюх ,да беше отишъл на ДАХ и ДАУ .....там такива отчети има..
Коментар
-
Не е до научаване по-рано. Разсъжденията ми бяха сходни с тези на БСЕТрадер. Лекото подобрение в резултатите беше напълно очаквано. Както виждате неговите очаквания са били за малко по-добри резултати. От тази гледна точка изненадани могат да бъдат само хора, които не търгуват по очаквания и не разбират фундаменталните причини, които движат компанията. Възможно е понякога да има недобросъвестни практики, но не бива да твърдим, че всяка успешна сделка е извършена с измама.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНе знам, ама днес излезе отчета с ръст от 52% на печалбата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКой е купувача....
Плиис...
Коментар
Коментар