Първоначално изпратено от tttt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеМай и ти си направил същото! Поздрави!
Поздрави!
П.П. иначе погладни ми преди два месеца позициите за спекулиране какво става....
Стара планина ,ЗХБГ ,ИХБГ ,Капитал холдинг ,Петрол,Доверие, казаха ми че били най големите боклуци без Стара планина...
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение...докато другите са си заврели главата в пясъка ...Поздрави!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от daskal Разгледай мнениеПриятелю, може би над 90% от всички банки по света, чийто бизнес модел залагаше на финансиране от капиталовия пазар, а не от депозити, фалираха! Банковата индустрия се върна към основното "back to basics". Всеки друг бизнес модел не е желан. Затова и тази банка се продава! Не прави грешка, като мислиш, че който я купи ще я развива. В случая вероятно се купуват активите й на едро и то с голям дисконт!
Поздрави!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова е единия вариянт, а другия е оздравяване и препродаване. В БГ не се дават лесно банкови лицензи и които иска да има банка ще купи
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениездравей,
купуват фалирали банки ....ама в Щатите са хиляди да отидат там...
добри са в прибирае на вземания ... ама тук а тук няма фалирали банки засега а ресурса трябва да се използва ... а може да купуват вземания .....ВАСВ има още 50 м. евро неизползвана кредитна линия....
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от daskal Разгледай мнениеНали знаете, че основната храна на лешоядите е мършата, а стратегията на CCB изглежда е да купуват само фалирали банки!
Без да е каквато и да било препоръка!
купуват фалирали банки ....ама в Щатите са хиляди да отидат там...
добри са в прибирае на вземания ... ама тук а тук няма фалирали банки засега а ресурса трябва да се използва ... а може да купуват вземания .....ВАСВ има още 50 м. евро неизползвана кредитна линия....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеВинаги ме е интересувало ...Кой продава и защо?
Понеже обичам акциите който са слаболиквидни и си пишеш само ти и няма кой да ти намира кусури ....е ще докарам Полки но това ще е късмет за позицията...
Та според мен ако е фонд който има обратно изкупуване .......е свършил продажбите защото кеша би трябвало да му е в наличност за петък а въпреки че има е сериозно търсене над 9 той не продаде......а си събра хилядарка акции на 9.10 лв ище търси пазарна ....
Ако инсайдър знаеш за продажбата , което се съмнявам цената от 9.10 е минималната за излизане...
Ако е чужденец който излиза , ще се види ..утре...
Ако е преструктуриране на портфеил трябваше да стане при тази бича нагласа над 10 лв и по бавно...
Не е препоръка........
Успехът на всички от позицията е гарантиран ... главният неудачник във Форума .....Полки , 1912 , 2012 , Карък Каръков и т.н. ... се появи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеАми ако си пуснал вълците в задният двор защо да лъжеш за умрелите кучета ... те са вълци а не агнета ...
Поздрави!
Без да е каквато и да било препоръка!
Коментар
Коментар