IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Според мен, мажоритарят като се наобядва със сосни пържоли, за дребните акционери остава дръжката на тигана. Ама може и да не разбирам как стоят нещата.
    Не е препоръка.
    Не разбираш

Коментар

• Според мен, мажоритарят като се наобядва със сосни пържоли, за дребните акционери остава дръжката на тигана. Ама може и да не разбирам как стоят нещата.
      Не е препоръка.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        ХАЙДЕ ПОЛКИ ДОВЪШИ ОПТИМИСТИТЕ
        аз съм един от най-големите оптимисти във форума, а оптимизма е състояние на духа

и с това предложение за емисионна цена от 4 лв. се доказва, че отново съм бил оптимист обявявайки цена от 5 лева

Коментар

• "Свърши хубавото време, без дори да разбереме, всичко евтино замина, като износ за чужбина. А за нас какво остана?? Дръжката, дръжката, на тигана!" ДАЛИ?!
          http://www.youtube.com/watch?v=tOzvzeJbRY0
          Не е препоръка за нищо.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
            Обикновено се смята най малко 30 % премия за акционерите което значи около 5-6 лв. ...но може и прав да си...
            При увеличение цена 4 лв смятам да купувам от пазара около тази цена ...
            Не е препоръка...
            много хубаво ги смяташ , мисирко

и няма да е 5-6 лева, а направо 25-26

при положение, че емисионна ще е 4 лв и ще има акции бол --- кой ще си хвърля парите по 5-6 лв.?

скоро няма да свърши хубавото време за купуващата мисирка

Първоначално изпратено от meche_cveti93
            Така е за закупилите акции на БАКБ е най добре да са в изчаквателна позиция ,но за нямащите или недопълнилите свърши хубавото време. Цена около 25- 30 лв за акция е най малкото което може да се случи ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              месеца изтека, а аз не така и разбрах каква цена е платена за половината банка - някой знае ли

явно някой още не е излезнал/влезнал по позицията

не е препоръка за нищо - нямам акции
              който излезнал от позицията излезнал -> сега ще купи два пъти повече акции за същите пари

в понеделник ще отвори на нива направо от 4 лв.

имаше много многознайковци последната година в тази тема които обясняваха как акцията струва 25-30 лева и как положението не е батак

няма да се учудя да има и второ увеличение на капитала след половин или една година

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                както съм казал - някой ден ще дойде редът и на тази баМка и той дойде

цветано, аз съм казал цена от 5 лева и в момента е 7, а ти си казала 25-30 лв.

цветано, до 5 лв има още 30% спад, а до 25-30лв. има още 400% Ъп ---- сещш ли се колко си далече от истината

цветано, не бързай да се радваш - нека видим на колко е минала сделката ............... да не се окаже, че е минала на цена под 5 лв за бройка
                ХАЙДЕ ПОЛКИ ДОВЪШИ ОПТИМИСТИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
                  http://www.x3news.com/displayNovina....%20%20%2052268

Щом ще увеличават капитала на 4 кинта ,това не означава ли, че горе долу там е и покупната ?
                  Всъщност най-вероятно означава че покупната е под 4 лв. и то доста под тази цена, защото мажоритаря е поемал и доста други ангажименти за вкарване на пари, които миноритарите не са.
                  Нищо чудно другата седмица и акциите на БАКБ да последват сценариите в цената които се разиграха с ИХЛБЛ при техните увеличения

Коментар

• Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
                    http://www.x3news.com/displayNovina....%20%20%2052268

Щом ще увеличават капитала на 4 кинта ,това не означава ли, че горе долу там е и покупната ?
                    Обикновено се смята най малко 30 % премия за акционерите което значи около 5-6 лв. ...но може и прав да си...
                    При увеличение цена 4 лв смятам да купувам от пазара около тази цена ...
                    Не е препоръка...

Коментар

• http://www.x3news.com/displayNovina....%20%20%2052268

Коментар

• какво става с тая банка

Коментар

• Първоначално изпратено от sevenfold Разгледай мнение
                          Дано се окаже, че някой още не е влезнал по позицията
                          а дано, ама надали

като гледам как се спихна цената от 8.80 след новината за покупката на г-жа Цветана до днескашните 7.30 не ми прилича някой да влиза с голямо желание и нетърпение

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            месеца изтека, а аз не така и разбрах каква цена е платена за половината банка - някой знае ли

Дано се окаже, че някой още не е влезнал по позицията
                            Пелетни котли

Коментар

• При подписването на договора за придобиването на почти половината от БАКБ не стана ясна цената на сделката. Цветелина Бориславова посочи, че повече информация ще има в следващите дни или най-късно до края на месеца.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X