If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трейдъра, ценя много твоето мнение, но искам да ти обърна внимание на една подробност. Пътищата на България винаги се изграждат от едно дружество като изпълнител. Дали това е ХП или Главболгарстрой винаги като подизпълнител за мостовете участва МОСТ. Това е от личен опит по пътищата. Занимавал съм се известно време с пътна маркировка. Така че колежката добре го каза. Аз допълвам. Където видите и Главболгарстрой и МОСТ са там.
Поздрави, Хари! За това, което пишеш съм напълно съгласен. Но оставам на своето мнение при сравняването на двете дружества.
Трейдъра, ценя много твоето мнение, но искам да ти обърна внимание на една подробност. Пътищата на България винаги се изграждат от едно дружество като изпълнител. Дали това е ХП или Главболгарстрой винаги като подизпълнител за мостовете участва МОСТ. Това е от личен опит по пътищата. Занимавал съм се известно време с пътна маркировка. Така че колежката добре го каза. Аз допълвам. Където видите и Главболгарстрой и МОСТ са там.
Какво толкова е станало
Ами, нормално е трейдърите да си приберат бързата печалба.
Но нали не мислите, че туй ще продължи дълго, просто няма да им остане много за прибиране
А договори МОСТС си има достатъчно...
Скоро... само ще мечтаете да купувате на тези цени
Каката, с теб си имаме задочен спор относно Холдинг Пътища още от 300 лв. (което може да се види от първата страница в темата за ХДПАТ) и от тогава досега винаги си бил на едно и също мнение
Според мен сравнението между Мостстрой и Холдинг Пътища е напълно неуместно. Мостстрой поскъпна на базата на ОЧАКВАНИЯТА за Дунав мост, а холдингът има СКЛЮЧЕНИ-ПОДПИСАНИ договори за 230 млн. лв. само за първите 9 месеца от годината. Няма да се впускам отново върху останалите предимства на ХДПАТ пред МОСТС.
Коментар