If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо не се развъртят акумулураните значителни средства от ПФ-ове в инфраструктурни проекти, като дострояването на магистрала "Тракия" например, а трябва да се търсят пари от измислени португалски фирми / лапачи / , които нямат никаво обезпечение.:-)) Виждаме, как се гърчат пенсионерите / нашите родители/ с тези нива на пенсиите, а едно такова финансиране на проекти с пари от ПФ и последващо дял от концесия, ще направи живота на тези хора по-добър. ИЗБЕРИ БЪЛГАРСКОТО, стига сме правили подаръци.;-)
Пепи, мислил ли си за кариера в политиката. Може да пробраш БСП например. Особено, ако се представиш като юпи, ше имаш огромен успех
“Качих се на моста,
видях гнева на морето!
Слезнах край брега –
Езеро гладко.
Качих се моста и видях
Вилнееше буря.
Хукнах по брега.
Глътнаха ме водите където
Беше най-тихо.”
Моля да ме извините за полуграмотния превод
Инцидент не е отбелязан в годишните отчети на дружеството.
Ало, госпожо, шапката Ви!... Виждам, че ти си следващият социален министър след "Кошничката"... Старците ни Бог да ги прости! Ама има ли още живи?... Аз не вярвах.
Защо не се развъртят акумулураните значителни средства от ПФ-ове в инфраструктурни проекти, като дострояването на магистрала "Тракия" например, а трябва да се търсят пари от измислени португалски фирми / лапачи / , които нямат никаво обезпечение.:-)) Виждаме, как се гърчат пенсионерите / нашите родители/ с тези нива на пенсиите, а едно такова финансиране на проекти с пари от ПФ и последващо дял от концесия, ще направи живота на тези хора по-добър. ИЗБЕРИ БЪЛГАРСКОТО, стига сме правили подаръци.;-)
Abe Patkan-e, nii s tebe 4ado ot v4era ne sme se qli.Dosta ti e bogat re4nika s izrasni sredtsva i metaforki, ma molq ti se, umolqwam te, tarsi pole za izqva v malak gardski teatar zad Kanala.Za takiva kato tebe v momenta moje bi ima golqm glad-pitai direktora na teatara, li4en priqtel mi e.
ами ще обясня защо е този интерес
акци като МОСТС, ТРАНСБ, ЕРХ и т.н. създават балони на борсата, което ще доведе до спукването им и съответно до намаляване на доверието в капиталовия пазар в България и нарушаване на нормалното му развитие.
Лично на мен не ми се иска заради няколко спекуланта, които сега правят огромни печалби и утре ще фалират, та не ми се иска някой идиот да попречи на планираната ми печалбат от 100% за годината и печалбите за следващите години!!!
Иноккеееентиййййй, покай се чадоооо... за грешната си душа... и за завистта се покай, а-а-амин!
Представям си как Комисията и НСБОП налазват Пепи и Съни, щото дестабилизирали БФБ като си продали акциите на МОСТА на 1000-1200... на Съни не й издържаха ангелите, ама ще стисне останалите докъм 1100-1200. Представям си обвинението - за "терористичен акт", а също и разпитите: "Пепи Незнаен Спекулантов, обвинен сте в създаване на престъпна група със Съни Трепетликова Разпродажбова, взривяване на дирижабъл, пукане на балон и приземяване на ракети", качулката, на дръвника и главата в коша!!! И всичко това, чадо мое Инокентий, защото не си разбрал идеята на борсата и защото те е яд, че въпреки всички те ти изчисления и пресмятания МОСТА се надува и лети нагоре. Намажи се със светена вода и прочети една молитва за спасението на душите на раб божи Пепи и рабиня божия Съни, та да се приземят невредими след спукване на балоно, ако се спука... Сполай ти и не мисли само за себе си, нека и другите да печелят.
Инокентиии ти си готин пич ама нищо неразбираш от тази търговия.В предишин постинг писах за псевдорозбирачите на отчети и коефиценти.Има един филм с Чарли Шиин и Майкъл Дъглас вземи го гледай белким научеш нещо.Парите не спятттттттттттттттт
разбирам Рибарю знам, че успеха на МОСТС засега се дължи на това, че всъщност нищо не може да се покаже в отчета )
много по-безопасен и обнадеждаващ ни изглежда ножът, който не виждаме, в сравнение с перцето, което виждаме )
Ще взема и аз да се възползвам....жалко за инвеститорите, в които ще остане топката.........всъщност камъкът нанадоле ...на шията им ще бъде
Инокентиии ти си готин пич ама нищо неразбираш от тази търговия.В предишин постинг писах за псевдорозбирачите на отчети и коефиценти.Има един филм с Чарли Шиин и Майкъл Дъглас вземи го гледай белким научеш нещо.Парите не спятттттттттттттттт
така е така. трябва само да мечтаем и МОСТС ще расте
разбрях есенцията на инвестирането
Проумял си една от най-важните съставки на отношението към живота, в частност пазара))))
Другата е много работа....за нея само гледай при Мостчетата какво става))
inokentii, не се прави на по велик от ПАЗАРА. :-)) Явно не виждаш по далеч от носа си! :-))) ПАЗАРА е критерия за цената на дадена акция, не твоите приказки напред, назад. :-))) Спи спокойно и не се притеснявай за МОСТС. :-)))
Пепи, вие от Капман ги разбирате тези неща, че даже се и опитвате да ги правите )) не точно пазара...
inokentii, не се прави на по велик от ПАЗАРА. :-)) Явно не виждаш по далеч от носа си! :-))) ПАЗАРА е критерия за цената на дадена акция, не твоите приказки напред, назад. :-))) Спи спокойно и не се притеснявай за МОСТС. :-)))
inokentii, нали всеки си диверсифицира портфейла.Би било безумие, ако е иначе и за която и да е акция.
Не ми се изброявят позиции, дори от Софикс, които намирам за балони...и какво, при тях лудостта по-малка ли е или поради ниската цена не ви прави впечатление какви са им коефициентите?...И доверието в пазара на 3-4 акции ли се гради?
За лалетата сме чували))Както и за това, че днес все пак Холандия е страната на лалетата))секналата мания се е превърнала в сбъдната мечта))
Коментар