Така е , така е! Но все пак ХДПАТ е холдинг, и затова за него е нормално по-ниско П/Е
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Пепи, съгласен съм, че ще има МНОГО работа за "майстора", но и цената на компанията трябва да е адекватна. В момента е много височка (според мен). За да има 40 П/Е, трябва да докара печалба от над 20 000 000, което малко ме съмнява скоро да стане, а и това П/Е си е височко. И на мен ми харесват мостчетата, ама няма да инвестирам в тях на всяка цена.
Нямам акцииМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Концесии
Очаква се регионалният министър Асен Гагаузов да подпише анекса към договора за изграждането на автомагистрала Тракия веднага след великденските празници. Миналата седмица кабинетът одобри окончателния вариант на документа, съгласуван с отделните ведомства. Вчера правителството взе решение да се присъедини към проекта за изграждането на Черноморски магистрален пръстен с дължина 7 хил. км. За това страните членки на Организацията за черноморско икономическо сътрудничество са подписали Меморандум за разбирателство.
Източник: Пари
Коментар
-
Изобщо, години на ...пътната инфраструктура предстоят)))
Ето и друга скоростна магистрала, която няма да ни подмине))
http://money.ibox.bg/news/id_463152154
Коментар
-
ОК
Да, в Русия и Украйна си нямат строители на мостове, в Турция пък за такива съоръжения не са чували.
Коментар
Коментар