IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така е , така е! Но все пак ХДПАТ е холдинг, и затова за него е нормално по-ниско П/Е
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• XY, нещо бъркаш!
      За да има РЕ 40, печалбата трябва да достигне 2.23 млн. лв. (акциите са 111,494 с номинал 10 лв.)
      Иначе не ми е ясно защо ти е МОСТС с РЕ 40, като в момента ХДПАТ се търгува при РЕ 17

Поздрави!

Коментар

• Пепи, съгласен съм, че ще има МНОГО работа за "майстора", но и цената на компанията трябва да е адекватна. В момента е много височка (според мен). За да има 40 П/Е, трябва да докара печалба от над 20 000 000, което малко ме съмнява скоро да стане, а и това П/Е си е височко. И на мен ми харесват мостчетата, ама няма да инвестирам в тях на всяка цена.

Нямам акции

Коментар

• ХY, не потоци, а пълноводни реки от парични потоци ще генерира Майстор МОСТС през настоящата година с продължение за близките 10-15г. :-)) А на моменти ще има и вълни цунами от парични потоци. :-))) Ехххх, че време се е отворило..............

Коментар

• А какви бъдещи парични потоци се очакват , за да е така оценено дружеството, някой може ли да сметне и да види какво се получава...

Интереснa е и цифрата на печалбата, при която П/Е = 40

Коментар

• dimy

Mostroi stroi i mostove v Haskovsko ,spe4elili sa mnogo mostove za remont i za naprava na novi ot na4aloto na godinata

Коментар

• Защо забравяме Дунав мост2 прилежаща инфраструктора 60 мил евро а целия Мост 100мил евро Какво мислите по този въпрос

Коментар

• Концесии

Очаква се регионалният министър Асен Гагаузов да подпише анекса към договора за изграждането на автомагистрала Тракия веднага след великденските празници. Миналата седмица кабинетът одобри окончателния вариант на документа, съгласуван с отделните ведомства. Вчера правителството взе решение да се присъедини към проекта за изграждането на Черноморски магистрален пръстен с дължина 7 хил. км. За това страните членки на Организацията за черноморско икономическо сътрудничество са подписали Меморандум за разбирателство.

Източник: Пари

Коментар

• Изобщо, години на ...пътната инфраструктура предстоят)))
                    Ето и друга скоростна магистрала, която няма да ни подмине))
                    http://money.ibox.bg/news/id_463152154

Коментар

• Така е, имат си за тяхната територия, но в БГ Майстора ще се изявява, :-))))

Коментар

• Да, в Русия и Украйна си нямат строители на мостове, в Турция пък за такива съоръжения не са чували .

Коментар

• Ще се строи черноморски магистрален пръстен, дали ще има работа за Майстора МОСТС, как мислите................ :-)))

Коментар

• Бих казал много здрави нерви и желязна дисциплина

Коментар

• Който разпродава в повечето случай след това съжалява, основното тегло при МОСТС е 900-те лв. :-)) Здрави нерви и самодисциплина друзя е нужно , за да си успешен. :-))

Коментар

• Шумят и още как! Представям си сега как някои си скубят косите!

Коментар

Working...
                                X