А как ви се струва варианта тази печалба да не се разпредели а да се инвестира в предприятието за да се вдигне стойността на готвения за приватизация Булгартабак.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София-БТ АД (3JU / SOFBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеАз също влезох с още една 50 ,но смятам ,че продава заради скорошната приватизация а не за лошият отчет последното тримесечия.....
Смятам ,че ще вземем дивидента преди приватизацията ...просто е и е пазарна логика ...
Не е препоръска...
Според мен депресивни спекулантчета се няматаха от ракети като еубг и хим в биовет и софбт и сега се разтрепериха от това, че не видяха свръхпомпозни печалби. Но това не пречи акциите на двете да продължават да бъдат най-обещаващите откъм ръст и занапред. Пак - не е препоръкаLast edited by mechka uteshitelka; 31.01.2011, 14:06.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнениеЕкстра, понапълних още малко,някой с голям кеф продаваше на 50...Времето ще си покаже.
Смятам ,че ще вземем дивидента преди приватизацията ...просто е и е пазарна логика ...
Не е препоръска...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеНе е толкова отчета, колкото египетските истории. Азиатците снощи също са напълнили гащите. Не е препоръка. Акцията си е трепач.препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнениенякой е много разочарован от отчета май...Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Да, слабо последно тримесечие.
Забелязвам че са им се надули "други разходи за дейността", не ми се чатат подробно приложенията да видя какви са. Дано е примерно за масирана реклама при арабелите че да купуват повече занапред
Едно слабо тримесечие обаче няма да ме откаже да държа акцията. Предстои приватизация и съм почти сигурен че там компанията ще бъде оценена доста по-високо от стойността на собствения капитал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеКаква символика само !!!
Собственния капитал на акция е
66.6
Някой го е целял май
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеДа не си объркал пасивите
При тия отчети който ако не ги принтираш трябва да обръщаш монитора или ти да залягаш на бюрото ...Last edited by meche_cveti93; 28.01.2011, 16:26.
Коментар
Коментар