IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А пък аз си чакам дивидента от сфбт!

А тази капитализация от 30млн ЕУРО

за цигарена фабрика, край столица няма

да остане дълго време!!!

Едни 50млн ЕУРО е реалистична цена!!

Коментар

• Кога борсата ще вклучи София БТ АД в Бг40 ?
      Отдавна компанията е в топ 10 на БФБ АД

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        Еми, другата седмица е доста по-точно понятие от "до половин година"...
        Мече, Батя, може да изкараме за по една нова кола, м?!
        За мен начина на приватизация е много важен....ако е през борсата ще е много интересно ,много.
        Предполагам ,че ще е таен търг но...
        Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          Трйчев пред Нова телевизия"Другата седмица консултанта ще обяви начина на приватизация.... и до средата на лятото БТН с нов собственик....цената ще се реши при условията на процедурата ..."
          На финалната права сме......
          Еми, другата седмица е доста по-точно понятие от "до половин година"...
          Мече, Батя, може да изкараме за по една нова кола, м?!

Коментар

• Трйчев пред Нова телевизия"Другата седмица консултанта ще обяви начина на приватизация.... и до средата на лятото БТН с нов собственик....цената ще се реши при условията на процедурата ..."
            На финалната права сме......

Коментар

Значи утре .....
              ок

утре е 04.02.2011

сега ще чакаме

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                ясно, но това "скоро 25% печалба при БАКБ" кога ще е, че онези които оцениха правилно обстановката вече са 25% при ЦКБ напред , откакто ти взе да пълниш БАКБ и си 10% назад

кажи някакъв срок , че сме объркали и темата, а и да не дразним феновете на табаците
                Значи утре ако го няма ОББ , ммейкъра купи 5 акции на 10 и ето ти 10 %... ХИМ ако купи банката ще бъде според мен в интервала 14-18 лв... но дали ще се съгласят ирланците и Грамърси....
                Трябва ми цената за която са съгласни на най малко ирланците....според мен поне 30 % възвръщаемост от продажната ако е за 10 % по добре да си я държат ....
                ОББ продава до 9 лв. , 30 % риск ако не стане е 12 лв минимална затова го писах а времето ...
                Не е препоръка....

Коментар

Това е една позиция заедно с БФБ и тютюните която е средносрочна .....
                  понеже задълбахме съм написал един списък с спекулански позиции....Стара планина ,Капитал холдинг ,Доверие ,ЗХБГ, ИХБГ /някой беше писал че са боклуци но...маркета опроверга/ а в спора с Никола и Равновесие завърших че ако сме чужд пазар ще заложа на БАКБ ,но понеже не сме нормален ще си купя ССВ и си купих хиляда ССВ и ги разкарах на 1.35 лв...ама кой го интересува това...само мен и моето семейство...
                  ясно, но това "скоро 25% печалба при БАКБ" кога ще е, че онези които оцениха правилно обстановката вече са 25% при ЦКБ напред , откакто ти взе да пълниш БАКБ и си 10% назад

кажи някакъв срок , че сме объркали и темата, а и да не дразним феновете на табаците

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                    Кога борсата ще вкучи София БТ АД в Бг40 поне виждаме вече 6месеца правим всеки ден обород над 5хил.лв.? а Защо не и в Софикс ?
                    Компанията е супер само новия собственик трябва да увеличи обема намример сплит 1 кам 5 или 5 500 000 бр акции да има повече в обращение защото сега са кьт
                    София БТ АД това ?

Коментар

ясно, но това скоро кога ще е, че онези които оцениха правилно обстановката вече са 25% при ЦКБ напред , откакто ти взе да пълниш БАКБ и си 10% назад
                      Това е една позиция заедно с БФБ и тютюните която е средносрочна .....
                      понеже задълбахме съм написал един списък с спекулански позиции....Стара планина ,Капитал холдинг ,Доверие ,ЗХБГ, ИХБГ /някой беше писал че са боклуци но...маркета опроверга/ а в спора с Никола и Равновесие завърших че ако сме чужд пазар ще заложа на БАКБ ,но понеже не сме нормален ще си купя ССВ и си купих хиляда ССВ и ги разкарах на 1.35 лв...ама кой го интересува това...само мен и моето семейство...

Коментар

• ясно, но това скоро кога ще е, че онези които оцениха правилно обстановката вече са 25% при ЦКБ напред , откакто ти взе да пълниш БАКБ и си 10% назад

Коментар

от 11 ли взе да купуваш ?

това "скоро 25% печалба " кога ще е ?

.................... че ти очакваше ъп на софикса и по-миналата година декември месец, както и миналата година май и септември, а ъпа дойде тази година януари
                          От 20 до 15 и се прехвърлих при БТН защото един продаваше пакет за да си купи София ... а не Пловдив....

Коментар

9,3 лв .и скоро ще бъда с поне 25 % печалба...
                            от 11 ли взе да купуваш ?

това "скоро 25% печалба " кога ще е ?

.................... че ти очакваше ъп на софикса и по-миналата година декември месец, както и миналата година май и септември, а ъпа дойде тази година януари
                            Last edited by p0lki; 03.02.2011, 18:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki
                              цветанке, кажи сега колко ти е средната цена при БАКБ
                              9,3 лв .и скоро ще бъда с поне 25 % печалба...
                              А искаш ли да ти кажа средната при София БТ....

Коментар

От всичките глупости написани от теб кажи колко е средната ти в ССВ и ЕУБГ и недей да лъжеш...манго.
                                А и къде се беше скрил две години инвеститорско недоразумение....
                                А гледаш ли пернишкият голф ,Алианц и Дойче банк какво правят тази година ...нали си ме учил кой сайтове да гледам....
                                А тютюните ....
                                А Петрол
                                Абе лъжецо кога ще си изпълниш баса....
                                eubg нямам - смених ги за цкб когато бяха на една цена

онзи ден смятах цената на цкб и излезна 1.13 ---- единия пакет е на 0.993 , а другия пакет е на 1.268

новината , че ТИМ купуват още една банка съм я пуснал в темата на цкб на 03.01.2011, 13:19 часа, но я бях научил преди нова година и всикчо бях набил в ЦКБ

Коментар

Working...
                                X