IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ch2222 Разгледай мнение
    Е не е ли странно? и какво общо има Бареков.
    не знам какво общо има бареков, но мисирката купува тук от 6 лева и обикаля форума да убеждава какъв потенциал има акцията

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
      А защо би било нужно това, ако става дума за източване, както някои по-долу твърдят??!!
      Не помня някой да е коментирал защо точно от ПИБ се взема нещо, което на Капитал им е странно колко бързо минава към принудително?
      Помня, едно изказване на Бареков: Казах на Ганчев да внимава, изпращал е SMS-и??!!
      Не е препоръка за търговия с акции на Петрол!! Въпроси са!
      Е не е ли странно? и какво общо има Бареков.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        И кой стои зад тази компания?
        А защо би било нужно това, ако става дума за източване, както някои по-долу твърдят??!!
        Не помня някой да е коментирал защо точно от ПИБ се взема нещо, което на Капитал им е странно колко бързо минава към принудително?
        Помня, едно изказване на Бареков: Казах на Ганчев да внимава, изпращал е SMS-и??!!
        Не е препоръка за търговия с акции на Петрол!! Въпроси са!
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ch2222 Разгледай мнение
          ПЕРФЕТО К. ЕООД - 203211691 : 70-год. собственик седалище на 2-рия етаж в ЖК Белите брези купува огромен процент от публична компания и няма реакция на НАП КФН и още куп други институции ?
          И кой стои зад тази компания?

Коментар

• ПЕРФЕТО К. ЕООД - 203211691 : 70-год. собственик седалище на 2-рия етаж в ЖК Белите брези купува огромен процент от публична компания и няма реакция на НАП КФН и още куп други институции ?

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              КаФеНето като спи, аз ли да им върша работата.
              Tрябва дребните да не са прецакани ! Другото да си го изграят, както си знаят.. Всички живеем в БГ..
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Те щото от Алфа към ВИП и Юлинор минаха нейде публично?
                Жека не ги следя в детайли, щото имам съвсем малко акции, а те толкова овъртяха нещата, че трябва да отделям цялото си свободно време, за да се опитам да ги разбера, какво правят. Просто днес реших да проверя обявената сделка през кой и на каква цена е сключена и не я намерих на сайта на никое ИП.
                КаФеНето като спи, аз ли да им върша работата.

Коментар

От време онова не са длъжни на ОТС да се обявят, но на сайт на посредник и да седяло 24 ч.
                  Дали и къде - иди разбери.
                  На 03.02.2015 г. "Вип Пропъртиз" ЕООД е продало на "Перфето Консултинг" ЕООД 17 530 517 броя акции от капитала на "Петрол" АД, представляващи 16,0463% от капитала, съобщи дружеството чрез БФБ.

Написано е двузначно и го разбрах ,че продажбата е минала през БФБ а не че са дали информация на БФБ....

Коментар

• Поправям се за миналото:

Вип и Юлинор купиха от Нафтекс на борсата.
                    Алфа продадоха на Корект и беше обявено на сайта на посредника

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Винаги съм се питал ,какво прави КФН при тази ситуация....
                      до сега търсих някъде да са минали без да разбера в ОТС ....

От време онова не са длъжни на ОТС да се обявят, но на сайт на посредник и да седяло 24 ч.
                      Дали и къде - иди разбери.

Коментар

Винаги съм се питал ,какво прави КФН при тази ситуация....
                        до сега търсих някъде да са минали без да разбера в ОТС ....

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                          тази сделка не е обявена нито на борсата, нито на сайтовете на посредниците

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Е те и патките и оцк-то бяха така в един своеобразен етап от чарта
                            Не разбирам какво имаш да кажеш......
                            патките никога не съм имал а това ,че каръка прави свободни съчетания ,не значи че пише истината ...
                            С ОЦК съм правил врътки със Стандарт ,както сега с Енемона........
                            той /столипиновския циганин/никога не сее славел с диалогичност ,конкретност и истина...
                            даже и басовете не си плащал.....а аз съм потърпевш от това....
                            Столипиноски циганин...това е опрледелението за него .........
                            А негативната поява тук е силен бичи сигнал за акциятга.....
                            Същото беше и при БТН и София БТ......плю една година и после си купи от тях.....
                            Така ,че даже ако съм имал някакви съмнения в акцията ,неговата поява е положителен сигнал.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Божа работа.....
                              Ако вярваш в една фалирала компания трябва да дочакаш скока на умрялата котка и тогава да излезнеш.-....иначе всичко друго си е губене на време и ресурс...
                              А тук още не става време за фалирала компания....,
                              Е те и патките и оцк-то бяха така в един своеобразен етап от чарта
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

В изпълнение на задължението ни по чл.148б от ЗППЦК и във връзка с получени от нас на 09.02.2015г. уведомления за разкриване на дялово участие в публично или инвестиционно дружество от страна на "Вип Пропъртиз" ЕООД и на "Перфето Консултинг" ЕООД, Ви уведомяваме за следното: На 03.02.2015г. от страна на "Вип Пропъртиз" ЕООД, ЕИК 201752278 е извършена продажба на 17 530 517 броя акции от капитала на "Петрол" АД. В следствие на извършената сделка процентът акции с право на глас от капитала на "Петрол" АД, притежавани от "Вип Пропъртиз" ЕООД, се е намалил с 16,0463%, като по този начин участието на "Вип Пропъртиз" ЕООД в капитала на "Петрол" АД е станало 2,2604% и е спаднало под 5 на сто от броя на гласовете в общото събрание на дружеството по смисъла на чл.145, ал.1, т.1 от ЗППЦК. На 03.02.2015г. от страна на "Перфето Консултинг" ЕООД, ЕИК 203211691 е извършена покупка на 17 530 517 броя акции от капитала на "Петрол" АД. В следствие на извършената сделка процентът акции с право на глас от капитала на "Петрол" АД, притежавани от "Перфето Консултинг" ЕООД, се е увеличил с 16,0463%, като по този начин участието на "Перфето Консултинг" ЕООД в капитала на "Петрол" АД е станало 16,4267% и е надхвърлило 5 на сто от броя на гласовете в общото събрание на дружеството по смисъла на чл.145, ал.1, т.1 от ЗППЦК
                                тази сделка не е обявена нито на борсата, нито на сайтовете на посредниците

Коментар

Working...
                                X