Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПравилно е постъпил ,нещо като може да се купи на 50 стинки що да се дават 80.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПравилно е постъпил ,нещо като може да се купи на 50 стинки що да се дават 80.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Допусках, че съм прекалено нищожен, за да е лично отношение, но да си питам, особено след като ги насолих в статията.Иначе през телефона още се държи.
Акцията...що се уплаши тоя на 80 ст. и дръпна бида...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнениеНе е само при теб.
Допусках, че съм прекалено нищожен, за да е лично отношение, но да си питам, особено след като ги насолих в статията.Иначе през телефона още се държи.
Акцията...що се уплаши тоя на 80 ст. и дръпна бида...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Още в статията на Капитал ги бях нахулил за инфо, далеч от новото.
Между другото само при мен ли е абонамента въведен за Капитал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеВодещият акционер на Петрол иска да бъде обявен във фалит
Пак ни се обръща внимание, да не забравим.
Още в статията на Капитал ги бях нахулил за инфо, далеч от новото.
Между другото само при мен ли е абонамента въведен за Капитал?
Коментар
-
Водещият акционер на Петрол иска да бъде обявен във фалит
Пак ни се обръща внимание, да не забравим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеЧетохте ли това?
Очаквах аз нещо подобно да се случим, та да видим...
какво очакваше нещо подобно....Last edited by mibova; 23.02.2015, 10:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеДа, миналото лято се анонсира някаква "близост", но в спомените ми ставаше дума за търговски отношения. Честно, губят ми се детайлите.
Дали пък Лук няма да се поинтересуват от нещо повече от сделки за доставки и ползване на инфраструктура?
Търговски ами, не ми се рови, минава и заминава, в сайта на Лукойл имаше инфо от юни/юли, че ползват Варна. Нали се залага на тях, за сметка на Нафтекс. А интереса за повече - вече незнам коя година се чака такъв интерес, абе чакане на Годо си е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТова е "новина". Още лятото си почнаха работа с тях, ползват си базата във Варна.
Просто реших, че това е някакъв начин индиректно да насърча колежката глори, а и други - да четат, да споделят. Никой не знае от къде може да излезе новина.
Да, миналото лято се анонсира някаква "близост", но в спомените ми ставаше дума за търговски отношения. Честно, губят ми се детайлите.
Дали пък Лук няма да се поинтересуват от нещо повече от сделки за доставки и ползване на инфраструктура?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТова е "новина". Още лятото си почнаха работа с тях, ползват си базата във Варна.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеНа този етап пазарът отминава с гробовно мълчание и пълен игнор новината за триумвирата Ганчев - Златев.
Коментар
Коментар