IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Тук ОСА провеждано ли е, че в ТР не виждам нищо за такова?
    Гледам Петрол Запад се вляло в КАМ.
    Увеличават капитала на някои дружества от новосформираните.
    Алфа искали несъстоятелност от края на ноември, но ЛОС-а решил от 25 юни.
    Във вземаниятa от 105 млн. стигат към 120 млн. Просрочени 12 млн. към КТБ от ноември.
    Нямам препоръки!
    Последните ОСА са от миналата година - редовно на 31.7 и ИОСА на 17.9 - за смяна на адреса в Ловеч .
    Това което цитираш консолидиран отчет за полугодието ли е ?

Коментар

• Тук ОСА провеждано ли е, че в ТР не виждам нищо за такова?
      Гледам Петрол Запад се вляло в КАМ.
      Увеличават капитала на някои дружества от новосформираните.
      Алфа искали несъстоятелност от края на ноември, но ЛОС-а решил от 25 юни.
      Във вземаниятa от 105 млн. стигат към 120 млн. Просрочени 12 млн. към КТБ от ноември.
      Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Преди два месеца с още един ентусиаст я закарахме до 92 ст с няма и хиляда лева от 50 и няколко .....после се включиха и ощИ....така че един бичи месеч на Бфб и 2+ лева на преден план+
        Месец даже ми се струва, че е много. Седмица ще е достатъчна тук

Коментар

Не знам каквии ги вършат.....чакам държавата да си каже думата ...тогава ще анализирам ситуацията...на мен средната около1.15....
          Колкото и да не ми се иска да го казвам май за нас дребните по добрият вариант беше "успялото момче на 35" да вземе контрола.
          Ганчев и Василев мисля, че нямат достатъчно сила да се преборят с цялата държавна машина.....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Монти,
            от 3лв до 0,7 си е достатъчно разпродаване. Друг е въпроса, че никой не крепи, сега Ганчев ли е главният тук
            Не знам каквии ги вършат.....чакам държавата да си каже думата ...тогава ще анализирам ситуацията...на мен средната около1.15....

Коментар

Ама и никой не я разпродаде......
              това че някой крепи анимационни акции не значи че има какво да крепи...даже и тим изпъленията приличат на изпълненията на стандарт...в някой акции да не ги цитирам...
              Монти,
              от 3лв до 0,7 си е достатъчно разпродаване. Друг е въпроса, че никой не крепи, сега Ганчев ли е главният тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                Според мен тук цената може да отиде на 3-4 лева само в рамките на една седмица. Просто няма толкова много бройки в малките инвеститори като нас, а големите могат да си управляват цената в каквато посока поискат без особено много да се напрягат. Да припомня само последните 5-6 години как цената декември месец винаги се помпаше, за да влезе по-голяма стойност в отчетите и януари падаше.
                Преди два месеца с още един ентусиаст я закарахме до 92 ст с няма и хиляда лева от 50 и няколко .....после се включиха и ощИ....така че един бичи месеч на Бфб и 2+ лева на преден план+

Коментар

• Първоначално изпратено от polax;10и59864770
                  Жека,
                  имаш ли още тук?
                  Аз излязох и вече не искам да си спомням, сега трябва да избивам загубата
                  Ама и никой не я разпродаде......
                  това че някой крепи анимационни акции не значи че има какво да крепи...даже и тим изпъленията приличат на изпълненията на стандарт...в някой акции да не ги цитирам...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    От този болест ПЕТРОЛен тиф и от другата по страшна ЕНЕбОлА,- кратко лечение няма. Много малко ще са оцелелите, а дано да има повече от ТЯХ !!!
                    Оцелелите ще бъдат толкова колкото трябва......ако нещо не те фалира те прави по богат....това е перифраза ..

Коментар

• От този болест ПЕТРОЛен тиф и от другата по страшна ЕНЕбОлА,- кратко лечение няма. Много малко ще са оцелелите, а дано да има повече от ТЯХ !!!

Коментар

Имах предвид, че при мечите настроения за 4 бона отива на 50 стинки.
                        Нагоре не съм сигурен.
                        Аз само да припомня как последните две години никой не я помпа, а в срива не излезе и дори да я подкрепи.
                        Жека,
                        имаш ли още тук?
                        Аз излязох и вече не искам да си спомням, сега трябва да избивам загубата

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                          Според мен тук цената може да отиде на 3-4 лева само в рамките на една седмица. Просто няма толкова много бройки в малките инвеститори като нас, а големите могат да си управляват цената в каквато посока поискат без особено много да се напрягат. Да припомня само последните 5-6 години как цената декември месец винаги се помпаше, за да влезе по-голяма стойност в отчетите и януари падаше.
                          Имах предвид, че при мечите настроения за 4 бона отива на 50 стинки.
                          Нагоре не съм сигурен.
                          Аз само да припомня как последните две години никой не я помпа, а в срива не излезе и дори да я подкрепи.

Коментар

За да има търговия къде според теб ще иде цената в тия условия?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                              не е верно

цената като стане 5-6 лв мисирките пак ще пълнят темата с глупостите им...
                              от твоите уста в божиите уши дейба.....много се наядохме на хОй тука

Коментар

За да има търговия къде според теб ще иде цената в тия условия?
                                НадолЕ с 5 бройки и нагорЕ с 3 бройки......
                                За да продаваш трябва и да имаш а те разпродадоха цялата БФБ та тук ще останат с някоя акция...дребните спекуланти и инвеститори....
                                Имам и не продавам преди 5 стинки..........

Коментар

Working...
                                X