IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какви журналисти имало в нашата държава, особено в Някои медии ...
    Чудеса правят - успяха да вдигнат дори темата за Петрол ... и какво ли не още ...
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff
      В интерес на истината, при започването на последната част от драмата с това дружество, коментирахме перспективите и аз изразих становище, че от тази хартия може да се спечели нещо. Предстоеше увеличение на капитала и се раздаваха сигнали, че изглежда има осигурен кеш за съживяване и изчистване на дружеството.
      Тогава той просто ме слушаше с видимо недоверие и когато го подканих да си каже мнението все пак, отвърна: Не следя това дружество и нямам идея какво е останало нето вътре в него, но ще ти кажа едно нещо със сигурност - не е никак добра идеята да захващаш каквато и да е форма на съдружие с този човек!

Не го послушах и реших да го играя наивник на (над) средна възраст..
      рядко следя темата, но оставяш впечатление, че доста пари си прахосал тук

не мога да разбера как се намират хора които вярват на приказките на мисирката и с лека ръка хвърлят спестеното с години

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff
        Разбирате естествено, че не е подходящо да критикуваме журналиста Емил Дивашки, поради причина че в статията има видими смесвания на дружества, техните активи, търговска марка и т.н.
        Интересно е да се знаят твърденията му и всеки да опита да построи в главата си поредната версия относно случващото се в това публично дружество.
        Повтарям - версия!
        "Истината" - е и за нея ще дойде време, някой ден.

Помислих, че с това се изчерпват "изненадите" на този брой от вестника, но се оказа, че съм грешал.

Името на бизнесмена се споменава и в една друга статия, която също трябва да се прочете.
        Доколкото там не става дума не за едно злочесто (макар и публично дружестно), а за много сериозни неща, при това напълно недоказани, следва да се подходи към тази "информация" много предпазливо.

Нека да я кача и нея, пък след това може и коментарме.

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
        И на база тези публикации каква е твоята версия за случващото се в това дружество?

Коментар

• Аз коментарче мога да дам по политическите работи, дотолкова доколкото плевнята пак си прокарва ел.гласуването. А иначе предположение имам, играта се нарича прееби другарче... Много интересни жълтинки...
          Last edited by pepe1234; 15.11.2015, 13:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

нема се плашиш аз имам най малко 20 подобни л.с...
            Най интересното е че аз имам акции на Петрол а той няма.......

Още от началото знаех че си платен трол на дебелан

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              И йощ дважди-трижди подобни, пък аз да съм в другия лагер, макар че то вече не се знае кой е бил по-добрия избор за дребните тук.
              Нямам препоръки!

нема се плашиш аз имам най малко 20 подобни л.с...
              Най интересното е че аз имам акции на Петрол а той няма.......

Коментар

• Спонсори сте и на ВК "Левски".
                Life won't wait for you.

Коментар

• А-аа, още нещо интересно. Снощи почти зяпнах от изненада.

Петрол бил официален (или нещо подобно) спонсор на детската Евровизия.
                  Докато разбера, че става дума за "нашия" Петрол, клипът замина, та не е изключено да ми се губи някакъв детайл, но ... ставаме свидетели на мощна атака в центъра.

Любопитен съм, как разчитате този сигнал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                    Между другото в тази тема ми прави впечатление, че ако спомена нещо с лошо Гриша Ганчев или Цецо Василев и някаквъв юзър efron80 почва да ми пише на лични съобщения, че съм трол и какви ли не още измишльотини. На някой друг да му се е случвало нещо такова?
                    един въпрос виждам че нещо си минал към нас прасчо лагера. Ти на дебелия Пеевски ли си поначало платено тролче.
                    И йощ дважди-трижди подобни, пък аз да съм в другия лагер, макар че то вече не се знае кой е бил по-добрия избор за дребните тук.
                    Нямам препоръки!
                    Last edited by Jekata; 10.11.2015, 10:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                      Здравей, не е било нарочно. Бях ти отговорила още същия ден, но явно нещо се е бъгнало. Не ползвам много съобщеният и не мога да кажа от къде е дошъл проблема. Сега ти писах. Между другото в тази тема ми прави впечатление, че ако спомена нещо с лошо Гриша Ганчев или Цецо Василев и някаквъв юзър efron80 почва да ми пише на лични съобщения, че съм трол и какви ли не още измишльотини. На някой друг да му се е случвало нещо такова?
                      Не пиши лошо за тях ако не искаш селското тролче да те плюе на лични .

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                        Мамита, не ща да си взимам грях на душата и по тази причина ще говоря директно.
                        Доста негативно впечатление ми направи, че веднъж не отговори на мое лично съобщение до теб, в което съобщавах някакъв дребен факт от моя сделка тук и молех обратно за дребна информация от теб. Имало е случай, в който и аз не бях забелязал входящо лично съобщение. Да не говорим, че рядко ги ползвам.

Някак обаче този прекалено бодър тон, който вкарваш по позицията, е в повече.
                        Добре, че и по други позици имаш доста и много смислени коментари, та съм по-склонен да те приема за автентичен инвеститор, с бодър нрав.

Иначе тук картината е крайно негативна.
                        Прегледай отново последната статия и си отговори на въпроса, чии са тези чистички и модернизирани бензиностанции с опашки пред тях.
                        Ако моежш да ми подскажеш какво е останало в Петрол (говоря за ЮЛ, в което аз и ти сме акционери), а не какво се мъдри под някакви неонови надписи (утре могат да станат и ледови надписите), ще ти бъда много благодарен.
                        Защото в последна сметка найс това ни интересува.
                        Поздрави
                        Здравей, не е било нарочно. Бях ти отговорила още същия ден, но явно нещо се е бъгнало. Не ползвам много съобщеният и не мога да кажа от къде е дошъл проблема. Сега ти писах. Между другото в тази тема ми прави впечатление, че ако спомена нещо с лошо Гриша Ганчев или Цецо Василев и някаквъв юзър efron80 почва да ми пише на лични съобщения, че съм трол и какви ли не още измишльотини. На някой друг да му се е случвало нещо такова?

Коментар

• https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...b635b81c681862

Данни за заявителя
                          ЧАВДАР ЙОРДАНОВ ЙОРДАНОВ, ЕГН **********

Постоянен адрес

Качество на заявителя:
                          търговец
                          Данни за приносител

Група Поле Въведени данни
                          Идентификация
                          1. ЕИК/ПИК 203191406
                          Длъжник по обезпеченото вземане
                          301. Длъжник/ длъжници по обезпеченото вземане „ПРИМА КОНСУЛТ ИНДЪСТРИ” ЕООД, ЕИК **********
                          Заложен кредитор
                          303. Заложен кредитор/Заложни кредитори "ЛИТЕКС КОМЕРС" АД, ЕИК **********
                          Обезпечено вземане
                          305. Основание Договор за заем с № 20150609 от 09.06.2015г., сключен между „ЛИТЕКС КОМЕРС“ АД и „ПРИМА КОНСУЛТ ИНДЪСТРИ” ЕООД, изменен и допълнен с Допълнително споразумение (анекс) № 1 от 31.07.2015г., сключено между същите страни, и Договор за заем с № 20150430 от 30.04.2015г., сключен между „ЛИТЕКС“ АД, в качеството му на заемодател и „ПРИМА КОНСУЛТ ИНДЪСТРИ” ЕООД, като заемател, като с договор за цесия от 27.10.2015г. вземанията на „ЛИТЕКС“ АД към „ПРИМА КОНСУЛТ ИНДЪСТРИ” ЕООД, произтичащи от Договор за заем с № 20150430 от 30.04.2015г., сключен между „ЛИТЕКС“ АД и „ПРИМА КОНСУЛТ ИНДЪСТРИ” ЕООД, са прехвърлени от „ЛИТЕКС“ АД на „ЛИТЕКС КОМЕРС“ АД.
                          дата: 30.04.2015г.

306. Предмет за предаване на сума пари
                          307. Размер количество дължимо: 67000000, единици: лева
                          308. Лихви 8%
                          309. Лихви и неустойки за забава по чл. 86 ЗЗД
                          Парична сума, за която е учреден залогът
                          310. Размер 67000000 лева
                          Заложено имущество
                          311. Описание предприятието като съвкупност

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=9b...qHWASa82476080

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                            Тука картинката наистина е доста мътна .но да вземаш на 100 % написаното от сайта на прасето " Кой " - Блиц е прекалено.

Всеки си има глава на раменете и да преценява риска за себе си.
                            Ако някой знаеше какво предстои ,вероятно акцията отдавна щеше да бъде "чиста" или поне на тройно равнище.
                            Поздрави.
                            Това е повече от ясно, частта за дело на КТБ за връщане на актива беше есенцията...

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                              Тука картинката наистина е доста мътна .но да вземаш на 100 % написаното от сайта на прасето " Кой " - Блиц е прекалено.

Ако някой знаеше какво предстои ,вероятно акцията отдавна щеше да бъде "чиста" или поне на тройно равнище.
                              Поздрави.

няма продавачи на цени 50-55 ст.... ...това е истината.....
                              Последните продавачи , ПФБК ги докара от странство .....

Коментар

• Тука картинката наистина е доста мътна .но да вземаш на 100 % написаното от сайта на прасето " Кой " - Блиц е прекалено.

Поздрави.

Коментар

Working...
                                X