If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
-"Петрол АД-София
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 16:18
В изпълнение на задължението ни по чл.111, ал.8 от Закона за публичното предлагане на ценни книжа (ЗППЦК), Ви уведомяваме, че на 29.07.2016г. публичното дружество „Петрол“ АД придоби от „Некст Инвест“ ЕООД, ЕИК 203663789, правото на собственост върху 2 772 137 (два милиона седемстотин седемдесет и две хиляди сто тридесет и седем) обикновени безналични акции с право на глас, с номинална стойност от 1 (един) лев всяка, представляващи 02,54% (две цяло и петдесет и четири процента) от капиталa на „Петрол“ АД, ISIN код на емисията: BG11PESOBT13. "
Е то сие за патене с тези акции и мажо...
Иначе на БФБ най голяма радост са ми доставяли шитовете...
като почнем от химко и се свърши с петрол и табаците....
Тамън ги обявят за чиста хартия и те вземат да скочат ....
Тук ако се мине 50 стинки ще се видят и 70 плюс стинки...
Предлагането беше много над 40 и там ще е борбътъ...
Агитирай усърдно, че трябва да все пак да се отървеш от хартиите си.... Някой осреднява тук, но най - много да се набута още повече.
Бъдещето ще покаже....
може и да е ,но може и да нее....
Но при некой ако е истина некой приказки.....ще има мама миа и мъни ,мъни нет.......на АББА....
Тия заедно с "Лайф Чойс" ги представлявахме.....Срам и позор,ама такива бяха времената.То за кого ли не бачкахме навремето-"Фикс+;"Булброкърс,Екс";"Пит и ко"........Много опит имам,ама и много се напатих с тия "БГ акции".
С теб имахме лек спор за една акция която и двамата имахме ама твойте бяха повече за хиката или емка или за адсиц ли беше.......е такъв съм си с рогите напред....
Чувал съм ги....имам от ист уест-варненска група ли бяха че не ми се вадят...
Успех!
Тия заедно с "Лайф Чойс" ги представлявахме.....Срам и позор,ама такива бяха времената.То за кого ли не бачкахме навремето-"Фикс+;"Булброкърс,Екс";"Пит и ко"........Много опит имам,ама и много се напатих с тия "БГ акции".
това сигурно ли е....
Защо излязоха всички големи чужди инвеститори...
ами ако си чел отчетите на Хим от 2007г. до сега са правени по един шаблон с малко разместване на числа и много форумци казват че са верни колкото и телефонния указател в сомалия....
П.П. от една година не съм презентирал Петрол ,тези който купуват са с глави на раменете си и знаят какво правят..както падаше шест месеца ,сега палачинката се обърна и обра тапите....
E не може толкова дълго време да се поддържат неверни данни. Все някой, някъде щеше да ги хване. Отделно ХИМ си раздават дивидент по привилигированите акции и са спазили всичко, което са обещали. Не е имало забавяне или неразпределяне на дивидент. СПоред мен просто негативизмът към собствениците на Хим води след себе си постоянна параноя, че някой върти някакви далавери там.
Понякога ме изумяваш.......В добрият смисъл разбира се.Не съм ти "фен",дори напротив,ама това с тия "стари хартии"....И аз има доста такива,дори съм работил за ИБКО-"КАПИТАЛ",ако тия ти говорят нещо.Без каквито и да било препоръки по тая позиция аз също имам доста и не смятам да продавам.Напротив вече може даже и да добавя малко.От мен всичко добро,ще идем малко на село,че е по-хладничко и има хубава скара.
С теб имахме лек спор за една акция която и двамата имахме ама твойте бяха повече за хиката или емка или за адсиц ли беше.......е такъв съм си с рогите напред....
Чувал съм ги....имам от ист уест-варненска група ли бяха че не ми се вадят...
Успех!
Коя истина....средна 63 ст....
Можех да продам на около 50 стинки не го направих ,не го направих и вчера....
Те са бъдещето ми ..
напомнят ми какво не трябва да правя или как се печели от нищото....
Ти имаш ли акции на ПЧБ ,Хранков ,лекс , елитбанк ,славяни ама аз имам по 10 броя....както си купих 10 корп , 10 Булбанк , 10 дск,....и т.н....
Понякога ме изумяваш.......В добрият смисъл разбира се.Не съм ти "фен",дори напротив,ама това с тия "стари хартии"....И аз има доста такива,дори съм работил за ИБКО-"КАПИТАЛ",ако тия ти говорят нещо.Без каквито и да било препоръки по тая позиция аз също имам доста и не смятам да продавам.Напротив вече може даже и да добавя малко.От мен всичко добро,ще идем малко на село,че е по-хладничко и има хубава скара.
Коментар