Хайде пак по пързалката
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93iv_cho написа:
А защо трябва да допълваш на 6.4, като може да го направиш(и е по-печелившо) на 4?И дали ще се ядосваш, ако утре сме down?
препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_choПървоначално изпратено от meche_cveti93..и какво мислиш прави мажоритара,освен да имитира търсене....?
Не подценявай мажоритара......никакво търсене не имитира.... каквото е търсил... си го е намерил....
Аз слязох от влака на 6.88 и ще чакам по-добри нива за ново влизане
НЕ Е ПРЕПОРЪКА...." и чии беше ковоsа в големите сделки,а....мажоритаря случаен ли е,сметките на Нафтекс през коя банка или банки минават,ако имаш отговор на някой от тези въпроси кажи......или просто в "книгите пише,че така" трябва да е??
Коментар
-
iv_cho написа:
А защо трябва да допълваш на 6.4, като може да го направиш(и е по-печелившо) на 4?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от heliopПървоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от iv_choПървоначално изпратено от pesho777kak ochakvate da se izpravi borsta kato pri parvoto seriozno kupuvane se plashite i prodavate s 10 % pechalba vmesto da dopalvate ? Az pochnah da dopalvam pri parviq skok, shte prodalja pak utre .Ne preporachvam na nikoi nishto ne e preporaka!))
tova ne e preporaka, a lichnoto mi mnenie !препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93..и какво мислиш прави мажоритара,освен да имитира търсене....?
Не подценявай мажоритара......никакво търсене не имитира.... каквото е търсил... си го е намерил....
Аз слязох от влака на 6.88 и ще чакам по-добри нива за ново влизане
НЕ Е ПРЕПОРЪКАпрепоръки не давам
Коментар
-
разбира се че няма да купя на 6-7 и да продам на 3,но когато стане 3 и имам акции за "милиони" както пишеш и дивидента е 0.001,за какво ми е било да ги купувам на 6-7лв., и като отворихме дума за други акции,на коя движението и е 60% нагоре и надолу в рамките на месец,два.....и какво мислиш прави мажоритара,освен да имитира търсене....??
Коментар
-
Колега ти сериозно ли го пишеш .... "Петрол изпада от официалната борсова търговия,въпросът е какво ще правите с акциите....." погледни колко компании са с по 3 и 4 % свободен обем........ Кой го интересува дали акцията е в индекс стига мажоритара да си върши работата.. и да качва цената...Ти би ли дал милиони левове на цена на акция 6 и 7 лв. и след това заради някакъв индекс или да се води на официален пазар сегмент" В" да я продадеш на 3 лв..
.... всичко с времето си.
Коментар
-
6.40 е добро ниво и за покупка и за продажба,зависи от позицията на трейдъра,но мисля,че на общия фон на борсовата търговия е неизбежен нов спад на акцията,просто логиката е такава.В България няма реален растеж на едно дружество да бъде изразено в цената на активите,респективно акцийте.Представете си че много като нас тук по форумите изкупят достатъчно брой акции на 6.50 да речем,и фри-флота не се вдигне,Петрол изпада от официалната борсова търговия,въпросът е какво ще правите с акциите.....помня времето когато дойдоха при мен да ми предлагат цена от 1 лев,а може и пак да се повтори,помислете...!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от heliopПървоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от iv_choПървоначално изпратено от pesho777kak ochakvate da se izpravi borsta kato pri parvoto seriozno kupuvane se plashite i prodavate s 10 % pechalba vmesto da dopalvate ? Az pochnah da dopalvam pri parviq skok, shte prodalja pak utre .Ne preporachvam na nikoi nishto ne e preporaka!))
tova ne e preporaka, a lichnoto mi mnenie !
Коментар
Коментар