IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук отдавна мисля се чака дали ще има дивидент от продажбата на бензиностанции на Лукойл и нищо...
    Не е препоръка !

Коментар

• Петрол АД пуска четвърти мобилен оператор
      17 Октомври 2008 12:51

Дистрибуторът на горива Петрол АД навлиза на пазара за телекомуникационни услуги, съобщиха от компанията.

В понеделник компанията ще обяви на специална пресконференция намерението си за навлизане на телекомуникационния пазар у нас.

На събитието ще присъстват изпълнителният директор на компанията Светослав Йорданов, както и директорът Маркетинг и реклама Светодар Йосифов и мениджърът Връзки с обществеността Катерина Игнатова. Те ще разкрият подробности около стъпването на Петрол АД на този пазар, различен от основния предмет на дейност на корпорацията.

Коментар

• Тук много отдавна сме в точката на замръзването....

Коментар

• "6,83 млн. лв. изтеглени за последната седмица от 5-те най-големи ДФ-та
          От: Весела Мичева
          v.micheva@investor.bg
          11.08.2008 11:41

За периода 1 - 8 август бяха изтеглени 6,83 млн. лв. от петте най-големи български договорни фонда (по размер на нетните активи), сочи проучване на Investor.bg.

Стойността е изчислена на база изменението на дяловете в обращение към 8 август спрямо 1 август и е по цени към 8 август.

Изтеглените за последната седмица средства възлизат на 3,8 на сто от стойността на активите на петте най-големи фонда към 15 юли, когато тези активи бяха на обща стойност 180,4 млн. лв. Тегленията за периода 25 юли - 1 август се равняваха на 1,18 млн. лв...."
          http://www.investor.bg/?cat=0&id=67523

Коментар

• Коментари по отчета ?

Кога се очаква решение за дивидента ?

Коментар

• free-floata продължава да си намалява....
              Явно някой става "по голям"!

Коментар

• То буца ли е, чудо ли е...

Коментар

• Първоначално изпратено от DAN_
                  Петрол АД
                  .........
                  "На акционерите са предложени два варианта за приходите от продажбата на бензиностанциите. Единият е цялата сума или част от нея да бъдат реинвестирани, а другият – приходите да бъдат раздадени като дивидент. Все още обаче няма решение по въпроса, съобщи Цветан Димитров, главен директор "Финанси и икономика" и член на УС."
                  ............

Значи и дивидент ще има.
                  все пак важен е размера ;-)
                  на дивидента де

Коментар

• Петрол АД
                    .........
                    "На акционерите са предложени два варианта за приходите от продажбата на бензиностанциите. Единият е цялата сума или част от нея да бъдат реинвестирани, а другият – приходите да бъдат раздадени като дивидент. Все още обаче няма решение по въпроса, съобщи Цветан Димитров, главен директор "Финанси и икономика" и член на УС."
                    ............

Значи и дивидент ще има.

Коментар

• Тук free float-тът продължава да си намалява - вече е под 5 %!!!
                      ....а имаше едни обещания и от едната страна http://www.investor.bg/?cat=5&id=61558...
                      ....и от другата страна http://www.investor.bg/?cat=5&id=61640...

А междувременно се прехвърлят едни големи пакети...!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от j1v
                        Не знам как е схемата, мислех, че при излизане извън лимитите офертите отпадат, ти сигурен ли си за това, което пишеш ?
                        Аз ако бях сигурен нямаше да питам
                        Иначе ако не се лъжа офертите извън ограниченията, но подадени преди да се излезе от тях си остават в системата, но просто не са видими докато отново не влязат в ограниченията

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                          Първоначално изпратено от j1v
                          Максимума днес беше 9.511
                          Това е така, но с оглед на новия максимум би трябвало да изкара и офертите в диапазон 9.511 - 10.511. Пък виждаме, че ги няма. А не мисля, че са изтъргувани.
                          Не знам как е схемата, мислех, че при излизане извън лимитите офертите отпадат, ти сигурен ли си за това, което пишеш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от j1v
                            Това е така, но с оглед на новия максимум би трябвало да изкара и офертите в диапазон 9.511 - 10.511. Пък виждаме, че ги няма. А не мисля, че са изтъргувани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                              Поправете ме ако греша, но нямаше ли и оферти между 10 и 10.50 които сега май са оттеглени ?

Не е препоръка за каквото и да е !

Коментар

• Поправете ме ако греша, но нямаше ли и оферти между 10 и 10.50 които сега май са оттеглени ?

Не е препоръка за каквото и да е !

Коментар

Working...
                                X