IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да не излезе, че Петрол Холдинг продаде

Е, тука стана интересно

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    В онази акционерна от 14.06.2013 г. виждаме следното:

Петрол Холдинг - 51 900 352
    Нафтекс - 54 527 815

Пакетно минаха 51 516 746.
    Към 350 хиляди мисля останаха в блуждаещи електрони като мен.

Странно как точно днес не виждах насрещна, а сега към 17 ч. нещата се избистриха.
    Първо натиска Бета корп, после Инвест и пакета през Корп.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
      Пакетът отговаря на дела на Митко Събев и според мен е купен от Кирсан Илюмжинов.

Ако това е факт ни чака търгово предложение.
      Купувача търсеше 109 м акции....
      Купи 51 М и нещо на един пакет...

Около 47 ,5 % е пакета...
      За мен това е пакета на Нафтекс...
      Само да не стане накрая ,че нямат право да го продават...
      Не е препоръка...

Коментар

• На Кирсан баба Ванга- нали все е ходил при нея, дали му е казала цена на ПЕТ от 5-6 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
          Пакетът отговаря на дела на Митко Събев и според мен е купен от Кирсан Илюмжинов.

В онази акционерна от 14.06.2013 г. виждаме следното:

Петрол Холдинг - 51 900 352
          Нафтекс - 54 527 815

Пакетно минаха 51 516 746.
          Към 350 хиляди мисля останаха в блуждаещи електрони като мен.

Странно как точно днес не виждах насрещна, а сега към 17 ч. нещата се избистриха.
          Първо натиска Бета корп, после Инвест и пакета през Корп.
          Last edited by Jekata; 02.12.2013, 17:19.

Коментар

• И аз се вкл. днес на 2 кинта ..., но размишлявайки ми се появи един трети вариант, който би бил много интересен ..!

Успех на сите и топла вечер!

Коментар

• Юнал Лютфи влиза в Надзорния съвет на "Петрол" АД. Това съобщи днес милиардерът Кирсан Илюмжинов, който е мажоритарен собственик на дружеството.

Общото събрание на холдинга, на който ще бъдат одобрени промените ще бъде на 16 декември, информира 3e-News.

След промените в надзора на дружеството ще се включи и френският политик Жан Франсоа Пенел и бивш посланик от американското посолство на Мароко.

В момента "Петрол холдинг" е в изключително тежко състояние, обясни Илюмжинов. Той е водил преговори с мажоритарния собственик на Корпоративна търговска банка (КТБ) за изплащане на задълженията на холдинга към банката.

Според Илюмжинов Василев е бил притеснен дали ще си получи обратно отпуснатите кредит. Той се е съгласил наполовина с предложението на Илюмжинов за погасяване на лошите кредити. От друга страна е попитал дали е възможно да му бъдат върнати веднага 100 млн. евро в банката.

Припомняме, че бизнесменът Денис Ершов стана новият изпълнителен директор на "Петрол Холдинг".

Коментар

• Пакетът отговаря на дела на Митко Събев и според мен е купен от Кирсан Илюмжинов.

Коментар

• Dqdo Koleda

pet si vzeh.4akam dqdo koleda

Коментар

• ДОВОЛЕН СЪМ- РАЗТОВАРИХ НА МАЛКА ЗАГУБА ЛИКВИДНИ И ПОНАКУПИХ- ДА ВИДИМ ШАХМАТИСТА щЕ НИ ЗАРАДВА ЛИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Седя си и си мисля. Тва да не беше марджин кол на някой от големите собственици
                      Ха-ха... Ще разберем след няколко дни

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        Ейййй, един от тия дни, в които кешът ти е 0% от портфейла и освен да гледаш облещено платформата няма какво друго да сториш, независимо от желанията ти
                        Може пък и да е за добро (случвало ми се е неведнъж )...
                        За добра сделка пара винаги ще се намери, а ако не - значи не ти е била по душа.

Коментар

• ...
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ха-ха, квадрипъл

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            браво на Петрола
                            направи търговията на БФБ пак интересна

аз съм строг холд за момента
                            мисля че имаме потенциал за дабъл

п.п. и яко репа ще се правят, разбира се
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                              Ейййй, един от тия дни, в които кешът ти е 0% от портфейла и освен да гледаш облещено платформата няма какво друго да сториш, независимо от желанията ти
                              Може пък и да е за добро (случвало ми се е неведнъж )...
                              За това продадох, профита си е профит. Ако хукне, пак... Мерси на Дядо Мраз!

Коментар

• Айди сига, време е за папо
                                Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

Working...
                                X