IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
    Тия отдясно преди това са били у лево

А тия у лево са там защото утре искат да се наредят отдясно ...

Шантава работа
    Хахахаха, да!

По-скоро, алчна му работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Kid Android Разгледай мнение
      Понякога трябва да избираш дали да си смел или логичен

Каква е логиката на всички отдясно?!

Ще почакаме до утре сутрин и ще видим...

Не препоръчвам други да го правят
      Тия отдясно преди това са били у лево

А тия у лево са там защото утре искат да се наредят отдясно ...

Шантава работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        чакай си, но няма логика в по-ниска цена
        КТБ купува за собствена сметка на 3,25, а ти чакаш по-ниско...
        Понякога трябва да избираш дали да си смел или логичен

Каква е логиката на всички отдясно?!

Ще почакаме до утре сутрин и ще видим...

Не препоръчвам други да го правят

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Съжалявам, явно съм се подвел по някой коментар... Успех на акционерите - най-вече на дребните
          Ще е необходим, доста кеш се засмука, а ако се върне и с профит по други позиции - ще е повече от добре.

Коментар

какъв ти извънборсов?
            еми да, явно трябва да имаш и хартии тук за да си по-концентриран върху играта и да не задаваш странни въпроси
            Съжалявам, явно съм се подвел по някой коментар... Успех на акционерите - най-вече на дребните
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Имаш ли предположение защо го прави на извънборсов ? Дали ако цената е била 10 лв би означавало, че това е пазарната?
              Трябваше ли да си купя хартийки за да имам право да коментирам ?
              какъв ти извънборсов?
              еми да, явно трябва да имаш и хартии тук за да си по-концентриран върху играта и да не задаваш странни въпроси

Коментар

Не знам колко добър консултант си, но в случая КТБ купува 8,7 млн. акции на 3,25 лв. на така описаното от теб дружество...
                Е, аз предпочитам да се доверя на тяхната преценка!

п.п. И между другото само - 6,50/2 = 3,25 ...
                Имаш ли предположение защо го прави на извънборсов ? Дали ако цената е била 10 лв би означавало, че това е пазарната?
                Трябваше ли да си купя хартийки за да имам право да коментирам ?
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                  Капитализацията не може да падне три или четири пъти, защото ще задълбае два-три пъти под нулата - може да падне до 100 % или до нула, а това е един път! Виж, да се качи може, колкото пъти иска...

Oх и тука едни математици! Къде учите бе хора, тези неща се учат в средния курс.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                    Капитализацията не може да падне три или четири пъти, защото ще задълбае два-три пъти под нулата - може да падне до 100 % или до нула, а това е един път! Виж, да се качи може, колкото пъти иска...
                    затова е добре да вземеш безброй артии на нулата и пак да ти остане кеш
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Един от факторите да се справям добре в този занаят, е защото си знам добре мястото в "хранителната верига"... и не се мисля за прекалено велик ...

Konsultant, сори ако не съм те разбрал правилно!
                      Би ли пояснил, какъв точно сигнал към пазара излъчва, оставянето на тия 100Т на тълпата?
                      10Х!
                      Означава че са се задръстили с junks .

Коментар

Не знам колко добър консултант си, но в случая КТБ купува 8,7 млн. акции на 3,25 лв. на така описаното от теб дружество...

Ами ако не е ктб а клиент на ктб? Как заключи, че е ктб за тяхна сметка, в смисъл има ли и друга логика, която да подсказва
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Един от факторите да се справям добре в този занаят, мисля е защото си знам добре мястото в "хранителната верига"... и не се мисля за прекалено велик ...

Би ли пояснил, какъв точно сигнал към пазара излъчва, оставянето на тия 100Т на тълпата?
                          10Х!
                          Батя,

Да, не ме разбра, всичко е ОК!
                          Що се отнася до сигнала, не случайно написах всеки да си го разчете. Лично аз днес дозаредих .. .

Поздрави и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                            Ако нямаш собствена можеш да се довериш на тяхната .
                            Един от факторите да се справям добре в този занаят, е защото си знам добре мястото в "хранителната верига"... и не се мисля за прекалено велик ...

10Х!

Коментар

Батя, не ти е и нужно да знаеш ...!
                              Но вземи прочети внимателно какво съм написал днес, схвани и тогава ....

Поздрави!

Коментар

Ако нямаш собствена можеш да се довериш на тяхната .

Коментар

Working...
                                X