Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kid Android Разгледай мнениеПонякога трябва да избираш дали да си смел или логичен
Каква е логиката на всички отдясно?!
Ще почакаме до утре сутрин и ще видим...
Не препоръчвам други да го правят
А тия у лево са там защото утре искат да се наредят отдясно ...
Шантава работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениечакай си, но няма логика в по-ниска цена
КТБ купува за собствена сметка на 3,25, а ти чакаш по-ниско...
Каква е логиката на всички отдясно?!
Ще почакаме до утре сутрин и ще видим...
Не препоръчвам други да го правят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСъжалявам, явно съм се подвел по някой коментар... Успех на акционерите - най-вече на дребните
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениекакъв ти извънборсов?
еми да, явно трябва да имаш и хартии тук за да си по-концентриран върху играта и да не задаваш странни въпросиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИмаш ли предположение защо го прави на извънборсов ? Дали ако цената е била 10 лв би означавало, че това е пазарната?
Трябваше ли да си купя хартийки за да имам право да коментирам ?
еми да, явно трябва да имаш и хартии тук за да си по-концентриран върху играта и да не задаваш странни въпроси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе знам колко добър консултант си, но в случая КТБ купува 8,7 млн. акции на 3,25 лв. на така описаното от теб дружество...
Е, аз предпочитам да се доверя на тяхната преценка!
п.п. И между другото само - 6,50/2 = 3,25 ...
Трябваше ли да си купя хартийки за да имам право да коментирам ?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеКапитализацията не може да падне три или четири пъти, защото ще задълбае два-три пъти под нулата - може да падне до 100 % или до нула, а това е един път! Виж, да се качи може, колкото пъти иска...
Oх и тука едни математици! Къде учите бе хора, тези неща се учат в средния курс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеКапитализацията не може да падне три или четири пъти, защото ще задълбае два-три пъти под нулата - може да падне до 100 % или до нула, а това е един път! Виж, да се качи може, колкото пъти иска...и пак да ти остане кеш
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕдин от факторите да се справям добре в този занаят, е защото си знам добре мястото в "хранителната верига"... и не се мисля за прекалено велик ...
Konsultant, сори ако не съм те разбрал правилно!
Би ли пояснил, какъв точно сигнал към пазара излъчва, оставянето на тия 100Т на тълпата?
10Х!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе знам колко добър консултант си, но в случая КТБ купува 8,7 млн. акции на 3,25 лв. на така описаното от теб дружество...
п.п. И между другото само - 6,50/2 = 3,25 ...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕдин от факторите да се справям добре в този занаят, мисля е защото си знам добре мястото в "хранителната верига"... и не се мисля за прекалено велик ...
Би ли пояснил, какъв точно сигнал към пазара излъчва, оставянето на тия 100Т на тълпата?
10Х!
Да, не ме разбра, всичко е ОК!
Що се отнася до сигнала, не случайно написах всеки да си го разчете. Лично аз днес дозаредих .. .
Поздрави и успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеАко нямаш собствена можеш да се довериш на тяхната .
10Х!
Коментар
-
Konsultant
п.п. И между другото само - 6,50/2 = 3,25 ...
Но вземи прочети внимателно какво съм написал днес, схвани и тогава ....
Поздрави!
Коментар
-
Коментар
Коментар